Nowi pilkarze w Ruchu
Jo mysla że spokojnie powinniśmy się usadowić w środku stawki, chciałbym, żeby awansowali, ale to chyba jeszcze nie teraz. Przecież powołanie spółki czy odejście Rogali nie będzie samo w sobie zbawiene, poprostu to są pierwsze kroki ku lepszemu, ale nie oczekujmy nie wiadomo jakich cudów.
Może przy dużym szczęściu i kupnie w zimie 2-3 piłkarzy wysokiej klasy jak na drugą ligę będziemy mogli powalczyć o awans.
Może przy dużym szczęściu i kupnie w zimie 2-3 piłkarzy wysokiej klasy jak na drugą ligę będziemy mogli powalczyć o awans.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A jeszcze dwa dni temu byłem pewien,że zawedruje do Łodzi

Wzruszyłem sieKrzysztof Bizacki miał wczoraj pojawić się w siedzibie ŁKS Łódź w celu sfinalizowania kontraktu. "Bizak" jednak do Łodzi nie pojechał. - Spotkałem się z prezesem Odry Wodzisław Ireneuszem Serwotką. Doszliśmy do porozumienia i jestem obecnie wolnym zawodnikiem - mówi Bizacki, z którym kontaktowali się wczoraj przedstawiciele kilku klubów. - Nie zamierzam podejmować pochopnie decyzji. Nadal zastanawiam się nad grą w Łodzi, ale niewykluczone, że powrócę do... Ruchu Chorzów. Mam również oferty z innych klubów - mówi 31-letni piłkarz, który dziesięć sezonów spędził w chorzowskim zespole. - W Ruchu przeżyłem najlepsze chwile w mojej karierze. Ten klub zawsze będzie miał w moim sercu szczególne miejsce. Bardzo przeżywałem, kiedy Ruch grał o utrzymanie w drugiej lidze. Wierzę, że w tym sezonie będzie lepiej - dodaje piłkarz.

"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Musiał w Ruchu!!!
Znam Musiała tak z widzenia i wiem,że jest dobry.Ma 18 lat i wg.mnie w tym sezonie wystrzeli formą tak jak PEPE.Czesto widziałem Wojtka,jak chodził grać sam w piłke i ciężko trenował.Chłopak ma ambicje i bedzie dużym wzmocnieniem naszej drużyny!!
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kobold są juz w drużynie!!!
Kobold Leszczyński Musiał są już w drużynie 

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bonk, kiedyś miał niezłe mecze..ostatni sezon w Radzionkowie, ale co z niego zostało?
cytat z GW "W najbliższych dniach Ruch powinien być jeszcze silniejszy. Blisko przejścia do zespołu z Chorzowa są: Grzegorz Bonk, 27-letni pomocnik, który grał ostatnio w Ruchu Radzionków, a także Dariusz Mrózek, testowany już przez chorzowski klub 29-letni obrońca, który grał ostatnio w Stasiaku Opoczno. - Nie rezygnujemy też z Krzysztofa Bizackiego. Będziemy szukać wzmocnień do końca okresu transferowego [31 sierpnia - przyp. red.] - dodaje trener."
cytat z GW "W najbliższych dniach Ruch powinien być jeszcze silniejszy. Blisko przejścia do zespołu z Chorzowa są: Grzegorz Bonk, 27-letni pomocnik, który grał ostatnio w Ruchu Radzionków, a także Dariusz Mrózek, testowany już przez chorzowski klub 29-letni obrońca, który grał ostatnio w Stasiaku Opoczno. - Nie rezygnujemy też z Krzysztofa Bizackiego. Będziemy szukać wzmocnień do końca okresu transferowego [31 sierpnia - przyp. red.] - dodaje trener."
Ostatnio zmieniony 2 sie 2004, o 23:10 przez grzej, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt: