Nie do sie na KK nabic odrazu biletów na wszystkie szpile do końca rundy(tak ino idzie ale jak kupisz se karnet na poczatku rundy). ino w danym tygodniu nabijosz na dany szpil. To że mają KK wyrobione nie znaczy że mogom odrazu nabic se wszystkie szpile odrazu. Więc bajtel mo KK nabijo bilet za 1 zł ale na dany szpil w danym tygodniuWitek46 pisze:Przeczytaj jeszcze raz co napisał heli i pomyśl czy piszesz na temat
Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
- bluelive
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
NIEBIESKIE MYSŁOWICE LEPSZA STRONA MIASTA

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gdyby było tak:
Ino moim zdaniem przecież młodzi i kobiety co teraz promocyjnie wyrabiają karta mają od razu nabijane na cało runda do końca nikaj nie muszą już chodzić, karta od karnetu pod względem konstrukcyjnym się niczym nie różni, ino ilością impulsów, stąd moje pytanie, ale jak widać nikt nie wie jak to jest do końca.
Bo pytom wyrażnie, wiadomo, że teraz poszło dużo kart w takich dalszych miastach jak Zawiercie, Radlin, ale także u nos na miejscu właścnie dzięki wyrabianiu w dużej mierze przez te osoby, bo za półdarmo to wyrabiają, i stąd moje pytanie czy jak oni nie idą (oczywiście jakaś część z nich nie idzie) to czy jednak z powodu tego nie można sprzedać biletu dla kogoś innego,no bo w końcu do zakończenia meczu się nie wie czy taka osoba przyjdzie czy nie, a frekwencja jest ograniczona, oczywiście póki co to nie był problem bo jak łaziło 4000-5000 ludzi to była kupa zapasu, ale jak się okazało takich kart do końca rundy przybywa, a i kibiców również i powtarzam ostatnio wg informacji osobom co stały w kolejce powiedziano, że nie ma miejsc.
to okWięc bajtel mo KK nabijo bilet za 1 zł ale na dany szpil w danym tygodniu
Ino moim zdaniem przecież młodzi i kobiety co teraz promocyjnie wyrabiają karta mają od razu nabijane na cało runda do końca nikaj nie muszą już chodzić, karta od karnetu pod względem konstrukcyjnym się niczym nie różni, ino ilością impulsów, stąd moje pytanie, ale jak widać nikt nie wie jak to jest do końca.
Bo pytom wyrażnie, wiadomo, że teraz poszło dużo kart w takich dalszych miastach jak Zawiercie, Radlin, ale także u nos na miejscu właścnie dzięki wyrabianiu w dużej mierze przez te osoby, bo za półdarmo to wyrabiają, i stąd moje pytanie czy jak oni nie idą (oczywiście jakaś część z nich nie idzie) to czy jednak z powodu tego nie można sprzedać biletu dla kogoś innego,no bo w końcu do zakończenia meczu się nie wie czy taka osoba przyjdzie czy nie, a frekwencja jest ograniczona, oczywiście póki co to nie był problem bo jak łaziło 4000-5000 ludzi to była kupa zapasu, ale jak się okazało takich kart do końca rundy przybywa, a i kibiców również i powtarzam ostatnio wg informacji osobom co stały w kolejce powiedziano, że nie ma miejsc.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- bluelive
- Kontakt:
to zarząd znów sie nie popisol , widocznie do nich (w tej promocji) jak ktoś mo już nabito KK do konca rundy to byli pewni ze bydzie na wszystkich szpilach.
A mom takie pytanie jak mom karnet na ta runda a na wiosenno już bych niechciol to musza wyrabiac nowo KK czy można doładowywac na tyn karnet pojedyncze szpile?
A mom takie pytanie jak mom karnet na ta runda a na wiosenno już bych niechciol to musza wyrabiac nowo KK czy można doładowywac na tyn karnet pojedyncze szpile?

-
- Kontakt:
Najprawdopodobniej trzeba będzie wyrobić nową KK. Technicznie dało by się nabijać na karnet, ale raczej klub z tego nie będzie chciał skorzystać.
Ale na oficjalną informację będzie trzeba jeszcze poczekać.
Ale na oficjalną informację będzie trzeba jeszcze poczekać.
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY
-
- Kontakt:
W klubie otrzymołech informację (od osób wyrabiających kk i karnety), iż mając karnet na rundę jesienną moga go na wiosna doładowywać jak kk na dowolne mecze (na wiosna stanie się on poprostu kk).
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dokładnie tak jest jak piszesz.Problem pojawia sie jak byś chcioł na wiosna nabić karnet.Tu niestety pojawia sie potrzeba wyrobienia nowego :zdziwko:Wiem bo mom na jesień i powiedzieli ,że na wiosna trzeba nowy karnet.Lothar Ślązok pisze:W klubie otrzymołech informację (od osób wyrabiających kk i karnety), iż mając karnet na rundę jesienną moga go na wiosna doładowywać jak kk na dowolne mecze (na wiosna stanie się on poprostu kk).
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
panowie ale o tym było wiadomo juz wczesniej przy cenniku pisało ze Karnet na dwie rundy jest tanszy o 10 niz taki jak kupujesz osobno na obie. Wiec tu sie nie ma co rozczarowywać fajnie ze automatycznie staje sie KK 

