PP: Drwęca - Ruch

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Mecz zakończy się:

wygraną Ruchu
143
80%
wygraną Drwęcy
36
20%

Liczba głosów: 179

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#121 Post autor: Lutz » 3 sie 2004, o 23:36

Lutz pisze:Jo był zawsze powściągliwy w komentowaniu meczy , których niy widziołech , ale w tej sytuacji powściągliwość była by nie na miejscu i nie fair w stosunku do nos kibiców,ktorzy płacą,wierzą , poświęcają swoj wolny czas dla oglądania tej miernoty.Inaczej tej parodii i wstydu jaki nam przynieśli kopacze nie idzie nazwać.Nie akceptuję tutaj żadnych ale to żadnych wymówek, że Moskit nie groł,że długo podróż że to i tamto. Miarka i kredyt zaufania powoli sie wyczerpuje.Powie ktoś że to dopiero II mecz.............a do ch..pana kiedy momy zacząć wygrywać w ostatni kolejce???Jo osobiście oczekuja przeprosin ze strony tak zawodników jak i kadry szkoleniowej. I jak już napisołech nie ma wymówek i żadnego usprawiedliwienia dla takiej ignoranckiej postawy piłkarzy KS Ruch Chorzów. Zawiedliście nas panowie piłkarzyki poraz enty i nadużyli naszego zaufania. Jak długo jeszcze?? Teraz musicie się mocno napocić aby je znowu odzyskać......ale podejrzewam że Wam "piłkarze" wcale na tym nie zależy . Po 25 latach kibicowania temu klubowi spotyko mie tako zapłata - panowie ja wam dziękuję. Ostatni gasi światło i spierd........do III ligi kaj wasze miejsce.
Sorry może mie poniosło ale teroz w tym momencie nic innego mi do gowy nie przychodzi.[/list]

pomelek

#122 Post autor: pomelek » 3 sie 2004, o 23:37

m-p pisze: Synku nawet jakby waszym sponsorem został microsoft to i tak bedziecie
pilkarską wiochą podobnie jak inne świty amici czy grocliny!!!
Dla was zwyciestwo z Ruchem to świeto ktore bedziecie wspominac
do konca waszego zycia poniewaz wiekszych sukcesow juz nie odniesiecie!
Ta porazka boli jak diabli ale w obecnej sytuacji naszego klubu
bylismy na nią przygotowani. Co przeraza to wysokosc przegranej.
A za relacje dzieki!!! Była na profesjonalnym poziomie.
Po pierwsze: bez obrazy, ale nie jestem Twoim synkiem kolego. Po drugie: owszem jesteśmy piłkarską wiochą, ale ta wiocha ograła was 4:1 i wielki Ruch Chorzów, 14-krotny mistrz Polski, z Mariuszem Śrutwą, który rozegrał w ekstraklasie blisko 290 spotkań i strzelił w nich 103 gole, NIE PORADZIŁ SOBIE Z NAMI!!!! Po trzecie: co do sukcesu, to nie bądz taki pewny, bo byc może w przyszłym sezonie spotkamy się w 2 lidze. Nie życzę wam spadku do III, bo was szanuję, ale nie sądzę, że wywalczycie awans.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#123 Post autor: KOCHŁOWICE » 4 sie 2004, o 00:03

pomelek ty nawet dobrze myslisz
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

deniss
Kontakt:

#124 Post autor: deniss » 4 sie 2004, o 02:02

atomic ja tez bede zawsze za RUCHem ale ta porarzka to zwykle sk***ysynstwo hanba i wstyd jestem z szoku i mom kurewnego dola :evil:
MOJA JEDYNA MIŁOSC TO
NIEBIESCY

Darek

#125 Post autor: Darek » 4 sie 2004, o 05:19

NIE MA CZEGO W SUMIE KOMENTOWAC OBRAŻANIE RYWALA TEZ NIE MA SENSU ALE WKURZA MNIE JAK SŁYSZE ZE ODPUSCILI SZPIL!! TO JEST ICH ZAWÓD ZA KTÓRY I TAK NIE ZŁA KASE BIORA JAK NA UMIEJETNOSCI DO TEGO ZAWODU O ZMIANACH NAPISAL JUZ WOJTEK.O I TRAFIŁ W 100% SA TAKIE,ŻE PRZEGRYWAMY Z 3 LIGOWCAMI WSTYDI HANBA!!!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#126 Post autor: 19r20 » 4 sie 2004, o 08:58

wszystko już zostało powiedziane w tym temacie
ja też nawet zgadzam się z tym Pomelkiem czy jak mu tam
ja myślę że oni sobie nie odpuścili tylko poprostu są tak słabi jednak jestem pewien że w meczu ze Szczakową będą walczyć i mamy szanse na dobry wynik (a za dobry nie uważam nikłej porażki 2:0!) będzie dobrze!

