[11kolejka]Ruch Chorzów - Arka Gdynia. 30.10.2010 ul.Cicha6
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [11kolejka]Ruch Chorzów - Arka Gdynia. 30.10.2010 ul.Cic
Katastrofa... jestem wykończony psychicznie po takim meczu.. Arka miała przyjechać i się bronić, a tymczasem oddała 2 razy więcej strzałów niż my! Na szczęście z Lechem też będzie 0-0 bo gramy podobny antyfutbol. Aha, Grzybek powinien se dychnąć bo dzisiaj słownie NIC nie zrobił.. to nie był ten Grzybek 

In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
przydałoby się zarzucić system 4-5-1 i przejść płynnie na 4-4-2 i dać szansę od początku Komacowi (za Pulkowskiego) i Świerblewskiemu (za Malinowskiego) i jadymy z pyrusami... 

-
- Kontakt:
Wstyd i blamaż. Nie pomoże nawet na dobre i na złe z taką grą to kibice bydom woleli iść do knajpy a nie na szpil. Chyba byli przepite po becikowym Janoszki. Jak tak dalyj pójdzie to spadek pewny! Jankowskiemu już chyba odbiło,Pulkowski i Straka tragedia,Grzybek bez formy a Zając niech spado do Kochłowika sie polotać.

-
- Kontakt:
Jankowskiemu odbijo co ty du... za fleki!
-
Wróciłem. Jakie wrażenia? Beznadziejne. Piłkarze nawet nie starali się wygrać oprócz Pedricia nie potrafie wymienic ani jednego zawodnika który rozegrał choćby przeciętne spotkanie. Doping kibiców też porażka... Ogólnie dno. Gdyby nie to że nastepny mecz gramy z Lechem i mam nadzieje na swietna atmosfere na trybunach to szybko by mnie na szpilu nie zobaczyli.
-
- Kontakt:
To powiedz co on dzisioj pokozoł. Lotoł jak gęś bez gowy. Jak mioł podać to strzeloł jak strzelać podowoł. TRAGEDIA 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mecz z beznadziejna Cracovia przykryl prawdziwy obraz tej druzyny...Dalej jestesmy slabi,dalej nie wiemy co mamy grac,dalej skrzydla graja kompromitujaco slabo.Beznadziejny mecz w wykonaniu naszych pilkarzy,kompletnie nic sie nie udawalo.
Komac to nie jest rozgrywajacy,to nie jest ofensywny pomocnik ktory nada nam jakiego nowego ofensywnego stylu-Komac jest pomocnikiem co to raczej gra w poblizu srodka pola,pod bramke przeciwnika sie tylko niekiedy zapedza.Dobrze rozne bije,jesli popracuja nad wejsciami do takich pilek na treningach jakies bramki padna.
Ogolnie to nie widze zadnych postepow w porownaniu do takich meczow jak z Widzewem,PB,Górnikiem...Mamy po prostu slaby sklad,a do tego ta taktyka.
Grzyb,Janoszka,Straka,Pulkowski
Komac to nie jest rozgrywajacy,to nie jest ofensywny pomocnik ktory nada nam jakiego nowego ofensywnego stylu-Komac jest pomocnikiem co to raczej gra w poblizu srodka pola,pod bramke przeciwnika sie tylko niekiedy zapedza.Dobrze rozne bije,jesli popracuja nad wejsciami do takich pilek na treningach jakies bramki padna.
Ogolnie to nie widze zadnych postepow w porownaniu do takich meczow jak z Widzewem,PB,Górnikiem...Mamy po prostu slaby sklad,a do tego ta taktyka.
Grzyb,Janoszka,Straka,Pulkowski

Ostatnio zmieniony 30 paź 2010, o 17:05 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 3 razy.
- ch-R
To znaczy że mu odbiło ? Podej kolego definicja "odbicia" bo nie mom zielonego pojęcia o czy ty tu piszesz .robaczywy pisze:To powiedz co on dzisioj pokozoł. Lotoł jak gęś bez gowy. Jak mioł podać to strzeloł jak strzelać podowoł. TRAGEDIA
ps. a na Cichej trzeba zrobić kolejny protest ........żeby im przestali płacić

