[14kolejka]Śląsk W. - Ruch Chorzów.20.11.2010r. godz. 14:45
-
- Kontakt:
Re: [14kolejka]Śląsk W. - Ruch Chorzów.20.11.2010r. godz. 14
Waldi na konferynci pedziol ze tyn bal ciepli z lawki rezerwowych no to ciekawe co z tym zrobic?
-
- Kontakt:
Znając zycie to sie jeszcze oberwie Waldkowi za pomuwienia pod adresem WKS-u 

-
- Kontakt:
Lenczyk pominal na konferencji temat drugiej pilki.Zawsze taki sprawiedliwy i szczery a tu prosze temat niewygodny.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Roni2580 pisze:Elmer pisze:a skąd wiesz że to nie kibic rzucił? Piłka się turlała, więc mogła wcześniej być rzucona i się dokulała. Jeśli ktoś przy linii bocznej to oczywiście są inne sankcje (ośrodek wychowawczy dla tego dzieciaka)
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... kadza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli ona wg Ciebie z taką prędkością leciała z trybun to nie mam pytań.
witomy w azji, jak takie cos moze sie wydarzyc! Dostanom kara finansowo to sie bydom smioc mo nojwazniejsze som 3 pkt w ich sytuacji w takim szpilu, jedynie walkower moze kacapow nauczyc porzondku.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- jeja
- Kontakt:
Waldek mam do Ciebie naprawdę duży szacunek ale nie można zachowywać się jak ci.a !!! Przecież specjalnie ktoś przerwał akcje , podejrzewam ,że Śrutwa by tu reagował odpowiednio . Wszyscy Nas dymają a my tylko patrzymy nic nie robiąc , Ruch nie może być skromny. Dawno nie byłem taki zdenerwowany !!!!
-
- Kontakt:
ale co miał Waldi zrobić? Zabić kogoś na ławce Śląska, albo skopać
kreta jak to Mario miał w zwyczaju. Spoko, będzie jeszcze rewanż i niech przy każdym swoim sam na sam Wojskowi boją się piłek, albo innych chwytów. Jeśli to rzeczywiście ktoś rzucił z ławki to... brak mi słów

