Działania zarządu i innych pracowników klubowych

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Marceli ~Sk~
Kontakt:

Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych

#451 Post autor: Marceli ~Sk~ » 14 paź 2010, o 21:53

Ta obnizka smierdzi mi cos na kilometry. Ja nie widze aby przez to poziom naszych graczy sie radykalnie podniesie. To jest nic innego jak dobruchanie kibicow. Jak myslicie dlaczego sprawa karnetow trwala tak dlugo? Reszte zostawiam bez komentarza.

Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#452 Post autor: Darth Kabut » 14 paź 2010, o 22:01

Wracajac do odpowiedzi Naszego "ukochanego zarządu"

Za tylko to jedno pierwsze zdanie
Odpowiedź na to ciekawe pytanie jest bardzo złożona. Bo niezaprzeczalnym faktem jest, że Ruch Chorzów ma znakomitą markę, jest obok Górnika Zabrze najbardziej utytułowanym polskim klubem
powinni zostac rozpierdoleni na 4 strony swiata napierdalajac w nich tonami kamieni i napierdalania pejczem.
Czy do tych pustych łbów w końcu trafi ze w du*** mamy "komusza" marke klubiku z rodowodem zza Uralu?
W najczarniejszych odmetach moich posladkow mam ich status "mistrzowski" i porownywanie tego komuszego gówna z Boskim Ruchem dyskredytuje kazdego idiotę w tym pseudozarządzie!

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#453 Post autor: Kotlet » 14 paź 2010, o 22:06

wojt pisze: Miesiąc pierdolenia o protestach, naciskach na klub, a jak coś się udaje to psiaki od razu ujadają. Moja baba też była na dwóch meczach i co będą płakać że straciła 120zł, a w cale nom się nie przelewo? Jo to widza inaczej, zsykała następne 120 bo może na jeszcze dwa by się wybrała, to jak z tą szklanką do połowy pełną i do połowy pustą.
Głowny protest skierowany był raczej w inną stronę, ale mniejsza z tym.
Czy sie ciesze z obniżki ? Tak bo mojej kupuje doładowania, karnetu na szczecie nie ma
Czy mam jakieś żale - troche, patrząc na tego syneczka za oknem ze nie było to zrobione od razu
Czy to coś da ?? A pamietasz bilety za 5zł na ŁKS ?? Oby nie było tak samo.
Kończe wiec juz swoje smuty - cieszcie sie.

P.s. Bana dostałem za jedno słowo w twoim kierunku, i ty wiesz jakie... :rotfl:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#454 Post autor: gerhat » 14 paź 2010, o 22:51

Kotlet - pomyśl czasem zanim zaczniesz gupoty pisać.
jugador - nikomu kto wczesniej kupił kk lub karnet nie będą zwracać, bo nikt na świecie nie robi czegoś takiego. N-ka nie zwróćła mi nic za to żech kupił dekoder za 400,-zł a ci po mnie kupili go za 1,-zl, podobnie Cyfra, Era, Orange czy inna instytucja.
Celem promocji nie jest zrobienie dobrze stałemu elektoratowi niebieskiemu tylko zaproszenie elektoratu niezdecydowanego i obcego.
Zysk dla stałego elektoratu mo być taki że będziemy siedzieć obok pełnego krzesełka a nie pustego, co poprawi klimaty na trybunach.

Awatar użytkownika
janusz
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#455 Post autor: janusz » 14 paź 2010, o 23:02

majom nos za debili to jest ino odpowiedz na slabo frekwencjo a co z reszta problemow ,ale z tego co czytom to wom wystarczy juz jest OK

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#456 Post autor: gerhat » 14 paź 2010, o 23:11

a kto pisze że wszystko jest ok?
to jedne mały krok do przodu ale nie oczekuj że od razu będzie kilometr

ten mały krok jest dzieki kibicom, nie wywalczył tego Kopel, Palikot, Solidarność, Episkopat, Śrutwa czy Kliemk i nikt z nich nom tego nie zabierze. Plusem jest też to że nie namyślali się dwa tygodnie.
bez protestu nie było by tego

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#457 Post autor: 19flasteR20 » 14 paź 2010, o 23:12

wojt pisze:
Kotlet pisze:
wojt pisze:Całe lato za 135 złotych to chyba w Etiopii nawet się nie robi, to po pierwsze. Po drugie po coś te spotkania i protesty nasze były, więc jeśli udało się coś ugrać, to brawa dla kibiców którzy negocjowali. Nie rozumię co mieli niby jeszcze załatwić zwroty za bilety czy darmowe wuszty dla tych co zaplacili za mecze Ległą, Wisłą i Koroną, albo kupili karnet? Działać dalej, coś się zmienia i dobrze,a takich komunistów nie ma co słuchać , sprawiedliwości należy szukać w niebieskim ale Królestwie.
Niech ci kibice co negocjowali utworza to stowarzyszenie to zalatwia cos wiecej dla kibicow niz jednorazowo.W koncu od tego jest stowarzyszenie od biletow i spraw kibicowskich itp. etc. Ale to nie rozwiazuje innych problemow a jest ich wiele do wypRostowanio i napRawienio.Zmiany Zmiany Zmiany w Zarzadzie!

