Chyba dlatego, że nie mamy kim grać z przodu, widocznie Piech nie nadaje się do pierwszego składu .. rozsprzedali Nam cały atak, to nie ma co zrobić ..Ozor pisze:Gramy z 1 z przodu u siebie ze słabą Arką nie rozumiem dlaczego.
Ruby, choby my zagrali 1-1-8 czy jakikolwiek inkszy system nic to niy do. Oglondołch cały szpil, niy boło żodny składny akcji co by poszły 3 celne przemyślane podania !! ch** tak juz przemyżlanym ale trzech celnych podań jedyn po drugim niy wymiynili !! To co oni prubójom grać to je ino zufall, przypadek !!To je tragedia, ani bala podać, ani przyjonć niy wspomna już o jaki składny akcji. DRAMAT !!!!!!!!!co jest? u siebie takie dno? jedyn napastnik na tako Arka? z Lechym to sie zagromy 10-0-0 ku***, fto sam mo grac ?
to wtedy Jankowski 100% ława.PePe[19R20] pisze:Myślę, że szansa żeby zagrać dwójką napastników będzie wtedy, gdy Olszar się wyleczy .. bo mimo wszystko Piech gra różnie, a Fornalik chyba jakoś do niego zaufania nie ma ...
Co lonemu slonce zaslaniolo?reszta ukladu slonecznego?Norbert Witkowski (bramkarz Arki):
- Chcieliśmy dziś wygrać i strzelić bramkę na wyjeździe. Co prawda nie zdobywamy bramek, ale zyskujemy punkty. Z przebiegu dzisiejszego spotkania na pewno trzeba się cieszyć z tego remisu. W dwóch sytuacjach zasłaniało mi słońce i mogłem się lepiej zachować. Cieszę się jednak, że nie straciliśmy gola
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], HullCityFC, Radvan138, stillimatic82 i 37 gości