[12 kolejka]RUCH Chorzów : Lech Poznań 7.11.2010. godz 17.15
-
- Kontakt:
Re: [12 kolejka]Ruch Chorzów : Lech Poznań 7.11.2010. godz 1
To jest tylko sport i każdy mecz jest inny. Ale jeśli nie zdarzy się coś niezwykłego, to po meczu z Lechem będziemy bardzo smutni. Każdy kto widział dzisiejszy mecz Lecha z Wisłą wie, że możemy liczyć jedynie na ich zmęczenie po meczu z Manchesterem.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
jeśli zagramy defensywnie to ino mamy przegwizdane...grunt to się nie dać wystraszyć i zepchnąć do głębokiej defensywy...
Wisła pod koniec pierwszej i na początku drugiej połowy potrafiła się przeciwstawić Lechowi...ja wiem że my momy innych zawodników,ale nazwiska przeca nie grają...dlatego jo wciąż wierza!
Wisła pod koniec pierwszej i na początku drugiej połowy potrafiła się przeciwstawić Lechowi...ja wiem że my momy innych zawodników,ale nazwiska przeca nie grają...dlatego jo wciąż wierza!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
i w tym upatruja naszej szansy bo on aktualnie jest dwa razy lepszy od Alboledy który dziś znów zawalił bramaKotlet pisze:Henriquez nie zagra z nami - właśnie dostał 4 żółta kartkę
-
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=SGS1d2NY_Kw&feature=fvw" onclick="window.open(this.href);return false;
Niech to wroci w niedziele , tylko wynik i sedzia inny.
Niech to wroci w niedziele , tylko wynik i sedzia inny.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Wiadomo jak uraz pajaca Peszki?? Bo w meczu z Wisła zszedł utykając.
MŁODZI TRENUJCIE!!!
-
- Kontakt:
http://sport.interia.pl/raport/lech-w-l ... ce,1552533" onclick="window.open(this.href);return false;
No jestem ciekaw kto na miejsce Zielińskiego. Przebąkują coś o Danie Petrescu. Nie obraziłbym się aby powtórzył się wynik z Wisłą z Kulawikiem na ławce.
No jestem ciekaw kto na miejsce Zielińskiego. Przebąkują coś o Danie Petrescu. Nie obraziłbym się aby powtórzył się wynik z Wisłą z Kulawikiem na ławce.
- NRŚL_Ruda
- Kontakt:
zrobilby mi ktos projekt tego plakatu: http://i55.tinypic.com/1z3rrza.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Tylko ze ma byc klasyczno bialo-czarny bo jak wyslalem kolesiowi ten to napisal: " A nie ma jakiegoś plakatu co jest zrobiony strikte czarno biały?? bo ten to ma 90% czerni " A˙mam mozliwosc zdobycia 200plakatow i kleić w Rudzie Sl tylko musze sie pośpieszyć. Dzieki
Tylko ze ma byc klasyczno bialo-czarny bo jak wyslalem kolesiowi ten to napisal: " A nie ma jakiegoś plakatu co jest zrobiony strikte czarno biały?? bo ten to ma 90% czerni " A˙mam mozliwosc zdobycia 200plakatow i kleić w Rudzie Sl tylko musze sie pośpieszyć. Dzieki
Ruda 1_KS RUCH Chorzów ! NRSL
-
- Kontakt:
Na szczęście uraz nie jest zbyt poważny i wszystko wskazuje na to, że "Peszkin" podobnie jak "Bosy" będzie brany pod uwagę przy ustalaniu składu na czwartkowe spotkanie z Manchesterem City.aju pisze:Wiadomo jak uraz pajaca Peszki?? Bo w meczu z Wisła zszedł utykając.
- Dziś już wszystko wygląda dobrze. Sławek ma niewielki krwiak na udzie, ale podobnie jak Bartek Bosacki wziął udział ww wtorkowym treningu - dodał Piontek.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-e ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Godają też że Bakero...kattowitz pisze:http://sport.interia.pl/raport/lech-w-l ... ce,1552533
- 19flasteR20
- Kontakt:
zrodl. pap pisze:W środowym wydaniu "Magazynu Kolejorz" zarząd klubu Lecha Poznań poinformuje odnośnie przyszłości Jacka Zielińskiego. Wszystko wskazuje na to, że trenera, który doprowadził zespół do tytułu mistrza Polski, zastąpi hiszpański szkoleniowiec Jose Maria Bakero.
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
no i jest Bakero
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W tym meczu a i myśla do końca rundy nie zoboczymy już Bronowickiego.
Dzisiej na treningu po siłowni robili sprinty na boisku i pod koniec drugiego sprintu Bronowicki już skokoł na jednej nodze a jak sie przebroł to z lekarzem pojechali na badania a jak szoł to kuloł.
On jest bardzo kontuzjogenny i według mnie z niego już nic w Ruchu nie bydzie.
Dzisiej na treningu po siłowni robili sprinty na boisku i pod koniec drugiego sprintu Bronowicki już skokoł na jednej nodze a jak sie przebroł to z lekarzem pojechali na badania a jak szoł to kuloł.
On jest bardzo kontuzjogenny i według mnie z niego już nic w Ruchu nie bydzie.
-
- Kontakt:
Jestech pełen obaw co do niedzieli najbliższej, mom nadzieja na zakwasy pyrów i podryw naszych...
-
- Kontakt:
no i Pyry prowadzą 1-0 z City...
Ehh,jeśli bydom w takiej formie w niedzielę to momy przegwizdane...
Brama Injaca bardzo ładna,szkoda że takiego grajka nie mamy...
Ehh,jeśli bydom w takiej formie w niedzielę to momy przegwizdane...

Brama Injaca bardzo ładna,szkoda że takiego grajka nie mamy...
-
- Kontakt:
Naszym gRajkom chyba już sie nogi ugieły:) po tej grze leszka. Już nie chodzi o wynik ale WŁASNIE O GRE!!!
MŁODZI TRENUJCIE!!!