kto nastepca rogali ?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jakos dziwnym trafem mam te same podejrzeniajajo pisze:mam pewne obawy....... może to teoria lekko spiskowa, ale obóz został załatwiony na termin walnego zebrania, co znaczy, że nie będzie na nim Śrutwy. A komuś to może bardzo pasować...

A tak pozatym czy moze ktos mi przyblizyc postac nowego prezesa naszej nowo powstalej spolki ????
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
gerhat pisze:Lutz ty chyba długie wakacje miałeś.
Pewnie ze będzie istnieć stowarzyszenie i na dodatek bedzie udziałowcem SSA, bo na jakiej zasadzie SSA miałaby wejść do rozgrywek II ligi?
Gdyby było inaczej to do rogrywek II ligi zgłosić by się mogła zamiast Ruchu np. samozwańcza Dupa Goła S.A.
He he he

- Patton
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: p.Lorens
Przecież to nonsens. Stowarzyszenie po połaczeniu ze spółką będzie podmiotem "martwym" tzn. generującym długi, których realnie patrząc nigdy nie spłaci. Prezes stowarzyszenia to będzie osoba "słup", która musi tylko podpisac akt połączenia ze spółką akcyjną, ale niewiele bedzie miała później do powiedzenia w spółce, bo tam szybko przewagę zdobęda Ci co wyłożą kapitał. Coż Edek miałby robić w tym stowarzyszeniu, spłacać długi, zgasic swiatlo?HKSADIK pisze:Panie Bogdanie trzeba było nakłonić Lorensa,aby kandydował na stanowsko prezesa Z tego co wiem Lorens nie chce być prezesm Ruchu.Kurcze przydałby sie nam taki fachowiec jak Edek
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ciekawe czy bedziemy mieli prezesa Stowarszyszenia??
Dziś jest znów ważna data dla naszego ukochanego klubu.Coś słyszałem,że możliwa jest taka sytuacja w której nie zostanie wyłoniony nowy prezes Ruchu.Jakiś kumpel mi godoł,że nie ma chętnych na stanowisko prezesa Stowarszyszenia Ruchu Chorzów.Czy ktoś może wie o co chodzi??
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ciekawe czy bedziemy mieli prezesa Stowarszyszenia??
odpowiedź mosz jeden post wyżejHKSADIK pisze:Dziś jest znów ważna data dla naszego ukochanego klubu.Coś słyszałem,że możliwa jest taka sytuacja w której nie zostanie wyłoniony nowy prezes Ruchu.Jakiś kumpel mi godoł,że nie ma chętnych na stanowisko prezesa Stowarszyszenia Ruchu Chorzów.Czy ktoś może wie o co chodzi??