PP: Drwęca - Ruch

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Mecz zakończy się:

wygraną Ruchu
143
80%
wygraną Drwęcy
36
20%

Liczba głosów: 179

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#136 Post autor: 19r20 » 4 sie 2004, o 14:02

Ruda1fan dzięki
TomSky pewnie że masz racje ale żeby jeszcze tak było a nie:
0:2, 1:4 ......
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Marc_MC
Kontakt:

#137 Post autor: Marc_MC » 4 sie 2004, o 14:47

Chopy!

Dupcemy tyn puchar i gromy LIGA!!!
Pewnie, że była brama otwarto na UEFA - lepij nye.

Teroski sie bydymy koncyntrowoć na liga, momy zwar słabo drużina ale powalczymy. Mojo prognoza:
abo dobry fussball i "prawie" awans, abo gromy zaś ło czecio liga i spadomy.

Na razie som takie realia, RUCH musi sie dźwignonć abo momy III liga, jak tak dalij pudzie, to bydymy grać ze Szlabany Nowy Wirek ...

RUCH (łoby nie łostała ino łodkładka...)

I LOVE RUCH, I LOVE WOMEN !!!

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#138 Post autor: Slawko » 4 sie 2004, o 15:26

Dobra cza juz zapomniec o tym blamazu (chociaz bydzie ciezko) i jadymy wszyscy do jaworzna(chociaz tam tez moga byc baty).
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Vincent Vega

#139 Post autor: Vincent Vega » 4 sie 2004, o 18:02

Wedłog mie: Pan Wyrobek powiedział ze bedzie testował taktyke na Szczakową i pewnie ktos ze Szczakowy to przeczytał. A w meczu ze Szczakową Pan Trener zaskoczy wszystkich i bedzie 0-2 dla nas !!
Trzeba wierzyc !! A na finał PP i tak by nie było szans !! Druga sprawa to szkoda kasy na wyjazdy na drugi koniec Polski , a za samo przejscie kolejnej rundy PP to kasy sie dostaje prawie nic. Ja jestem spokojny za Ruch. Potrzeba zgrania. Bedzie dobrze i w to trzeba wierzyc i wspierac ten klub w czasie kiedy potrzebuje najbardziej naszej pomocy !!

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#140 Post autor: radzion » 4 sie 2004, o 18:12

Vincent Vega pisze:Wedłog mie: Pan Wyrobek powiedział ze bedzie testował taktyke na Szczakową i pewnie ktos ze Szczakowy to przeczytał. A w meczu ze Szczakową Pan Trener zaskoczy wszystkich i bedzie 0-2 dla nas !!
Trzeba wierzyc !! A na finał PP i tak by nie było szans !! Druga sprawa to szkoda kasy na wyjazdy na drugi koniec Polski , a za samo przejscie kolejnej rundy PP to kasy sie dostaje prawie nic. Ja jestem spokojny za Ruch. Potrzeba zgrania. Bedzie dobrze i w to trzeba wierzyc i wspierac ten klub w czasie kiedy potrzebuje najbardziej naszej pomocy !!

Pozdrawiam
no widac ze nie znasz sytuacji, bo co jak co ale nie mzoan powiedziec ze w tym roku nie da sie zarobic an pucharze!jzu w ubielgym sezonei mozna bylo zarobic kase na pucharze a w tym jeszcze wiecej, do tego dochodza prawa do transmisji,
a dalekie wyjazdy? hmm skoro dla ciebie dalekim wyejazdme sa zabzre katowice i bielsko to sorki, bo wlasnie do grupy z tymi zespolami bysmy trafili gdybysmy przeszli drwece

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#141 Post autor: Ozor » 4 sie 2004, o 19:14

W tym jednym się zgadzam z chmielokiem piłkarzykom nie pasuje to ,nie pasuje tamto a nam nie pasuje ich nędzna gra i dość głaskania i podlizywania się nieudacznikom wszyscy co hanbią nasz klub zasługują tylko na oklep.

