PozdRo!

z 90minut.plPo zremisowanym w Poznaniu meczu z Lechem właściciel Polonii Warszawa Józef Wojciechowski przywrócił pensje swoim piłkarzom - informuje "Gazeta Wyborcza". - Piłkarze pokazali, że potrafią grać - powiedział biznesmen.
- Sami sobie udowodnili, że każdemu przeciwnikowi, nawet mistrzowi Polski, potrafią się przeciwstawić i przy odrobinie konsekwencji wygrać wysoko. Szkoda jeszcze, że grają tak nie przez cały mecz. Ale mimo remisu jestem zadowolony z tego, co zobaczyłem. Myślę, że Poznań może być dla nich przełomem. Wszyscy zrozumieli, że ciężką pracą można do czegoś dojść. Pensje pewnie niedługo wypłacę, ale chciałbym, żeby taki sam charakter piłkarze pokazali teraz w sobotę w meczu z Ruchem - zapowiada Wojciechowski.
No to po lewej stronieMaciej Sadlok nie może wystąpić w meczu z Polonią. W zimie reprezentant Polski przenosi się do Warszawy i jego nowy klub wymógł zapis, zabraniający Sadlokowi występ przeciwko Polonii w barwach Ruchu. Chorzowianie chcą jednak "powalczyć" o jego występ ...
sśCzy Sadlok będzie mógł zagrać przeciwko Polonii?
Polonia Warszawa przy podpisywaniu kontraktu z Maciejem Sadlokiem, wypożyczonym do Ruchu Chorzów, zastrzegła sobie, że nie będzie mógł on zagrać w meczu obu drużyn.
- To standardowy punkt w umowach, gdy wypożyczamy naszych piłkarzy - potwierdza rzecznik prasowy "Czarnych koszul", Piotr Ciszewski, że Sadlok nie będzie mógł zagrać w sobotę w Warszawie. Na Cichej punkt widzenia w tej sprawie jest jednak nieco inny. - Przygotowuję się normalnie z drużyną i czekam na mecz - twierdzi sam obrońca. - Jest do mojej dyspozycji i biorę go pod uwagę przy ustalaniu składu - dodaje trener Waldemar Fornalik. Sprawa wydaje się więc co najmniej dziwna...
nie wymagasz od naszych zarzadzajacych za duzo ???jugador pisze:Co za problem , jest umowa , wystarczy ja przeczytac i sprawdzic czy jest tam jakikolwiek podpunkt o braku mozliwosci gry z Polonia.
Ale to jest Polska.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], pepson19R20, sivy35 i 53 gości