[12 kolejka]RUCH Chorzów : Lech Poznań 7.11.2010. godz 17.15
-
- Kontakt:
Re: [12 kolejka]Ruch Chorzów : Lech Poznań 7.11.2010. godz 1
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... ha,1554090" onclick="window.open(this.href);return false;
-
kolega czyta forum?19KaMiLlO20 pisze:http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... ha,1554090
-
- Kontakt:
bd fest ciezko wygrac z pyrami
ale wieRza ze wygRaja
ale wieRza ze wygRaja
cRazy1920
-
- Kontakt:
w tym meczu ino cza uwazac na spiyncia bark w bark bo to bydzie zawsze faul dla Lecha
oni po kazdym takim zagraniu bydom protestowac i domagac sie kartki dla pilkarza Ruchu, bo jak wiadomo poznaniaki to europejskie szpilery i ich taki szpiler z Chorzowa musi faulowac bo jest slabszy i niy nadazo za Pyrom.
oni po kazdym takim zagraniu bydom protestowac i domagac sie kartki dla pilkarza Ruchu, bo jak wiadomo poznaniaki to europejskie szpilery i ich taki szpiler z Chorzowa musi faulowac bo jest slabszy i niy nadazo za Pyrom.
- 19flasteR20
- Kontakt:
Obsada sędziowska
Ruch Chorzów - Lech Poznań, godz. 17:15, sędzia: Dawid Piasecki (Słupsk).
Ruch Chorzów - Lech Poznań, godz. 17:15, sędzia: Dawid Piasecki (Słupsk).
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dlaczego ciężko? Lech ciągnął z wątroby mecz z City, nie zagra ich najlepszy zawodnik. Trzeba gryźć trawę i walczyć o każdą piłkę. Coś mi podpowiada że będą trzy punkty.Mijanka1920 pisze:bd fest ciezko wygrac z pyrami
ale wieRza ze wygRaja
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
Na korzyść chorzowian - poza ewentualnym zmęczeniem rywali - przemawiają wyniki jesiennych meczów u siebie z Wisłą i Legią. Oba zakończyły się wygranymi gospodarzy. - Fajne są pojedynki z takimi zespołami. Jakby jeszcze był komplet publiczności w niedzielę - byłoby świetnie - powiedział pomocnik Ruchu Michał Pulkowski.
no to dzo dzieła kibice
no to dzo dzieła kibice
- nikeballer
- Kontakt:
"Lech Poznań będzie musiał sobie radzić w niedzielnym meczu z Ruchem Chorzów bez swego najlepszego obrońcy - Manuela Arboledy. Piłkarz doznał kontuzji mięśnia półbłoniastego, gdy cieszył się po strzelonej bramce. Dziś piłkarz przeszedł w klinice Rehasport badanie USG - wykazało ono, że stoper Lecha naciągnął mięsień w lewej nodze"

-
- Kontakt:
Nie wiem gdzie zapytać..... ale do której godziny moge dzisiaj wyrobic i naładować ID ??? Dzięki za odp.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://niebiescy.pl/index.php?id=7578" onclick="window.open(this.href);return false;
Karty Kibica można doładowywać w nowym budynku klubowym w sobotę w godz. 10:00-15:00.
Karty Kibica można doładowywać w nowym budynku klubowym w sobotę w godz. 10:00-15:00.
-
- Kontakt:
To jest śmieszne, jak oni chcą ściągnąc kibiców na stadion robiąc takie przekręty, przed chwila kumpel był mi załadować kartę dałem mu 1zł (mam 16 lat, 17 w grudniu) a babka w kasie że to liczą rocznikowo, hmm, ciekawe że na Arkę kupiłem doładowanie za złotówkę.
Ja to tam rozumie i dostałem normalnie za 25zł, ale jeśli przychodzi jakiś nowy idzie 1 raz na mecz i wywiną mu taki numer to odrazu mu się odechce za takie przekręty naprawdę.
Ja to tam rozumie i dostałem normalnie za 25zł, ale jeśli przychodzi jakiś nowy idzie 1 raz na mecz i wywiną mu taki numer to odrazu mu się odechce za takie przekręty naprawdę.
-
- Kontakt:
Dzięki Mirek. Będę pierwszy raz na C6 !!!! 

-
- Kontakt:
Te kulające się ludziki mają znaczyć, że Ciebie coś cieszy? A co jeśli można wiedzieć?nikeballer pisze:"Lech Poznań będzie musiał sobie radzić w niedzielnym meczu z Ruchem Chorzów bez swego najlepszego obrońcy - Manuela Arboledy. Piłkarz doznał kontuzji mięśnia półbłoniastego, gdy cieszył się po strzelonej bramce. Dziś piłkarz przeszedł w klinice Rehasport badanie USG - wykazało ono, że stoper Lecha naciągnął mięsień w lewej nodze"
![]()
![]()
Jako kibic Ruchu uważam, że brak dwóch podstawowych obrońców Lecha może być dla nas korzystny, ale żebym się tak radował z cudzego pecha, to nie powiem.

Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
On raczej mial na mysli sposob w jaki Arboleda sie tej kontuzji nabawil.Zycie , Martin Palermo sobie bodajze noge zlamal cieszac sie z gola.Spadlmu na nia baner reklamowy.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Szkoda ze nie zagro Arboledka bo to taki chlopczyk co go klepniesz musiniesz rynkom np."zabrze-amica ostatnio min" i ałaa rycy a jak on komus wdu... to gra byla oki ,zreszta chyba kozdy pamieto ostatnio minuta jak Arboledka polomol i zaku.. rynkom Piechowi ,myslolem ze mu sie zrewanzujemy dopingiem , mozna powiedziec ze nie gro unich 2 groczy podstawy z obrony ale w Arce tez nie gralo paru podstawowych graczy i co kozdy widziol jak bylo licza jutro na 3 pkt bo chyba poto moja ukochano druzyna wychodzi a nie po rymis albo poracha Grzyb musi chopcow fest zmotywowac w szatni , zaryzykowolbych jutro mlyn na środku na prostej znaczy sie ale to ino takie moje zdanie wiadomo ze bydzie tam kaj jest teraz
ZAGREJCIE DLA NAS NIEBIESCY ZAGREJCIE DLA NAS !!!!!!!!!!!
ZAGREJCIE DLA NAS NIEBIESCY ZAGREJCIE DLA NAS !!!!!!!!!!!