PP: Drwęca - Ruch

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Mecz zakończy się:

wygraną Ruchu
143
80%
wygraną Drwęcy
36
20%

Liczba głosów: 179

Wiadomość
Autor
Stary kibic

#106 Post autor: Stary kibic » 3 sie 2004, o 22:33

Niema zlego coby na dobre wyszlo. Trenerzy maja calkowity przeglad druzyny. Teraz tylko mozna postawic pytanie .Co dalej? Jakie decyzje podejmna szkoleniowcy? Czy aby to wszystko nie za pozno? Tymbardziej ze mamy same ciezkie wyjazdy. Moze p Wyrobkowi sie przypomna czasy p trenera Viczana. Metody te daly wielki efekt. Oj kondycja byla i to jaka. A druzyna zgrala sie , oj i to bardzo mocno.
Tylko mozna zyczyc owocnej,zaawansowanej pracy nad druzyna.

pomelek

#107 Post autor: pomelek » 3 sie 2004, o 22:43

m-p pisze:Chłopcy ze wsi oderwali sie na chwile od prac polowych i jebneli
14-nastokrotnemu mistrzowi !!! Ja pier... co za czasy!?

Nie no ku***, kolego zmusiłeś mnie do tego żebym przeklnął. Po pierwsze Drwęca to nie jacyś tam chłopcy tylko drużyna, która ma zamiar awansować do II ligi. Jest tu kilku zawodników z doświadczeniem pierwszo- i drugoligowym oraz kilku młodych i mniej doświadczonych, ale głodnych sukcesu. Po drugie jest sponsor, który nie szczędzi grosza na klub. Po trzecie Nowe Miasto Lubawskie to nie wiocha, a malownicze 12-tysięczne miasto. Po czwarte - owszem - jebnęliśmy wam 4 brameczki. Po meczu Mariusz Śrutwa powiedział cyt. "(...)przegraliśmy ze słabszym klubem, który po 50 minutach gry miał skurcze(...)" Pytam więc, dlaczego w ciągu pozostałych 40 minut meczu renomowana ekipa Ruchu Chorzów z panem Śrutwą na czele, strzeliła tej słabej drużynie tylko 1 bramkę?? Dlaczego też ta słaba drużyna strzeliła Ruchowi w ciągu 25 minut 3 bramki? To jest troche zastanawiające. Na pewno odezwą się osoby, które stwierdzą, że Ruch sobie odpuścił, że przyjechał w okrojonym składzie, że bla bla bla. Jakby Ruch sobie odpuścił, to by nie przyjechał. Poza tym, taka ekipa jak Ruch Chorzów powinna 3-ligową drużynę nawet w czwartym składzie pokonać. Proszę więc o trochę szacunku dla Drwęcy, która ma aspiracje i ambicje drugoligowe, za to, że pokonała waszych NIEBIESKICH aż 4:1. To według mnie zasługuje na szacunek, a nie na komentarze typu: wiocha, czwarto- piątoligowy zespół. Pozdrawiam wszystkich kibiców, którzy normalnie i z honorem podeszli do sprawy. P.S. Mam nadzieję, że moja relacja LIVE się wam podobała :D

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#108 Post autor: hanys1920 » 3 sie 2004, o 22:48

je***i pseudopiłkarze, zastanówcie się czy wy jesteście dużo lepsi od rogali :?: Niby robicie to co kochacie- kopiecie w piłkę- ale żal mi ludzi, którzy wykonują swoją robotę tak nieudolnie jak wy. Dajcie sobie spokój z piłką, będzie to z korzyścią dla was, dla nas, nikt ku*** za wami płakać nie będzie!!!
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#109 Post autor: Scypion » 3 sie 2004, o 22:50

wstyd..........
mozna sobie odpuscic puchar ....ale w takim stylu......
nie bede cytowal wypowiewdzi pomelka powiem tylko ze w sporej czesci podzielam jego zdanie
:roll:

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#110 Post autor: m-p » 3 sie 2004, o 22:58

pomelek pisze:
m-p pisze:Chłopcy ze wsi oderwali sie na chwile od prac polowych i jebneli
14-nastokrotnemu mistrzowi !!! Ja pier... co za czasy!?

