Remis przy słabej obronie bedzie sukcesem

i tego sie trzymajmyCOBRA pisze:Porazka !
A mnie się właśnie zdowo co we Wrocławiu między słupkami obejrzymy Pilarza. W meczu ze Śląskiem podobno mo zagrać już Olszar więc jest możliwość zagrania 2 napastnikami z przodu ale wiadomo jakie podejście do tematu mo Waldi. Na lewej pomocy zagro na pewno Zając a na prawej Grzybek. Obrona przypuszczalnie będzie wyglądać - Nykiel, Stawarczyk, Sadlok, Derbich. W środku pola - Malina, Pulkowski (Komac), Straka. Wielkiego manewru trener nie mo więc skład będzie podobny do tego z Warszawy. Kto gro u nos w ME na lewej obronie?west72 pisze:Remis biera w ciemno,nie momy kim straszyć z przodu.Jeden Jankowski w ofensywie nos nie zbawi,do tego braki w obronie.Pewnie wróci Sadloczek,nie wiadomo co z Grodkiem więc na lewej pewnie zaś dziura,chyba że Waldi coś poprzesuwo z Nykielem ino kto na prawo?.Myślołech,że po dobrej pierwszej połowie w Wa-wie coś sie ruszyło z grą na wyjazdach ale niestety stać nos było ino na 45 minut przyzwoitej gry bez fajerwerków.Kajś mi umknol respekt i szacunek innych zespołów do Ruchu o kerym godo Grodek na ruchtv. Jak nie zagromy wysokim presingiem i zdecydowanie ofensywnie to prędzej,czy później Śląsk coś strzeli.Mom nadzieja,że Waldek nie posadzi na ławie Matko
.Blank optymistycznie patrząc na gra naszych piłkarzy ,to do końca roku wielkim szczęściem będzie ugranie 5 punktów.
Pila w Chorzowie już praktycznie nie ma ,bo nie wierza,że podpisze nowy kontrakt w RUcHU a Matko nie mioł za wiele do powiedzenia przy straconych bramkach z discopolo więc biorąc pod uwaga ,że mo być pierwszym nie można go sadzać po takim meczu.Co do Olszara zoboczymy,na środku może zagrać Kieruzel i wtedy Maciek na lewej może zagrać bardziej ofensywnie.kattowitz pisze:
A mnie się właśnie zdowo co we Wrocławiu między słupkami obejrzymy Pilarza.
Ja z tym sie zgodza ... to może być najlepsze rozwiązanie ... Bo Kieruzolowi cza jednak dać ta szansa !west72 pisze:
na środku może zagrać Kieruzel i wtedy Maciek na lewej może zagrać bardziej ofensywnie.
2 bramka z Józiami na konto Nykla i tormana tak że taki swięty to on w tym meczu nie był.west72 pisze:Pila w Chorzowie już praktycznie nie ma ,bo nie wierza,że podpisze nowy kontrakt w RUcHU a Matko nie mioł za wiele do powiedzenia przy straconych bramkach z discopolo więc biorąc pod uwaga ,że mo być pierwszym nie można go sadzać po takim meczu.Co do Olszara zoboczymy,na środku może zagrać Kieruzel i wtedy Maciek na lewej może zagrać bardziej ofensywnie.kattowitz pisze:
A mnie się właśnie zdowo co we Wrocławiu między słupkami obejrzymy Pilarza.
Użytkownicy przeglądający to forum: elquatro, zico1920 i 56 gości