w przyp. ew. 3 pkt zbliżymy się do pierwszej szóstki

ZL ostatnio na wyjezdzie wygralo z Amica 1:0
Kibicowsko i sportowo bedzie za***iscie ciekawie ;]
W tamtych latach tam było Technikum Górnicze chybaHoracy pisze:W latach 1971-1972 mieszkałem w Chorzowie na Batorym ul. Sportowa 23wie kto co tam było ? byłem zagorzałym kibicem Ruchu , pamietam jak Ruch rozgrywał mecze w składzie Czaja, Bula , Marx , Wyrobek i inni
Przeprowadziłem sie do Lubina w roku 1972 grudzien ( a raczej zmienilem szkole gornicza ) i jestem kibicem Zagłębia ale na zawsze Ruch pozostanie w sercu , pozdrawiam i życze wielu emocji
tyś nie jestem kibicem! Kibicem sie jest wiernym swojej jedynej drużynie całe życie!Horacy pisze:W latach 1971-1972 mieszkałem w Chorzowie na Batorym ul. Sportowa 23wie kto co tam było ? byłem zagorzałym kibicem Ruchu , pamietam jak Ruch rozgrywał mecze w składzie Czaja, Bula , Marx , Wyrobek i inni
Przeprowadziłem sie do Lubina w roku 1972 grudzien ( a raczej zmienilem szkole gornicza ) i jestem kibicem Zagłębia ale na zawsze Ruch pozostanie w sercu , pozdrawiam i życze wielu emocji
Jestem bardziej koneserem piłki niż kibicem acz kolwiek jestem na kazdym meczu Zaglebia można ślubowac wiernośc jednej ale zakusy na całe życie ma sie na innebYTOM pisze:tyś nie jestem kibicem! Kibicem sie jest wiernym swojej jedynej drużynie całe życie!Horacy pisze:W latach 1971-1972 mieszkałem w Chorzowie na Batorym ul. Sportowa 23wie kto co tam było ? byłem zagorzałym kibicem Ruchu , pamietam jak Ruch rozgrywał mecze w składzie Czaja, Bula , Marx , Wyrobek i inni
Tak chodźbym ja sie teraz przeprowadził do poznania i mam kibicować Lechowi
czyż nie ma tam teraz technikum informatyczne ? ;]Horacy pisze:W latach 1971-1972 mieszkałem w Chorzowie na Batorym ul. Sportowa 23wie kto co tam było ?
20 lat temu nie było Średnicówki i w tamtym rejonie dość trudno było powiedzieć, który kąt to Klimzowiec, a który Batory. Teraz uciera się tak, że to co na południe od Średnicówki to Batory, a na północ to Klimzowiec - więc na dzień dzisiejszy każdy powie, że Sportowa to Klimzowiec.tommy tauzen pisze:w tamtych czasach była tam szkoła górniczo. nie jestech z Chorzowa ale wydaje mi sie ze ta szkoła jest na Klimzowcu a nie na Batorym
A jo niy widza wzmocnienia w pupilku trynera - Olszarze.Witek46 pisze:Napiszę coś chyba nie popularnego, a na pewno kontrowersyjnego, ale ja bym o pozostanie Piecha w klubie nie zabiegał. Nie widzę w nim wzmocnienia drużyny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], MaRio1920R, ondrasz i 47 gości