ilu naszych pojechało i było na tym meczu??
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

kamil30
Kontakt:

#127 Post autor: kamil30 » 4 sie 2004, o 09:07

Do zawodników RUCHU:

Wakacje się ku*** dla wos skończyły!!! Abo grać abo z RUCHU wy***rdalać!!!! :kalasz:

Zaś sie trza wk***iać na tych patałachów jak dugo jeszcze te forum będzie takie smutne i gorzkie kiedy wkońcu zacznymy pisać o czyms przyjymnym i wesołym co szpil to to samo.Wkurwianie się bluzgi i haje między sobą a przez co to wszystko- ino przez nich :x
Nie chca krakać bo wierza jak gupi że sie polepszy ale po szczakowianie bydzie to samo...

Obych sie mylił pozdro dla wszystkich :szal: :szal: :szal: :!!!!:
NIECH MOC NIEBIESKIEJ ERKI BYDZIE Z WAMI!!!!!
[img]http://img213.imageshack.us/img213/9729/pasekbatory9ro.gif[/img]
[img]http://img134.imageshack.us/img134/655/zzzwh6bj.jpg[/img]
[img]http://niebiescy.pl/images/flagi/dziesiona_01.jpg[/img]

USH
Kontakt:

#128 Post autor: USH » 4 sie 2004, o 09:10

19r20 pisze:ilu naszych pojechało i było na tym meczu??
na kibicach koleś z Elany napisal ze bylo 10 + 40 Elana

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#129 Post autor: jalboss » 4 sie 2004, o 09:32

chopcy mom przejeb... Moja stara jeszcze do teraz nie umie dojśc do siebie ze śmiechu ze mnie. Ku..a co to było? CHCĘ PRZEPROSIN lub chociaz jakiegoś sensownego uzasadnienia.
"Będziemy ćwiczyc taktykę pod Szczakowiankę..." tak powiedział Wyrobek. To co on chce k..wa zrobić ?? wynik dwucyfrowy??????
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

DIDI
Kontakt:

#130 Post autor: DIDI » 4 sie 2004, o 10:30

Wylecielismy z pucharu i wcale nie jest zle,patrzac na nasza kadre kacentrowac trzeba sie na lige zeby nie bylo takiego finiszu jak w zeszlym sezonie.
Skaczcie juz plakusiac bo w lidze tez bedzie ciezko o punkty i to nie ostatnia porazka w tym sezonie.
pozdrowka
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

Gość

#131 Post autor: Gość » 4 sie 2004, o 10:40

oni juz od dawna ambicji nie maja kiedys obwiniali za wszystko rogale ciekawe co teraz powiedza !

RUCH TO MY A NIE WY :!:

pozdro dla ekipy obecnej na meczu

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#132 Post autor: 19r20 » 4 sie 2004, o 11:14

USH dzięki za info
chyba zacofany jestem ale pod adresem www.kibice.pl ciągle strona serwera
mają jakiś nowy adres??
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Ruda1fan
Kontakt:

#133 Post autor: Ruda1fan » 4 sie 2004, o 11:34

19r20 pisze:USH dzięki za info
chyba zacofany jestem ale pod adresem www.kibice.pl ciągle strona serwera
mają jakiś nowy adres??
http://www.kibice.net :wink:

kurczak1920

#134 Post autor: kurczak1920 » 4 sie 2004, o 12:33

DIDI pisze:Wylecielismy z pucharu i wcale nie jest zle,patrzac na nasza kadre kacentrowac trzeba sie na lige zeby nie bylo takiego finiszu jak w zeszlym sezonie.
Skaczcie juz plakusiac bo w lidze tez bedzie ciezko o punkty i to nie ostatnia porazka w tym sezonie.
pozdrowka
w zeszłym roku też odpadli my szybko z PP też z ówczesnym trzecioligowcem i jakoś nam to nie pomogło nam to walczyć o awans (bo były takie zapowiedzi) ani nawet spokojnie się utzrymać (walka do końca).
więc nie myśle, że ta przegrana ma nam pomóc w walce o utrzymanie, ona naprawdę nie powinna mieć żadnego wpływu na formę zawodników.
Jak są słabi to będą słabi, a jak będą w formie to będą i nie ma znaczenia czy od czasu do czasu graliby w PP.

TomSky
Kontakt:

#135 Post autor: TomSky » 4 sie 2004, o 12:45

A ja wam powiem że wole przegrac jeden mecze 1:4 - nawet z jakas słaba druzyna - a 5 nastepnych wygrac po 1:0 niz przegrac z honorem 1:0 a 5 następnych zremisowac 1:1 - bo taki scenariusz to juz przerabialiśmy
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

ODPOWIEDZ