Sportowa Spółka Akcyjna zaczyna powoli "ruszać". Teraz zarząd czeka etap negocjacji ze stowarzyszeniem KS Ruch Chorzów w celu stopniowego przejmowania kontroli nad klubem i rozgrywkami - wyjaśnia rzecznik prasowy SSA, Jacek Blok.
To mnie martwi i to bardzo.
SA.RUCH Chorzów ??? jak długo jeszcze.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
według tego co dowiedzialem się na tą godzinę sprawa wyglada następująco ten 1 mln jest tylko na papierze, tych pieniędzy tak naprawdę fizycznie nie ma, teraz dopiero zacznie się szukanie sponsorów a co za tym idzie "żywej gotówki". Częśc akcjonariuszy weszło w skład SSA za naleznosci ktorych Ruch im nie splacil. Powstalo w końcu SSA ale jakieś takie dziwne... no i co mnie dziwi i jest dla mnie niezrozumiałe, nie został podany publicznie skład zarządu ani funkcje poszczególnych członkow. Jakieś to wszystko "przyspawane" obym się mylił... :?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To naprawdę musi być dziwne mafia nic nie wie i tylko się domyśla.WojtekO pisze:według tego co dowiedzialem się na tą godzinę sprawa wyglada następująco ten 1 mln jest tylko na papierze, tych pieniędzy tak naprawdę fizycznie nie ma, teraz dopiero zacznie się szukanie sponsorów a co za tym idzie "żywej gotówki". Częśc akcjonariuszy weszło w skład SSA za naleznosci ktorych Ruch im nie splacil. Powstalo w końcu SSA ale jakieś takie dziwne... no i co mnie dziwi i jest dla mnie niezrozumiałe, nie został podany publicznie skład zarządu ani funkcje poszczególnych członkow. Jakieś to wszystko "przyspawane" obym się mylił... :?
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
O ile się nie myla, udziałowców trzeba podać rejestrując spółkę w KRS-ie i tam będzie można wszystko sprawdzić. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć - mom nadzieja że bydzie OK. Trzba dam im szansa, szczególnie p. Chrzanowskiemu - robi wrażenie człowieka profesjonalnie podchodzącego do tych spraw a przecież są nam w klubie potrzebni profesjonaliści. Będzie dobrze.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
- Lutz
- Kontakt:
Pozwola sie niy zgodzić z opinią WojtkaO .Chyba że zno osobiście P.Chrzanowskiego. Dejmy chopu trocha popracować , niech pokoże co potrafi i co umi. W naszy sytuacji trzeba być wdziynczny kożdymu kto sie odbudowy tego bajzlu podejmie , a niy zaroz krytykować kogoś lub coś co jest jeszcze w powijakch. Wydaje mi się że to je conajmniej nie fair. Inno sprawa to ta tajemniczo tejemnica. Troszka to niyzrozumiałe , bo my jako kibice i zawodnicy kupujemy "kota w worku". Tja.....ale nic innego nom niy pozostało jak czekać, obserwować,rozliczać i wierzyć i mieć nadzieja że bydzie dobrze.WojtekO pisze:No właśnie robi "wrażenie" ale człowieka przyspawanego :?AdiC pisze: szczególnie p. Chrzanowskiemu - robi wrażenie ...
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Zwykła uprzejmość przed mikrofonem, tak sie zawsze godo. A co mo pedzieć że dziynki Bogu tyn okurwieniec odchodzi ? Jak by wtedy wyglodoł jako prezes SSA i poważny biznesmen.To sie nazywo "dyplomacja" . Dejcie pokój chopu i poczekejmy na poniedziałek i na dalszy rozwój sytuacji. Potym mogymy krytykować abo i tyż chwolić.volek pisze:Pan Chrzanowski powiedział,że będzie korzystał z pomocy Rogali :?
Oby nie skończyło się to tak,że oficjalnie prezesem jest pan Chrzanowski,a z boku wszystkim steruje przyspawaniec... :?