Nie no ku***, kolego zmusiłeś mnie do tego żebym przeklnął. Po pierwsze Drwęca to nie jacyś tam chłopcy tylko drużyna, która ma zamiar awansować do II ligi. Jest tu kilku zawodników z doświadczeniem pierwszo- i drugoligowym oraz kilku młodych i mniej doświadczonych, ale głodnych sukcesu. Po drugie jest sponsor, który nie szczędzi grosza na klub. Po trzecie Nowe Miasto Lubawskie to nie wiocha, a malownicze 12-tysięczne miasto. Po czwarte - owszem - jebnęliśmy wam 4 brameczki. Po meczu Mariusz Śrutwa powiedział cyt. "(...)przegraliśmy ze słabszym klubem, który po 50 minutach gry miał skurcze(...)" Pytam więc, dlaczego w ciągu pozostałych 40 minut meczu renomowana ekipa Ruchu Chorzów z panem Śrutwą na czele, strzeliła tej słabej drużynie tylko 1 bramkę?? Dlaczego też ta słaba drużyna strzeliła Ruchowi w ciągu 25 minut 3 bramki? To jest troche zastanawiające. Na pewno odezwą się osoby, które stwierdzą, że Ruch sobie odpuścił, że przyjechał w okrojonym składzie, że bla bla bla. Jakby Ruch sobie odpuścił, to by nie przyjechał. Poza tym, taka ekipa jak Ruch Chorzów powinna 3-ligową drużynę nawet w czwartym składzie pokonać. Proszę więc o trochę szacunku dla Drwęcy, która ma aspiracje i ambicje drugoligowe, za to, że pokonała waszych NIEBIESKICH aż 4:1. To według mnie zasługuje na szacunek, a nie na komentarze typu: wiocha, czwarto- piątoligowy zespół. Pozdrawiam wszystkich kibiców, którzy normalnie i z honorem podeszli do sprawy. P.S. Mam nadzieję, że moja relacja LIVE się wam podobała :D

Synku nawet jakby waszym sponsorem został microsoft to i tak bedziecie
pilkarską wiochą podobnie jak inne świty amici czy grocliny!!!
Dla was zwyciestwo z Ruchem to świeto ktore bedziecie wspominac
do konca waszego zycia poniewaz wiekszych sukcesow juz nie odniesiecie!
Ta porazka boli jak diabli ale w obecnej sytuacji naszego klubu
bylismy na nią przygotowani. Co przeraza to wysokosc przegranej.
A za relacje dzieki!!! Była na profesjonalnym poziomie.

Gość

#111 Post autor: Gość » 3 sie 2004, o 22:58

zeszmacili niebieską eRkę :!: dla takich grajków mam tylko gwizdy na najbliższym meczu :twisted:

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#112 Post autor: hanys1920 » 3 sie 2004, o 23:10

Co do odpuszczania... Kiedyś przy okazji meczu na Szombierkach jeszcze w pierwszej lidze, na pogłoski, że Ruch może mecz odpuścić, będący na meczu (w sektorze z kibicami Ruchu) ś.p. proboszcz Naszej parafii powiedział "że odpuszczać to on może, ale grzechy w konfesjonale". Jeśli, ktoś podchodzi do sprawy że odpuszcza mecz, to albo jest nieźle pi***olnięty, albo nazywa się mandrysz.
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Gość

#113 Post autor: Gość » 3 sie 2004, o 23:13

ku*** czy w tym klubie już nikt nie ma ambicji ?

niebieski78

#114 Post autor: niebieski78 » 3 sie 2004, o 23:13

:shock: no to juz wiemy o co "walczymy" WSTYD HANBA szkoda slow

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#115 Post autor: Lutz » 3 sie 2004, o 23:15

Jo był zawsze powściągliwy w komentowaniu meczy , których niy widziołech , ale w tej sytuacji powściągliwość była by nie na miejscu i nie fair w stosunku do nos kibiców,ktorzy płacą,wierzą , poświęcają swoj wolny czas dla oglądania tej miernoty.Inaczej tej parodii i wstydu jaki nam przynieśli kopacze nie idzie nazwać.Nie akceptuję tutaj żadnych ale to żadnych wymówek, że Moskit nie groł,że długo podróż że to i tamto. Miarka i kredyt zaufania powoli sie wyczerpuje.Powie ktoś że to dopiero II mecz.............a do ch..pana kiedy momy zacząć wygrywać w ostatni kolejce???Jo osobiście oczekuja przeprosin ze strony tak zawodników jak i kadry szkoleniowej. I jak już napisołech nie ma wymówek i żadnego usprawiedliwienia dla takiej ignoranckiej postawy piłkarzy KS Ruch Chorzów. Zawiedliście nas panowie piłkarzyki poraz enty i nadużyli naszego zaufania. Jak długo jeszcze?? Teraz musicie się mocno napocić aby je znowu odzyskać......ale podejrzewam że Wam "piłkarze" wcale na tym nie zależy . Po 25 latach kibicowania temu klubowi spotyko mie tako zapłata - panowie ja wam dziękuję. Ostatni gasi światło i spierd........do III ligi kaj wasze miejsce.
Sorry może mie poniosło ale teroz w tym momencie nic innego mi do gowy nie przychodzi.[/list]
Ostatnio zmieniony 3 sie 2004, o 23:31 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#116 Post autor: Wilus » 3 sie 2004, o 23:17