Nanik
Kontakt:

#142 Post autor: Nanik » 4 sie 2004, o 19:27

Chmielok nareszcie napisol cos madrego :!: to fakt
ale zoboczymy jak to bydzie dali , jak zas przegromy z 2 mecze
to pomyslymy nad czyms madrym!!! tako jest moja opinia i
wiem ze na pewno ktos sie zemna nie zgodzi :!:

Pavlique
Kontakt:

#143 Post autor: Pavlique » 4 sie 2004, o 23:59

Jo akurat sie zgodzom a powiym wiyncyj już tera należom się nom kibicom łod nich - grajków i trenera - słowa przeprosin. Ni ma zmiłuj, jak jo coś w robocie zrobia na łodwal to co, pochwolom mie za to? Ktos już tukej pedzioł że kase biorom a chonoru za grosz.
I jeszcze specjalnie dla Mariusza Ś. - mom do Ciebie chopie wielki szacunek ale po co było to napinanie że całym złem w Ruchu boł Rogala? Łonego ni ma a Wy dalij maniana odpinkalacie...tela
I'm a man who walks alone

Vincent Vega

#144 Post autor: Vincent Vega » 5 sie 2004, o 12:13

Poczekejcie pora meczy !! W tamtym sezonie startowali my jako Lider i spadli my na dol !! W tym zaczynomy z dolu aby piąc sie do Gory !!

united

#145 Post autor: united » 5 sie 2004, o 13:28

Niy ma wyjścia ino trocha trzeba poczekać. Bo po tym co widziołech na Drwęcy, szczególnie w piyrszyj połowie, to gorzyj być niy może.

Pozdro dla wszystkich, którzy byli w NML.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#146 Post autor: Lutz » 5 sie 2004, o 14:17

Vincent Vega pisze:Poczekejcie pora meczy !! W tamtym sezonie startowali my jako Lider i spadli my na dol !! W tym zaczynomy z dolu aby piąc sie do Gory !!

:D Jawohl Vincent :!: :!: :!: :!: :!: , podstawa to sie niy martwić niy?? Mie takie posty rozdupiajom , a szczególnie po ostatnim szpilu. Jakoś to bydzie ............................... sranie w banie :!: :!: :!:

Stary kibic

#147 Post autor: Stary kibic » 5 sie 2004, o 15:19

Lutz widzisz jak Ruch stoi? Ten mecz dal wielka pokazowke. Ale z tego nalezy wyciagnac mocno idace konsekwencje. Kto ma to zrobic? Wiadomo kto. Szkoleniowcy, i Ci ktorzy tych patalachow przyjeli w szeregi Ruchu.
Wielu starych kibicow pamieta takiego trenera jak byl sp. Viczan. Wyrobek chyba powinien skorzystac z tych metod. Byly skuteczne!!

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#148 Post autor: AdiC » 5 sie 2004, o 16:29

I co tu komentować. Nie chce mi się to przez palce i klawiatura przecisnąć ale to chyba jednak dalszy ciąg upadku. Już żech myśloł że jest coś lepszego, cieszyłech sie z ostatnich zmian ale chyba na darmo. Obych sie mylił, niy tak miało być. Ok - porażka z Bełchatowem - wkalkulowano - ale gra bez ambicji i honoru w Drwęcą? Tego niy moga pojąć. Zwróccie uwaga na jedna rzecz która mnie niepokoi: postawa Pepe - w ostatnich kilku szpilach - brak skutecznosci - albo to naprowdy sodówa, albo (oby) ino brak szczęścia. W tej drużynie w ataku som ino nazwiska - bramek - zero. Sytuacji klarownych - tyż niewiela więcej. Co się dzieje? Czyżby żałosna obrona przed spadkiem??? Zoboczymy na ściekowej?
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#149 Post autor: Patton » 5 sie 2004, o 17:26

A ch** z nimi wszystkimi - Gwiazdki... Szkoda sie denerwowac. Pozyjemy zobaczymy co to bedzie... :lol:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

_Elanowiec_

#150 Post autor: _Elanowiec_ » 5 sie 2004, o 18:52

Na meczu w Nowym Mieście Lubawskim 12 kibiców Ruchu + 2 panny + 40 kiboli Elany Toruń

Obrazek

Obrazek

ODPOWIEDZ