[13 kolejka] Polonia Warszawa - Ruch Chorzów; 13.11.2010
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [13 kolejka] Polonia Warszawa - Ruch Chorzów; 13.11.2010
Fornalik na konferencji: Drugą połowę zagraliśmy jak ostatnie pizdy, za co serdecznie naszych kibiców przepraszam. Daliśmy sobie strzelić bramki jak dzieci z pierwszej klasy gimnazjum.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
ty mówisz o dwóch nominalnych napastnikach ale co ci po tym jezeli w składzie będzie grał tylko i wyłącznie jeden plus trzech defensywnych pomocników którzy mają konstruować akcje ofensywne. Kwestia że pojechaliśmy tam osłabieni ? Jakie to ma znaczenie ? Trzeba walczyć tym co się ma na chwile obecną i Ruch dzisiaj był w stanie zdobyć 3 punkty.miedza pisze:zagrali na swoje mozliwości, pojechalimy ze słabym składem, nie wiem czy pamietocie, ale momy 2 nominalnych napastnikow kontuzjowanych... Czego od Fornala oczekujecie? Cudów? Może by było inaczej jakby sędzia nie przesądził tematu czerwoną kartką. Jo i tak typowoł 3:0 do dyskopolo...
To że typujesz 3:0 to albo prowokacja albo twoja osobista tragedia.

-
- Kontakt:
Bez walki i gryzienio trowy nie bydzie wyników to po pierwsze... A po drugie kim momy grac, jak nasz kochany zarząd sprzedoł nom najlepszych graczy, a następni co jeszcze cos grajom szykowani som do odejścia ( czyt. nie przedłużanio kontraktów ) Oczywiście za nich przidom inni...tacy pokroju Bronowickiego ( wieczne kontuzje ) Szyndrowskiego i innych wypolonych gwiazdorów co se chcom u nos dorobić. Obawim sie, że najgorsze dopiero przed nami... obyk sie mylił
-
- Kontakt:
Waldemar Fornalik (trener Ruchu):
- Nie jesteśmy zadowoleni z tego wyniku i tego, co się wydarzyło na boisku. Chciałbym rozpatrzeć to spotkanie w 2 aspektach. Na pewno nie możemy się wstydzić naszej gry, stworzyliśmy swoje sytuacje, nawet grając w dziesięciu w końcówce. Ale to co zrobiliśmy przy stałych fragmentach, to katastrofa. Niemożliwe, że dopuściliśmy do tak łatwych strat. Cały wysiłek, który został włożony w ten mecz został w ten sposób zniweczony. Wracamy bez punktów, a uważam, że były one do zdobycia.
Nigdy nie oceniam pracy sędziego, ale jeżeli Grodzicki dostał kartkę czerwoną, to dziwię się, że Trałka przynajmniej nie dostał żółtej kartki. Ten zawodnik ewidentnie atakował na nogi z tyłu. Będziemy to analizować. Gratuluję Pawłowi zwycięstwa. Musimy patrzeć przed siebie i przygotowywać się do kolejnych spotkań.
Panie trenerze, nie trzeba 'uważać,że punkty były do zdobycia' tylko je zdobywać..

-
- Kontakt:
to ku*** czemu Fornalik nie godo ze sie odwołajom ? LECH co kolejka sie odwołuje i im anuluja a nom ?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pierwszej połowy może nie, ale drugiej to powinniśmy sie nie wstydzić, ale BARDZO wstydzić.Lukas89 pisze:Waldemar Fornalik (trener Ruchu):
Na pewno nie możemy się wstydzić naszej gry, stworzyliśmy swoje sytuacje, nawet grając w dziesięciu w końcówce.
-
- Kontakt:
Był, oj był... Waldek nie jest głupi, Tomek też, może chłopaki pomyślą co jest nie teges...Mirek pisze:miedza wszystko ok, ale druga połowa to był naprawdę skandal w naszym wykonaniu.
Jestem zwolennikiem W. Fornalika, ale dzis czekam, co powiedział na konferencji. Jak widział mecz, a zwłaszcza drugą połowę.
-
- Kontakt:
Dla mnie to że przez pierwsze 15 minut II połowy nie byliśmy stanie jakkolwiek stworzyć akcji bądź też spokojnie rozgrywać piłki w bezpiecznym sektorze boiska raczej nie przysparza nam powodów do dumy...
Później to już tylko konsekwencja tych 15 minut.
Później to już tylko konsekwencja tych 15 minut.