m-p : szkoda slow, gosciu pomelek ma calkowita racje. Druzyna zagrala od nich dobrze i pyknela nas jak leszczy na placu. Nie ma co obrazac drwecy bo my jedynie to mozemy krzyczec na innych, ze to wiochy itp. A co Ruch reprezentuje ? Totalna kicha, stadion zamkniety, zawodnicy z lapanki. Tym sie mamy szczycic ? Te miasta co wymieniles przy Chorzowie naleza do malych, jednak tam potrafiono stworzyc druzyne pilkarska i klimat, a u nas nie ma i jednego i drugiego. Zachowajmy sie godnie i nie napinajmy sie na obcych bo dzisiaj nalezy skulic ogon i siedziec cicho a nie pyskowac na innych.

PS pomelek relacja byla cool, dzieki :)

Wilus

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#117 Post autor: m-p » 3 sie 2004, o 23:26

Oj boli mnie ta porazka jak malo ktora :(
Zastanówcie sie ale tak uczciwie:
Z kim przegralismy?
Ile przegralismy?
Jak przegralismy?
Jakie wnioski? Niech kazdy sobie odpowie.

pomelek

#118 Post autor: pomelek » 3 sie 2004, o 23:31

Wilus pisze:m-p : szkoda slow, gosciu pomelek ma calkowita racje. Druzyna zagrala od nich dobrze i pyknela nas jak leszczy na placu. Nie ma co obrazac drwecy bo my jedynie to mozemy krzyczec na innych, ze to wiochy itp. A co Ruch reprezentuje ? Totalna kicha, stadion zamkniety, zawodnicy z lapanki. Tym sie mamy szczycic ? Te miasta co wymieniles przy Chorzowie naleza do malych, jednak tam potrafiono stworzyc druzyne pilkarska i klimat, a u nas nie ma i jednego i drugiego. Zachowajmy sie godnie i nie napinajmy sie na obcych bo dzisiaj nalezy skulic ogon i siedziec cicho a nie pyskowac na innych.

PS pomelek relacja byla cool, dzieki :)

Wilus

Popieram Cię i dzięki za wsparcie. Taka jest obecna rzeczywistość moi drodzy. Jak Groclin grał w Pucharze UEFA to nikt nie patrzył na to, że to 12- tysięczne miasto i nie mówiliście na nich wiocha, bo reprezentowali nasz kraj w udany sposób. Teraz Drwęca wygrała z waszym ukochanym Ruchem. Też bym się gniewał, ale nie obrażałbym przeciwnika. Teraz tak to jest, że nie liczy się wielkość miasta, lecz pieniądze i tyle. W NML jest kasa na piłkę, w Grodzisku i Wronkach też. Takie są realia. Pozdrawiam wszystkich.

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#119 Post autor: KOCHŁOWICE » 3 sie 2004, o 23:32

I jak tu po takim szpilu przylazic na szpile??!!Chlopak z Drwęcy mo całkowito racja.Zagralismy jak cioty i ku*** jak mieli odpuscic szpil to nie w takim stylu!! Wstyd i gańba,ciekawe co powie na tyn temat Wyrobek i piłkarze??Jak tak bedom grać to dobrze bedzie jak sie utrzymiemy w tej 2 lidze!!!Ciekawe ile torów nom Szczakowianka wpie^doli?!I sie dziwią ze tak mało ludzi na szpile przychodzi.Jo myśloł ze nadeszły jakies zmiany ale jakos narazie ich nie widac :( :( :( :( :( :( :(
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

Gość

#120 Post autor: Gość » 3 sie 2004, o 23:35

Zmiany... hmm... no fakt wpierdalamy teraz z III ligą :oops:

ODPOWIEDZ