Awatar użytkownika
karol fryna
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#458 Post autor: karol fryna » 15 paź 2010, o 04:23

janusz pisze:majom nos za debili to jest ino odpowiedz na slabo frekwencjo a co z reszta problemow ,ale z tego co czytom to wom wystarczy juz jest OK
jak na razie jo tego niy kupuja ! Czekomy na rozwiazania co do pewnych osob na pewnych stanowiskach!Zreszta zycie pokoze na nastepnym szpilu ile ludzi to lyklo! Po pierwszym szpilu tyj rundy zech napisol,ze w tyj rundzie niy odbudujymy frekwyncji z poprzedniego sezonu-zmieniom zdanie niy odbudujymy jej przez nastepne 2 sezony! :zalamany:

miechowiner12
Kontakt:

#459 Post autor: miechowiner12 » 15 paź 2010, o 07:29

Powiem tak dobre i to,
bo trudno było przypuszczać, że kogoś zmusi się do pozbycia iluś % wartości klubu za grosze.
Z drugiej strony mam nadzieje, że to nie jest tak , że ma to nam zamknąć usta, bo jak szczerze widzę to oni nawet informacji jak obniżka biletów i kart dla określonej grupy nie są w stanie wykonać w taki sposób by do wszystkich dotarło i jak się nie zajmą rozprowadzeniem tej informacji kibice to będą z tego nici.
Do tego oby to nie była próba przyciągnięcia grupy kibiców w jedną ze stron.
Ja ciągle mam nadzieje, że osoby nie potrafiące właściwie piastować swoich stanowisk odejdą, a kogo mam na myśli,
a) Pani Mrozik - nie widze miejsca do niej w klubie,
b) Pan rzecznik - również nie widze miejsca w klubie
c) Pani Prezes - nie mówie że nie nadaje się na np. dyrektora finansowego, ale na prezesa klubu piłkarskiego nie

I na koniec co by skończyły się kłamstwa
o sytuacji finansowej
o walce o władze
o transferach

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#460 Post autor: Thoth » 15 paź 2010, o 07:38

pierwszy krok dobry szkoda ino ze do takich "sytuacji" musiało dojśc żeby ktos w końcu poszoł po rozum do gowy ale jak to godaja jedna "jaskółka wiosny nie czyni" wiec czekomy na dalsze "rozwiazania" problemów toczących tyn klub.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Witek46
Kontakt:

#461 Post autor: Witek46 » 15 paź 2010, o 09:26

Czytam na niebiescy.pl odpowiedzi zarządu i aż mnie krew zalewa gdy widzę jak oni robią nas w konia. Z drugiej strony pytania trzeba umieć zadawać i pytać o konkrety a nie stwarzać im możliwość pływania.
Gdyby pytania brzmiały np.: czy Ruch nie ma już żadnych zaległych zobowiązań, jakiej wielkości budżet konstruuje zarząd na 2011 rok,
ile przeznaczą na transfery w przerwie zimowej? to dostalibyśmy albo odpowiedzi albo dowód na to że oni niczego nie wiedzą lub nie chcą powiedzieć.
A tak to mamy pełno słów, które nic nie znaczą. Domyślam się tylko, że bez sprzedaży pary S&S Ruch miałby wielkie długi. A teraz chwilowo jesteśmy czyści ale za chwilę długi zaczną ponownie narastać, bo do zrównoważenia budżetu ciągle nam daleko.
Odpowiedzi na kolejne pytania o bilety czy stowarzyszenie już w ogóle nie rozumiem.
Ludzie albo przygotujcie się do rozmowy z nimi, gadajcie o konkretach, albo dajcie sobie spokój, bo oni was przekręcają jak dzieci a wy jeszcze rozpowszechniacie ten bełkot i piszecie "zarząd nam odpowiedział". Gówno, a nie odpowiedział, zrobił nas wszystkich w ci…
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#462 Post autor: Lutz » 15 paź 2010, o 09:42

Tyż to tak widza Witek i w 100 % poparcio, ale mimo woli cisnom sie usta pytania : mieszkosz jak czytom w Katowicach, czamuś Ty niy sformułowoł tych pytań ? Czymuś niy boł na spotkaniach z Bossami ?? Miołbyś doskonało okazja tak sformułowane pytania zadać. Tak sie ino pytom z ciekawości.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#463 Post autor: Ozor » 15 paź 2010, o 09:46

Lutz pisze:Tyż to tak widza Witek i w 100 % poparcio, ale mimo woli cisnom sie usta pytania : mieszkosz jak czytom w Katowicach, czamuś Ty niy sformułowoł tych pytań ? Czymuś niy boł na spotkaniach z Bossami ?? Miołbyś doskonało okazja tak sformułowane pytania zadać. Tak sie ino pytom z ciekawości.
:)

Witek46
Kontakt:

#464 Post autor: Witek46 » 15 paź 2010, o 09:47

Formułowałem wielokrotnie na forum. Widocznie zostały uznane za złe. Ponadto przestrzegałem osoby wybierające się na spotkanie by skoncentrowały się na kilku najważniejszych sprawach, nie zadawały zbyt wielu potań dodatkowych, by nie dać zarządowi okazji do mówienia o tym co dla nich jest wygodne. Tak więc mam czyste sumienie.
Tak więc Ozor nie ma się co uśmiechać. Płakać trzeba.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

RudaSlaska7
Kontakt:

#465 Post autor: RudaSlaska7 » 15 paź 2010, o 09:54

w dalszym ciagu nie rozumiem
rok/poł roku temu Klimek mówił ze ZUS czy inne zaległości spłacone
potem wyszło ze jednak ZUS bedzie sie sądzić z nami o kase
Paterman ze znowu mamy ZUS i inne zaległości do spłaty.które juz zapłacili i jestesmy czysci az do nastepnego wywiadu w ktorym bedzie ze nie mamy na nowych zawodnikow bo nas nie stac i musimy spłacić ZUS i innych.
takie niekonczące sie opowieści z krypty

KTO KŁAMIE?
albo inaczej
KTO MÓWI PRAWDE?

ODPOWIEDZ