cały artkuł na:Jeśli wszystko pójdzie dobrze, drugoligowe rozgrywki zostaną zdominowane przez kluby z naszego regionu. Aspiracji nie ukrywają silne Zagłębie i Szczakowianka, ale największym faworytem jest jednak Podbeskidzie. Wiele wskazuje na to, że po raz pierwszy w historii Bielsko-Biała będzie cieszyć się z ekstraklasy!
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2204070.html
kluby z naszego regionu?? najbardziej to przegieli z tym zagłąbiem ale niech im bedzie....
ja mam nadzieje ze w tabeli najwieksza niespodzianka na + bedzie postawa Ruchu...
A tak poza tym to sezon zapowiada sie ciekawie... Faworyci to wg mnie Bełchatów - choć to taki klub, który zawsze jest faworytem a i tak nic im nie wychodzi, Korona Kielce - może powtórzyć sie Cracovia z tego sezonu - czyli gówno grali a awansowali... Sciekowa - powinni byc mocni choć mogą mieć słabszą druzyne niż rok temu, Podbeskidzie - sam nie wiem, trener Żurek.... to mówi samo za siebie, zagłąbie chyba jednak nie bedzie grało nic ciekawego, nie wiadomo co z Widzewem
Mam nadzieje ze przy odrobinie normalności w klubie i my włączymy sie do walki o czołowie lokaty. Myśle że miejsce 5-6 po jesieni z niewielka strata do lidera jest w naszym zasiegu.