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- DraGo1920
- Kontakt:
Właśnie wróciłem z meczu i doping i gra to totalna porażka
Nie ma nagłośnienia...
Nie ma nagłośnienia...
-
- Kontakt:
Ale najwazniejsze ,ze nie mamy zaleglosci finansowych . Jeszcze do sprzedazy nadaja sie Matko, Janoszka, Nykiel, Grzyb. i paru innych. Wspanaly mrcz nie Patermanie ? Mamy wielka jakosc. N-I-E !-!
Jasnym celem dzialaczy klubu to jest spuszczenie Ruchu so 1-szej ligi. To naprawde wideac wielcy panowie dzialacze. A w szczegolnosci pan PETERMMAN.
Jasnym celem dzialaczy klubu to jest spuszczenie Ruchu so 1-szej ligi. To naprawde wideac wielcy panowie dzialacze. A w szczegolnosci pan PETERMMAN.
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niestety słaby mecz, Komac na ten moment to przy Pułkowskim nawet sobie stanąć nie może, po jego wejsciu graliśmy tak jakby w 10. Nykiel , Janoszka , Malinowski bardzo słaby mecz. Wszystkie piłki dziś graliśmy na Grzyba który wg. mnie nie jest w super formie i niewiele był w stanie zrobić.
Bez odbioru.
Bez odbioru.
-
- Kontakt:
wrócilem.
Frekwencja- załamalem sie
gra Niebieskich- N.Ę.D.Z.A. Za taka gre i zaangazowanie to 1500 pln i ani grosza wiecej powinni dostawac. A tu sie slyszy ze 360 tys rocznie to za mało zeby kontrakt przedłuzyc !!!
No i sklad wyjsciowy,moze zaczne od tego ze jestem zwolennikiem W.Fornalika,uwazam ze nie moglo nam sie lepiej trafic, ale czy to Ferguson,czy Mourinho, Guardiola albo Benitez,kazdy z nich popelnia bledy i robi to rowniez Waldek F. Jak mozemy grac z Arka Gdynia,ktora jest jednym z kandydatow do spadku,jednym napastnikiem !!! A do tego Piech wchodzi na 10 min.i jeszcze zmienia napastnika Jankowskiego gdy jest 0-0 !!! Dosc juz tego 4-5-1 !!! Trenerzy zagraniczni ktorych wymienilem,maja to do siebie,ze maja w skladzie zawodnikow,ktorzy gdy trener sie pomyli sa w stanie to zniwelowac i wygrac mecz,Ruch niestety nie i dlatego mamy tyle punktow ile mamy .
Frekwencja- załamalem sie
gra Niebieskich- N.Ę.D.Z.A. Za taka gre i zaangazowanie to 1500 pln i ani grosza wiecej powinni dostawac. A tu sie slyszy ze 360 tys rocznie to za mało zeby kontrakt przedłuzyc !!!
No i sklad wyjsciowy,moze zaczne od tego ze jestem zwolennikiem W.Fornalika,uwazam ze nie moglo nam sie lepiej trafic, ale czy to Ferguson,czy Mourinho, Guardiola albo Benitez,kazdy z nich popelnia bledy i robi to rowniez Waldek F. Jak mozemy grac z Arka Gdynia,ktora jest jednym z kandydatow do spadku,jednym napastnikiem !!! A do tego Piech wchodzi na 10 min.i jeszcze zmienia napastnika Jankowskiego gdy jest 0-0 !!! Dosc juz tego 4-5-1 !!! Trenerzy zagraniczni ktorych wymienilem,maja to do siebie,ze maja w skladzie zawodnikow,ktorzy gdy trener sie pomyli sa w stanie to zniwelowac i wygrac mecz,Ruch niestety nie i dlatego mamy tyle punktow ile mamy .
Jesień,rok 1987,Ruch Chorzów- Gwardia W-wa 3-0. A dalej juz poleciało........
-
- Kontakt:
Właśnie wróciłem i ? No właśnie i co mam powiedzieć chyba tylko tyle że przypomniały mi się czasy Pietrzaka i piłkarsko i kibicowsko gdzie drużyna grała najgorszą padlinę w lidze a na stadionie (wtedy SŚ) była garstka kibiców wierzących że będzie lepiej. Teraz będąc nieoprawnym optymistą też wierzę że będzie lepiej bo z tym co pokazujemy gorzej być nie może. Oprócz Matko który cały czas popędzał naszych -
I jeszcze jedno spostrzeżenie, my gromy 20 minut. Pierwsze 10 i ostatnie 10 reszta czyli 60 minut to snucie się po boisku. Jedno pocieszenie to to że nie przegraliśmy tego meczu bo 100 miała Arka nie my.
P.S
Chopcy dzisiaj zbierali do puszek na oprawa z Amicom i powiem jedno jak ktoś tu napisze kiedykolwiek że dlaczego nie było oprawy to będzie mioł ze mną do czynienio
Wciepowoł co 20, 30 i my chcemy mieć oprawy z prawdziwego zdarzenia. Śmiech na sali.
- moim zdaniem powinien być kapitanem (wiem że nie do mnie należy decyzja) ale to jedyny chop na boisku któremu zależało, reszta przeszłam obok meczu ewidentnie - WSZYSCY. Pulkowski, Grzyb (przykro to pisać) ława.Panowie ku*** jedziemy
I jeszcze jedno spostrzeżenie, my gromy 20 minut. Pierwsze 10 i ostatnie 10 reszta czyli 60 minut to snucie się po boisku. Jedno pocieszenie to to że nie przegraliśmy tego meczu bo 100 miała Arka nie my.
P.S
Chopcy dzisiaj zbierali do puszek na oprawa z Amicom i powiem jedno jak ktoś tu napisze kiedykolwiek że dlaczego nie było oprawy to będzie mioł ze mną do czynienio

Ostatnio zmieniony 30 paź 2010, o 17:30 przez kattowitz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
co jest? u siebie takie dno? jedyn napastnik na tako Arka? z Lechym to sie zagromy 10-0-0 ku***, fto sam mo grac ? ze szpilu na szpil coroz gorzy? zeby przynojmi walczyli...trocha zdrowia lostawili na ty murawie..a sam nic kopnac podac wslizg i do dom bo jo sie zmynczol...swoje zech zrobiol...i do kasy 24tys mi sie nolezy...ku*** zenada panowie...za niedugo to bydziecie dzialacze doplacac zeby ftokolwiek przyszlol do tego teatru,pyrsk
-