[13 kolejka] Polonia Warszawa - Ruch Chorzów; 13.11.2010
- mody_fan
- Kontakt:
Re: [13 kolejka] Polonia Warszawa - Ruch Chorzów; 13.11.2010
Sobiech nie zasługuje na szacunek, wy godocie ze ja bo strzyloł gole niy godocie co ruch do niego zrobił, po 2 to za sposób jak odeszedł z ruchu tym bardzij brak szacunku
Ruch Lędziny Fan's Nieliczni ale Fanatyczni
Ino Górny Ślonsk !
Ino Górny Ślonsk !
-
- Kontakt:
mody_fan pisze:Sobiech nie zasługuje na szacunek, wy godocie ze ja bo strzyloł gole niy godocie co Ruch do niego zrobił, po 2 to za sposób jak odeszedł z ruchu tym bardzij brak szacunku
co ty godosz. zrobił duzo a mysla ze jakby działacze zachowali sie w porzadku to by tak o nich nie mówił.
Pamiętaj Ślubowałes K.S. Ruch
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma co lamentować odnośnie Sobiecha czy Brzyskiego. Taki zawód piłkarza jedni przychodzą jedni odchodzą. A co do samego meczu myślę że stać nas na 3 pkt. Tam teraz małe zamieszanie prezes podobno ma wstrzymać pensje za słabą postawę w ostatnich meczach.
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
nie wiem, jak to jest z tymi pensjami. Mi się zdaje, że Wojciechowski stał sie "gwiazdą" prasy sportowej i gazety chetnie o nim piszą. Zakładam, że z tego tak może ze 30% to prawda, reszta to bzdury, które dobrze się sprzedają... ludzie lubią czytać, jaki to on jest głupi... a to nie musi być prawda.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
scaneRboy pisze:nie wiem, jak to jest z tymi pensjami. Mi się zdaje, że Wojciechowski stał sie "gwiazdą" prasy sportowej i gazety chetnie o nim piszą. Zakładam, że z tego tak może ze 30% to prawda, reszta to bzdury, które dobrze się sprzedają... ludzie lubią czytać, jaki to on jest głupi... a to nie musi być prawda.
właśnie, prasie, telewizji a nawet portalom internetowym nie mozna wierzyc w to, co wypisują
co do meczu licza na te 1:0 do nos
PS. do kiedy Brzytwa mo umowa z disco?
http://www.cafe-futbol.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; forum o piłce nożnej, zapraszam. :>
- BOGUCICE
- Kontakt:
za te słowa będę nosił koszulkę Maćka Sadloka do końca tego sezonu.A przed końcem rundy wybieram się na trening żeby uścisnąć mu "prawicę" i życzyć powodzenia w życiu.Elmer pisze:może zagrać, tak wczoraj mówił. Powiedział nawet, że chce strzelić gola, a o przejściu do Polonii nawet jeszcze nie myśli
bez względu na to jak zachowali się działacze Sobiech zachował się bez klasy. Dzialacze działaczami a kibice kibicami .Nic my mu złego nie zrobili. Nawet "szatnia" ma Sobiechowi za złe w jakim stylu się pożegnał.Siiwy1920 pisze:mody_fan pisze:Sobiech nie zasługuje na szacunek, wy godocie ze ja bo strzyloł gole niy godocie co Ruch do niego zrobił, po 2 to za sposób jak odeszedł z ruchu tym bardzij brak szacunku
co ty godosz. zrobił duzo a mysla ze jakby działacze zachowali sie w porzadku to by tak o nich nie mówił.
W Sheffield tylko RUCH!!!
-
- Kontakt:
To mecz z Polonią a nie z Sobiechem wiec zakończcie juz wspominac Artura
MŁODZI TRENUJCIE!!!
-
- Kontakt:
Cel na ten mecz - doszczetnie podkooorwic Jozka : )
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zagramy na zero z tylu,potem jakis rzut rozny w drugiej polowie-Komac i pozamiatane 
Ciekawe kto zagra na lewym skrzydle.Pewnie Zając,cos srednio mi sie to widzi,no ale co zrobic.Oby bylo dobrze!

