SA.RUCH Chorzów ??? jak długo jeszcze.
- Patton
- Kontakt:
Lutz - powazny biznesmen? :roll: :roll: Nie przesadzajmy... Co do tego pana - w sumie nic nie zrobil, bo zarejestrowac ssa, bez udzialowcow itd. to kazdy by mogl zrobic. On mial znalezc sponsorow konkretnych, a tego nie uczynil. I nie piejmy z zachwytu nad nim, bo moze sie okazac, ze to drugi pan Ptak... A co sie z tym wiaze, niech kazdy sobie dopisze... :?
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- Lutz
- Kontakt:
Nikt nie pieje z zachwytu i nikt niy godo że to jest cudowtwórca. Ale ktoś ta spółka musioł założyć - wolołbyś żeby to boł rogala ??. Jak to nic niy zrobioł ? Założył SSA z udziałowcami - bo inaczy niy było by spółki - logiczne. Jak pisze, teraz zacznie sie szukanie sponsorów i funduszy. Jo tyż niy należa do urodzonych optymistów , ale qwa niy należy przsadzać z tymi podejrzeniami wątpliwościami. Komuś wkońcu muszymy uwierzyć i zaufać, a co z tego wyjdzie to już inno sprawa. Równie dobrze P.Chrzanowski mógłby sie nazywać P.Czereśniak i tyż byście mieli pretynsje i podejrzenia. Niestety Beckenbauer du Ruchu chyba niy przidzie, coś dzisiej godoł że mo inne planyPatton pisze:Lutz - powazny biznesmen? :roll: :roll: Nie przesadzajmy... Co do tego pana - w sumie nic nie zrobil, bo zarejestrowac ssa, bez udzialowcow itd. to kazdy by mogl zrobic. On mial znalezc sponsorow konkretnych, a tego nie uczynil. I nie piejmy z zachwytu nad nim, bo moze sie okazac, ze to drugi pan Ptak... A co sie z tym wiaze, niech kazdy sobie dopisze... :?

Pozdro.
-
- Kontakt:
teraz albo wszystko pujdzie w dobrym kierunku albo
jak trafimy na sprzedawczykow i beda chcieli na nazwie
Ruch zrapewnic sobie i swoim najblizszym byt to moze byc jeszcze gorzej a nizeli do tej pory obym sie mylil
ale duzo razy juz tu co nieco wykrakalem
tfu tfu lepiej sie wypluja
Ruch zrapewnic sobie i swoim najblizszym byt to moze byc jeszcze gorzej a nizeli do tej pory obym sie mylil

[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
Informacja dla Panow z zzagranicy, Pan Chrzanowski jak na razie to człowiek który załozył SSA bez pieniędzy, jestem tutaj na miejscu i nieraz spotkałem i rozmawiałem z Panem Chrzanowski ktory notabene nie rozstawał się na krok z naszym panem przyspawanym. Jakbyście widzieli co w klubie działo się przed wyjazdem na Węgry to by wam włos na głowie stanął (piłkarze wyjechali dopiero po 22 a i tak było już gorąco). Człowiek który ma pieniadze i pomysł nie pozwoliłby sobie na coś takiego
Moje zdanie jest takie iż za dużo przyspawanego w tym wszystkim a wy mówcie sobie co chcecie, ja to widzę na codzień.

Powiedzieli Ci to osobiście? Zapytaj ich dlaczego nie chcieli na obóz wyjechać i zwlekali z tym do ostatniej chwili, prowadząc ożywioną dyskusję z panami Chrzanowskim i Rogalą... Tłum chciał SSA więc SSA się zawiązała, udziałowcy ktorzy się boją ujawniać, budżet 1 milion tylko na papierze. Miało być biednie ale uczciwie, a jak jest każdy rozsądny chyba widzi.kurczak1920 pisze:to czemu Mosór i Śrutwa tak pochlebnie się o nim wypowiadali.
- Lutz
- Kontakt:
Tja...to z Twoich słów wyniko że som my już jednom nogą w IV lidze .WojtekO pisze:Powiedzieli Ci to osobiście? Zapytaj ich dlaczego nie chcieli na obóz wyjechać i zwlekali z tym do ostatniej chwili, prowadząc ożywioną dyskusję z panami Chrzanowskim i Rogalą... Tłum chciał SSA więc SSA się zawiązała, udziałowcy ktorzy się boją ujawniać, budżet 1 milion tylko na papierze. Miało być biednie ale uczciwie, a jak jest każdy rozsądny chyba widzi.kurczak1920 pisze:to czemu Mosór i Śrutwa tak pochlebnie się o nim wypowiadali.
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
:roll: Jestem zaskoczona, nie takie opinie o p. Chrzanowskim słyszałam w czasie spotkań czy podczas rozmów jakis czas temu, czy coś się zmieniło
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć, zgadzam się tu z Lutzem. Nie można patrzeć na każdego jak na wroga i człowieka przyspawanego :roll: Może jestem naiwna, ale wolę być naiwna niż znów skierować na kogoś niesłuszne podejrzenia.
Całe szczęście poniedziałek jest już jutro i będę miała najprawdopodobniej możliwość dowiedzieć się czegoś z pierwszej ręki a nie tylko opierać się na opiniach innych, bo to czasem może doprowadzić człowieka do rozdwojenia jaźni, domysłów, zdegustowania, niepotrzebnych nerwów i sama nie wiem czego jeszcze. WojtekO, Patton na pewno jesteście dużo bliżej tego wszystkiego niż ja, ale mimo wszystko możecie się mylić, zarówno Wy jak i ja. Obym to ja miała rację, pozdRawiam.

Całe szczęście poniedziałek jest już jutro i będę miała najprawdopodobniej możliwość dowiedzieć się czegoś z pierwszej ręki a nie tylko opierać się na opiniach innych, bo to czasem może doprowadzić człowieka do rozdwojenia jaźni, domysłów, zdegustowania, niepotrzebnych nerwów i sama nie wiem czego jeszcze. WojtekO, Patton na pewno jesteście dużo bliżej tego wszystkiego niż ja, ale mimo wszystko możecie się mylić, zarówno Wy jak i ja. Obym to ja miała rację, pozdRawiam.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Kontakt:
kule jo myslol ze jest zle ale juz za pora godzin moje krakanie sie sprawdzilo to zenujace co za ludzie rzadza w naszym klubieDjMaciar pisze:teraz albo wszystko pujdzie w dobrym kierunku albo
tj. poprostu kolejne mydlenie oczu tylko po to by wyspawac sie nie dac

[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- Lutz
- Kontakt:
Ohhh ....Niebieska ...od ostatniego moje postu , trochę sie zmieniło i muszę nieco zrwidować moje zdanie na temat w/w pana i całej SSA, niestety na mniej bardziej optymistyczne. Masz rację że są ludzie którzy sąbliżej klubu niż Ty i ja i pozostaje mieć nadzieję że i oni mogą sie mylić.Niebieska pisze::roll: Jestem zaskoczona, nie takie opinie o p. Chrzanowskim słyszałam w czasie spotkań czy podczas rozmów jakis czas temu, czy coś się zmieniłoJakoś nie chce mi się w to wierzyć, zgadzam się tu z Lutzem. Nie można patrzeć na każdego jak na wroga i człowieka przyspawanego :roll: Może jestem naiwna, ale wolę być naiwna niż znów skierować na kogoś niesłuszne podejrzenia.
W poniedziałek przypuszczam, że też nie dowiecie sie niczego nowego , a już napewno nie będziecie mieli wpływu na jakiekolwiek zmiany. (Ty wiysz czymu