[12 kolejka]RUCH Chorzów : Lech Poznań 7.11.2010. godz 17.15
-
- Kontakt:
Re: [12 kolejka]Ruch Chorzów : Lech Poznań 7.11.2010. godz 1
Tak w ogole mamy teraz szczescie i warto to wykorzystac.Zarowno Lech jak i Polonia W gra mecze w tygodniu przed meczem z nami.
A wiemy jak na polskie druzyny dziala granie co 3 dni.Polonia zbytnio zmiennikow nie posiada jak wszyscy zreszta w tej lidze.
Aha , warto dzisiaj podkreslic bardzo dobra gre Sadloka.Naprawde na wysokim poziomie zagral.
Grodzicki jakby sie pozbyl tej dziwnej maniery ustawicznego przebijania pilek glowa za siebie zamiast przed siebie bylby 30 % lepszym obronca.
A wiemy jak na polskie druzyny dziala granie co 3 dni.Polonia zbytnio zmiennikow nie posiada jak wszyscy zreszta w tej lidze.
Aha , warto dzisiaj podkreslic bardzo dobra gre Sadloka.Naprawde na wysokim poziomie zagral.
Grodzicki jakby sie pozbyl tej dziwnej maniery ustawicznego przebijania pilek glowa za siebie zamiast przed siebie bylby 30 % lepszym obronca.
Ostatnio zmieniony 7 lis 2010, o 21:34 przez jugador, łącznie zmieniany 2 razy.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Od paru spotkań bardzo dobrze prezentuje sie naszo obrona. Nawet po odejściu Maćka para stoperów Grodzicki - Stawarczyk będzie umiała powstrzymać najlepszych naszej ligi. Co do Straki to od niego zależy czy wygrywamy... Najlepszy piłkarz naszego zespołu!!!! Cieszy także Jankowski i jego zwody plus umiejętność przytrzymania piłki.
P.S.
Dla Pana co wymyślił "Choć na jednego! " <ukłon>
Nie pier... tu o zamykaniu stadionu!!!!
P.S.
Dla Pana co wymyślił "Choć na jednego! " <ukłon>
Nie pier... tu o zamykaniu stadionu!!!!
-
- Kontakt:
Ozor jak nom nie zamkną stadionu jutro to Ci zwróca honor. Mom nadzieja, że beda musioł to zrobić.Ozor pisze:lubisz sie biczowac czy jak, bo jutro to z twojego opisu dziennikarze zrobia oficjalną relację.Szyna pisze:Zadyma była na stadionie i leśne dziady napewno nom zamkną stadion przynajmniej na jeden szpil.jugador pisze:Dzisiejsza zadyma to nic dobrego , choojowka ale sadze , ze przez wynik i to , ze odbywala sie poza stadionem skonczy sie dosc bezbolesnie mimo wszystko.Oczywiscie jak nie zamkna stadionu.
Frekwencja na stronie oficjalnej jak zwykle cyganiona.
Z uwagi , ze to temat pilkarski to nalezy pochwalic zawodnikow za gre i liczyc na co najmniej 1 pkt w Warszawie.
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
-
- Kontakt:
Dokladnie Malina i Straka nojwiyncy dzis walczyli. Niykere z Wos chyba na innym szpilu byli. Malina miol ino jedna sytuacja zawahania w drugi polowie co sie z Perdijicem niy zrozumieli. Dobrze, ze sie tak skonczylo. Wymiatol w tyle tyz Stawarczyk. Od momyntu podpisanio nowy umowy facet gro bardzo pewnie. No i oczywiscie brawa dla caly druzyny za zwyciynstwo.
-
- Kontakt:
Brawo za walka za zaangażowanie i podziekowania za 3 punkty!!!!!!!!!
Ps podobo mi sie jak Komac bije te eki. Mocno bito bala zawsze zamiyszo.Brawo
Ps podobo mi sie jak Komac bije te eki. Mocno bito bala zawsze zamiyszo.Brawo

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Obserwator zobaczy jutro wszystko w GW. aartykuł napisany będzie na podstawie postów umieszczanych tu na forum, tak to działa.bluefil pisze:Oni chyba wszyscy patrzyli na akcje na +! Powtarzam jeszcze raz - Straka to nam wygral mecz. On dzisiaj robil roznice. Malina jak dla mnie lepszy do Barana.jugador pisze:"Straka slabo" ... ludzie co Wy bierzecie ?
