kto nastepca rogali ?
Grzej to co napisałem to nie było do Ciebie, i wcale nie chciałem Cie obrazić. Czytalem twoje poprzednie wypowiedzi, ale jak wchodze na forum i czytam że jest coraz gorzej, że nic sie nie uda to mnie szlak trafia.
A poprzednia wypowiedz nie była konkretnie do Ciebie tylko ogólnie do wszystkich, ktorzy narzekaja na forum.
Dajmy im troche czasu i zobaczymy jak bedzie i miejmy nadzieje że juz tylko coraz lepiej !
A poprzednia wypowiedz nie była konkretnie do Ciebie tylko ogólnie do wszystkich, ktorzy narzekaja na forum.
Dajmy im troche czasu i zobaczymy jak bedzie i miejmy nadzieje że juz tylko coraz lepiej !
nie ludzie naprawde nie wytrzymałem ty chyba jestes jakis po***rdolony GRZEJ co ty możesz o nim pisac jakbys chcial wiedziec to ON jest CHONOROWYM CZŁONKIEM KLUBU i wstępu do miast mu nikt nie zabroniłgrzej pisze:kibic1920 - mam nadzieje, ze sie mylisz...bo to jest zmiana z papucia na lać..
Bo Mleczko jest gorszy od Rogali, juz byl kiedys Prezesem klubu koszykarskiego z Gorlic i do dzisiaj nie ma wstepu do tego miasta..
Choć w zasadzie najważniejsze zeby przekazał SSA wszystko poza długami
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kto nastepca rogali
kto to jest Mieczyslaw Szuster? ja znam Krystiana. co to kibic z ciebie jak nie znasz imion bylych pilkarzy
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: kto nastepca rogali
Elwira pisze:kto to jest Mieczyslaw Szuster? ja znam Krystiana. co to kibic z ciebie jak nie znasz imion bylych pilkarzy
Ktoś gada do siebie.... to nie jest zdrowy objaw.... 8)
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!