- bluelive
- Kontakt:
W sumie na karnecie tyż pisze że to KKLothar Ślązok pisze:W klubie otrzymołech informację (od osób wyrabiających kk i karnety), iż mając karnet na rundę jesienną moga go na wiosna doładowywać jak kk na dowolne mecze (na wiosna stanie się on poprostu kk).
http://img183.imageshack.us/img183/1866/sdc12152.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

- siwy zabRze
wyjasniles cos?? jak ja to dej namiar z kim tam godac... bo leca w ch*** (kase wyslalem 29 pazdz.)...w sumie to nie o kasa chodzi ino sam fakt !!! mom nadzieja ze to pomylkapiechol pisze:Do tej pory chwaliłem wszystkim możliwość internetowego zakupu biletu. Do czasu.
W czwartek parę minut po 20 zalogowałem się w systemie, wybrałem miejsce, przeszedłem do płatności. Złożyłem dyspozycję przelewu (ING) wierząc, że tak jak to miało miejsce w przypadku poprzednich meczów bilet będę miał. Niestety, tak się złożyło, że w dniu wczorajszym nie miałem dostępu do poczty. Loguję się tak dziś i co widzę?
W piątek parę minut po 3 w nocy moja rezerwacja została anulowana z powodu braku wpłaty. Trzy godziny później (parę minut po 6) dostałem maila o tym, że wpłata została zrealizowana. Bądź tu człowieku mądry. W systemie biletów rezerwacja anulowana, biletu nie mam. Pieniędzy też nie. Dodzwonić się w sobotę nie sposób, by to wyjaśnić. No nic, przyjdę jutro wcześniej przed meczem, wydam znów 25 złotych i doładuję kartę w kasie, a sprawę będę wyjaśniał dalej w Klubie w poniedziałek. Czego się nie robi dla ukochanego Ruchu
-
- Kontakt:
To by miało synsLothar Ślązok pisze:W klubie otrzymołech informację (od osób wyrabiających kk i karnety), iż mając karnet na rundę jesienną moga go na wiosna doładowywać jak kk na dowolne mecze (na wiosna stanie się on poprostu kk).
ino do tego casu "informatycy" musom logowanie wprowadzić do tych co karnet majom.
Pewnie bydzie cza kupić nowo kk abo nowy karnet (zawsze klub 10 pln do przodu a przeca finanse som najważniejsze)
- bluelive
- Kontakt:
Byłem wczoraj z kumpelm bo wyrabioł KK , Jo mom karnet i pytołech jak to bydzie na wiosna.Golyrubychop pisze:To by miało synsLothar Ślązok pisze:W klubie otrzymołech informację (od osób wyrabiających kk i karnety), iż mając karnet na rundę jesienną moga go na wiosna doładowywać jak kk na dowolne mecze (na wiosna stanie się on poprostu kk).
ino do tego casu "informatycy" musom logowanie wprowadzić do tych co karnet majom.
Pewnie bydzie cza kupić nowo kk abo nowy karnet (zawsze klub 10 pln do przodu a przeca finanse som najważniejsze)
I powiedzieli mi ze na dzień dzisiejszy sami nie wiedzom jak to bedzie.
Bo niby mogły by te karnety zostać ale coś sie ciepie policja o to (co mo do tego policja nimom pojecia)
Majom sporo telefonów w tej sprawie i wszystko bydzie rozpatrywane po ostatnim szpilu.

-
nie wiecie co jest grane w sprzedazy online? idzie kupic ino bilet na szpil z lechia, na mecz z jaga nie ma.. watpia ze sprzedane, o co ku*** chodzi?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
koniec sprzedaży o 14.00
-
ja to dupce, a na niebiescy nic nie pisalo! zaroz ku*** mnie cos strzeli, co za cyrki? zawsze do 22 a dzisiej do 14. ch** by to, oni wiedza jak zniechecic kibica. Mnie i 5 osob maja z glowy, na szpil z jagom bo moga byc niestety ino na ostatnio chwila na szpil, pewnie nie zdaza doladowac. Idioci
-
- Kontakt:
nie nierwowo
wpadnij jak tylko wczesnie mozesz jesli masz KK i tylko chcesz doładowac ro zajmie to max 10-15 min z wejsciem na estadio