-
- Kontakt:
Po co mo godać, odwołanie pisze klub i nie trza siać zamieszania na świeżo. To że nie powiedzioł nie świadczy że nie bedzie odwołania...RudaSlaska7 pisze:to ku*** czemu Fornalik nie godo ze sie odwołajom ? LECH co kolejka sie odwołuje i im anuluja a nom ?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja całym sercem stałem i stoje za Waldkiem, bo to on stworzył drużynę dzięki której w lecie mogliśmy sie cieszyć z europejskich pucharów w Chorzowie!! Teraz poprostu już niy ma kim grać... Niech sie działącze wezmą do roboty i kupią ze 4 PORZĄDNYCH zawodników ( nie typu szyndrowski a typu Komac ) i wtedy ( moim zdaniem ) Waldek ulepi z tego fajną ekipę i znowu bydymy sie cieszyć z gry niebieskich... DZIAŁACZE DO ROBOTY
- Lutz
- Kontakt:
..żeby spokojnie rozgrywać piłka to noprzód trzeba sie nauczyć podać cylnie do kolegi co stoi 3 metry dali, a tyn kolego musi sie nauczyć ta piłka przyjonć tak co by mu na 6 metrów niy odskoczyła.Dla mnie to że przez pierwsze 15 minut II połowy nie byliśmy stanie jakkolwiek stworzyć akcji bądź też spokojnie rozgrywać piłki ..........
-
- Kontakt:
Te odwolanie nic nam nie da! Przeciaz to zaplacil p. Wojciechowski. Siedzia byl po stronie Poloni. To naprawde bylo widac. Bez dwoch zdan.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nasi działacze wezmą się do roboty i sprzedadzą to co się jeszcze da. A kupimy znowu jakiś złom typu Derbich.moRi95 pisze:Ja całym sercem stałem i stoje za Waldkiem, bo to on stworzył drużynę dzięki której w lecie mogliśmy sie cieszyć z europejskich pucharów w Chorzowie!! Teraz poprostu już niy ma kim grać... Niech sie działącze wezmą do roboty i kupią ze 4 PORZĄDNYCH zawodników ( nie typu szyndrowski a typu Komac ) i wtedy ( moim zdaniem ) Waldek ulepi z tego fajną ekipę i znowu bydymy sie cieszyć z gry niebieskich... DZIAŁACZE DO ROBOTY
- laciek20
- Kontakt:
a co jest do h*** pana z Bronowickim, wiela ten kopacz ma ta kontuzja ?!
kibole, bandyci ... stadionowi CELEBRYCI !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mirek pisze:nasi działacze wezmą się do roboty i sprzedadzą to co się jeszcze da. A kupimy znowu jakiś złom typu Derbich.moRi95 pisze:Ja całym sercem stałem i stoje za Waldkiem, bo to on stworzył drużynę dzięki której w lecie mogliśmy sie cieszyć z europejskich pucharów w Chorzowie!! Teraz poprostu już niy ma kim grać... Niech sie działącze wezmą do roboty i kupią ze 4 PORZĄDNYCH zawodników ( nie typu szyndrowski a typu Komac ) i wtedy ( moim zdaniem ) Waldek ulepi z tego fajną ekipę i znowu bydymy sie cieszyć z gry niebieskich... DZIAŁACZE DO ROBOTY
Chyba NIESTETY mosz racja