A za co nam maja zamknac stadion? Dzislo sie cos na stadionie, zarejestrowaly cos kamery, obserwator cos widzial? Jak dla mnie w raporcie z meczu nie powinno byc nawet o tym mowy.
A pyrusom w przyszlym roku nie dac zadnych biletow!
Brawo za zwycięstwo i zmazanie tego nieszczęsnego meczu z zeszłego sezonu.
-
- Kontakt:
Lekko nie będzie. W TVP Info już mówią o zajściach...
(a artykuł Wyborczej już wisi w necie...)
@bluefil - oficjalnie działo się - klub poprosił o pomoc policję, a z tego musi być raport i dalsze dochodzenie. Nie wywiniemy się z tego (oczywiście chciałbym się mylić).
(a artykuł Wyborczej już wisi w necie...)
@bluefil - oficjalnie działo się - klub poprosił o pomoc policję, a z tego musi być raport i dalsze dochodzenie. Nie wywiniemy się z tego (oczywiście chciałbym się mylić).
Ostatnio zmieniony 7 lis 2010, o 21:40 przez adamas, łącznie zmieniany 1 raz.
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY
-
- Kontakt:
Szkoda, ze Maciek Sadlok odchodzi, bo gra z meczu na mecz lepiej. Zaczyna sie wlaczac do akcji ofensywnych i calkiem niezle mu to wychodzi. nie wie ktos moze kiedy Bronek i Olszar wroca do skladu? Jankowski bez respektu ani strachu wchodzi w lechitow jak w maslo. Jemu jest potrzebny 2 napastnik, bo dzisiaj to natychmiast mial 3 przeciwnikow na bucie jak tylko pod bramka pilke dostawal. Drugi napastnik by go odciazyl i wtedy moze to niezle wygladac.
A porpos zawahania Maliny, to chyba Matko nie ryczal "moja", a Malina stojac do niego plecami nie mogl czekac i musial wybijac
A porpos zawahania Maliny, to chyba Matko nie ryczal "moja", a Malina stojac do niego plecami nie mogl czekac i musial wybijac
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
Ale Wisle za Poznan kara dojebali, a amice niy. Boja sie, ze u Nos bydzie podobnie i to Ruch zostanie niystety ukarany. Widac, ze som rowni i rowniyjsi.
-
- Kontakt:
byłem na meczu i zadymy nie widziałem. Widziałem grupę cepów, która biegła jak muchy go gówna. Nie wydaje mi się żeby to był powód do zamknięcia stadionu. Ale skoro chcecie kary to na pewno klub takową dostanie. Tylko że jest niby monitoring i widać kto brał udział w tych rzekomych awanturach
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
jako prawidłowość, Pulo zloz a wloz Komac i sie zaczeło.Jak łon cyntruje to mie z cosik biere......tor!) dziś w miara, ale jeszcze som rezerwy...za Ruch za HKS!
-
- Kontakt:
ludzie nie piszcie głupot o zamknięciu stadionu,na stadionie był spokój nie byłó widać żadnych burd a że przed kasami było spięcie z ochroną to obserwator prędzej się dowie z tego forum
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bo Wisła miała mecz na Cracovii, to musieli od razu im walnąć zakaz. Podobno Amikom majom sie zajmować w tym tydniu.Rafal1920 pisze:Ale Wisle za Poznan kara dojebali, a amice niy. Boja sie, ze u Nos bydzie podobnie i to Ruch zostanie niystety ukarany. Widac, ze som rowni i rowniyjsi.
-
- Kontakt:
Skandaliczne byly juz decyzje po PP gdzie Amica z Craxa rozpetaly cala rozrobe a beknal Ruch.
Osobiscie mam nadzieje , ze juz do Chorzowa nie zawitaja i w du*** mam w tym przypadku haslo :
"pilka nozna dla kibicow".Dwa takie wydarzenia to nie przypadek,robia nam kolo dupy regularnie.
Osobiscie mam nadzieje , ze juz do Chorzowa nie zawitaja i w du*** mam w tym przypadku haslo :
"pilka nozna dla kibicow".Dwa takie wydarzenia to nie przypadek,robia nam kolo dupy regularnie.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
- jeja
- Kontakt:
Stawarczyk- Mistrz! Naprawde czyscil kuchenki niczym mleczko do czyszczenia. A o tej zadymie to nie przesadzajmy. Tak zle to nie bylo chyba ze o czyms nie wiem. Napiszcie mi na Pw co tam konkretnie widzieliscie bo ja tylko widzialem kibicow wracajacych na stadion