Ciekawe kto zagra na lewym skrzydle.Pewnie Zając,cos srednio mi sie to widzi,no ale co zrobic.Oby bylo dobrze!
-
- Kontakt:
No w koncu co jak co Zajac powinien pokazac swoja klase. Nie tak jak na Legji. Co pozniej kibice Legji dziekowani jemu okrzykami " Dziekujemy !"
Mecz z Polonia W-wa ma dwa powazne aspekty. Ten mecz jest tak samo wazny jak z Lechem Poznan. A co do Sobiecha ,to uwazam ,ze nie powinien wystapic w tym spotkaniu. Uklad jest dla nas korzystny. Zalegly mecz z Lechem Poznan. Lech ktory bedzia chcial sie zrewanzowac za porazke w Chorzowie, zmeczenie przeciwnika tez moze troche odegrac jakac role. Jest o co walczyc.
Mecz z Polonia W-wa ma dwa powazne aspekty. Ten mecz jest tak samo wazny jak z Lechem Poznan. A co do Sobiecha ,to uwazam ,ze nie powinien wystapic w tym spotkaniu. Uklad jest dla nas korzystny. Zalegly mecz z Lechem Poznan. Lech ktory bedzia chcial sie zrewanzowac za porazke w Chorzowie, zmeczenie przeciwnika tez moze troche odegrac jakac role. Jest o co walczyc.
-
- Kontakt:
Puk puk , oni zaplacili za Artura 5 mln zl brutto a Ty piszesz , ze nie powinien wystapic w tym spotkaniu.
To tak jakbys sprzedal komus BMW za 200 tys zl i powiedzial zeby nie jezdzil pod Twoim domem bo Ci przykro jak na nie patrzysz.
Artur Sobiech szacun za Twoja gre dla Ruchu i teraz dla Polonii.Tyle mam do powiedzenia na temat tego pilkarza.
To tak jakbys sprzedal komus BMW za 200 tys zl i powiedzial zeby nie jezdzil pod Twoim domem bo Ci przykro jak na nie patrzysz.
Artur Sobiech szacun za Twoja gre dla Ruchu i teraz dla Polonii.Tyle mam do powiedzenia na temat tego pilkarza.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
- Kontakt:
dobra, skończcie juz temat Sobiecha, bo mie sranie ciśnie jak o nim słysza..
- Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widocznie zaszkodził ci ten chleb co jesz,jak cie ciśnie to idź do kibla a nie smuć głupkowatymi wpisami,które nic nie wnoszą.JemChleb. pisze:dobra, skończcie juz temat Sobiecha, bo mie sranie ciśnie jak o nim słysza..
-
- Kontakt:
Ja napiszę troche łagodniej niż napisał kolega JemChleb.
DyskoPolo to nie jest tylko Artur Sobiech, koncentrować się trzeba na wszystkich nie tylko na byłych 'niebieskich' ..
Dobrze (z punktu sportowego - nie ludzkiego..) że nie mają jednak w bramce Onyszki bo byłoby to dla Nich wzmocnienie jeśli chodzi o bramkę a tak z Przyrowskim powinno być troche łatwiej.
Mają dobrą siłę ofensywną (chociaż wiadomo,że nazwiska nie grają no ale mimo wszystko) Sobiech,Smolarek coś znaczą. + Gołębiewski
Musimy zagrać tak jak z Lechem a będzie dobrze
a co do samego Artura.. ja do Niego nic nie mam.. Sadloka też wypchnęli do Warszawy na siłę, chociaż wiadomo,że Maciek do końca rundy jeszcze z Nami pogra i chociaż o tyle dobrze..
DyskoPolo to nie jest tylko Artur Sobiech, koncentrować się trzeba na wszystkich nie tylko na byłych 'niebieskich' ..
Dobrze (z punktu sportowego - nie ludzkiego..) że nie mają jednak w bramce Onyszki bo byłoby to dla Nich wzmocnienie jeśli chodzi o bramkę a tak z Przyrowskim powinno być troche łatwiej.
Mają dobrą siłę ofensywną (chociaż wiadomo,że nazwiska nie grają no ale mimo wszystko) Sobiech,Smolarek coś znaczą. + Gołębiewski
Musimy zagrać tak jak z Lechem a będzie dobrze

a co do samego Artura.. ja do Niego nic nie mam.. Sadloka też wypchnęli do Warszawy na siłę, chociaż wiadomo,że Maciek do końca rundy jeszcze z Nami pogra i chociaż o tyle dobrze..

-
- Kontakt:
A może po prostu - zwolnić Janasa:-)jugador pisze:Cel na ten mecz - doszczetnie podkooorwic Jozka : )
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----