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Fornal dobrze zareagowoł, jak na jego spokój to i tak "pojechol po bandzie" godając o tym. A jeśli idzie o egzekwowanie takich wystepków to są inne frakcje by coś zdziałać, aczkolwiek czarno to widza...jeja pisze:Waldek mam do Ciebie naprawdę duży szacunek ale nie można zachowywać się jak ci.a !!! Przecież specjalnie ktoś przerwał akcje , podejrzewam ,że Śrutwa by tu reagował odpowiednio . Wszyscy Nas dymają a my tylko patrzymy nic nie robiąc , Ruch nie może być skromny. Dawno nie byłem taki zdenerwowany !!!!
- jeja
- Kontakt:
Dokładnie , takim posłusznym nie można być a przynajmniej w takich sprawach.bzk pisze:Nam brakuje jaj dosłownie i w przenośni. Zarówno na boisku jak i w zarządzie. Nam potrzeba zmian natychmiast a nie lekkich kosmetycznych poprawek. Potrzeba nam człowieka, który będzie potrafił je***ć ręką w stół, takiego który będzie umiał powiedzieć, że nie jest pięknie tylko to co robią sędziowie na meczach Ruchu to szczyt złodziejstwa i powinno się ich zamykać. Takiego człowieka, który taki występek jak ta piłka na Śląsku ciągnął by po gazetach, komisjach, sądach. Trzeba w końcu ukrócić takie sk***ysyństwo jakie dzieje się w polskiej piłce.
- Roch1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
powodztwo cywilne przeciw osobie ktora rzucila tyn bal ;]
jak z lawki to o odszkodowanie i zakaz stadionowy po jak kibic cos ciepnie na boisko to zlo a jak ftos z lawki to jus niy chuligan?
w poniedzialek niych ftos idzie do klubu przemowic do rozumu naszymu zarzondowi bo mie rozdupi cos
gorole i ciuliki
jak z lawki to o odszkodowanie i zakaz stadionowy po jak kibic cos ciepnie na boisko to zlo a jak ftos z lawki to jus niy chuligan?
w poniedzialek niych ftos idzie do klubu przemowic do rozumu naszymu zarzondowi bo mie rozdupi cos
gorole i ciuliki
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie spadkiem zagrożone jest obecnie pół ligi!!! także skonczcie siać zamęt , przegraliśmy ale gramy dali bo naprawde gra nie wyglądo tak tragicznie, jakby dziś Nom szczeście dopisało to może i byłby remis...Prawda jest taka że w obecnej sytuacji zwycięstwo może przesunąc nawet o 5 pozycji do góry w tabeli , a w przypadku porażki 5 w dół.... takżę wg mnie oprócz Cracovi nie ma konkretnych drużyn do spadku!!!Lutz pisze:Niy godom że napewno, ale po tym co oglondom i widza tabela, wzmocniynia Szyndrowskimi to taki ewentualności w ty chwili wykluczyć niy mogymy. W każdym bądź razie som jednym z głównych kandydatów. Prowdzie trzeba sie czasami w oczy spojrzeć.A myslisz że spadnymy?
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
jest jednak pora pozytywow po tym meczu:
dobry wystep przede wszytskim : bronka, nykiela, grzyba, zajaca i komaca.
ogolnie to wszyscy zagrali niezle i nie jak co mecz dali sie wydymac przez przeciwnikow, tym razem wydymol nos sedzia.
grodzicki nie jest w 1szym skladzie potrzebny. On bardzo czesto niepotrzebnie fauluje jak nie daje rady, a jak widac bez niego obrona nie wyglado zle.
Ale jedne rzeczy sie nie zmieniaja: Fornalik robi zmiany za pozno, Picha wciepuje chocby my mu plcacili tysiaka za minuta.
Jak spadnemy to i tak po najbardziej wyrownanym sezonie jaki pamietom. Wierza w to ze sie utrzymiemy jesli chodzi i punkty (bo z licencjom jak zwykle bydom szopki)
dobry wystep przede wszytskim : bronka, nykiela, grzyba, zajaca i komaca.
ogolnie to wszyscy zagrali niezle i nie jak co mecz dali sie wydymac przez przeciwnikow, tym razem wydymol nos sedzia.
grodzicki nie jest w 1szym skladzie potrzebny. On bardzo czesto niepotrzebnie fauluje jak nie daje rady, a jak widac bez niego obrona nie wyglado zle.
Ale jedne rzeczy sie nie zmieniaja: Fornalik robi zmiany za pozno, Picha wciepuje chocby my mu plcacili tysiaka za minuta.
Jak spadnemy to i tak po najbardziej wyrownanym sezonie jaki pamietom. Wierza w to ze sie utrzymiemy jesli chodzi i punkty (bo z licencjom jak zwykle bydom szopki)
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przepraszam, ale w którym momencie Grzyb miał dobry fragment? Wg mnie jak na Grzybka to strasznie słabo i ławka, niestety.. Jak już aktywniejszy był od niego Zając, to to mówi samo przez się ;P
In Siemian We Trust
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sorry ale jo uwazom,ze jego brak byl bardzo widoczny Stawar w parze z Mackiym bardzo niypewni1920&1910 pisze:
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Uważam, że piłkę rzucił jakiś DEBIL z ławki Ślaska. Dobrych parę lat temu graliśmy we Wrocławiu. Trenerem był J.Rudnow. Przegrywaliśmy 3-0 i w parę minut zdobyliśmy dwie bramki. Chyba nawet Gorawski je zdobył
Jest 3-2 i nagle stracili się wszyscy chłopcy od podawania piłek. Dosłownie wszyscy. A grało się wtedy jedną piłką. Czyli widać Wrocław potrafi.
A swoją drogą drugi mecz pod rząd z sędziami w rolach głównych. I nie chodzi mi o te dwie piłki, bo to było chamstwo debili z okolic ławki rezerwowych.
edit: boston leżał tam Gikiewicz, ale nie kilka minut, bo padł właśnie przed tą akcją, którą przerwała druga piłka. Jeśli to ktoś z trybun rzucił to jest to idiotyzm, ale jeśli z ławki, albo chłopaczek od piłek to jest to skandal i chamstwo. Choć jak zrobił to bajtel, to wątpię, że sam na to wpadł.Nie wiem czy byłaby z tego bramka, ale tego sie juz nikt nie dowie.
Inna sprawa to to, że tracimy frajerskie i to bardzo bramki, niezależnie od tego spalonego.
Stały fragment gry w okolicach pola karnego przeciwko nam to jest 90 % bramki.

A swoją drogą drugi mecz pod rząd z sędziami w rolach głównych. I nie chodzi mi o te dwie piłki, bo to było chamstwo debili z okolic ławki rezerwowych.
edit: boston leżał tam Gikiewicz, ale nie kilka minut, bo padł właśnie przed tą akcją, którą przerwała druga piłka. Jeśli to ktoś z trybun rzucił to jest to idiotyzm, ale jeśli z ławki, albo chłopaczek od piłek to jest to skandal i chamstwo. Choć jak zrobił to bajtel, to wątpię, że sam na to wpadł.Nie wiem czy byłaby z tego bramka, ale tego sie juz nikt nie dowie.
Inna sprawa to to, że tracimy frajerskie i to bardzo bramki, niezależnie od tego spalonego.
Stały fragment gry w okolicach pola karnego przeciwko nam to jest 90 % bramki.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2010, o 19:20 przez Mirek, łącznie zmieniany 5 razy.
-
- Kontakt:
Jeśli ktoś naprawdę myśli że piłkę mógł rzucić ktoś z ławki to pogratulować sprytu. Przeczytałem teraz że u nich zawodnik leżał w polu karnym dobre kilka minut ale sędzia gry nie przerwał. Kibice więc sami sobie mecz przerwali ;/ Na walkowera nie ma co liczyć, pewnie jakaś kara będzie. Trzeba żyć dalej ;/