Sponsor

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

#151 Post autor: anyfor » 13 lip 2004, o 15:30

bluemario napisał: Wyslac fax do firmy by napewno nie zaszkodzilo co na to stowarzyszenie Ciekaw czy wiedza ze w Ruchu beda wybierac nowe wladze , spolka

Właśnie tu może sie nieźle pokazać SS Ruch Chorzów. To jest temat do podchwycenia przez was- spróbujcie :wink:
pozdro

BATORY F@NS
Obrazek

WOJTEKK

#152 Post autor: WOJTEKK » 13 lip 2004, o 15:44

jo mysla,ze jezeli sa jacys sponsorzy to czekaja na rozwój wypadków u nas, Anyfor dobrze napisał SSA z przodu tez by duzo dało,z drugiej strony jak ktos nie wie co oznacza skórt HKS jako klub z tradycjami to niech sie za wedkarstwo biere albo wogóle niech sie biere w pi***,a o Hutniczym Klubie Sportowym RUCH Chorzów niech se poczyto(gorole pieronskie)

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#153 Post autor: Lutz » 13 lip 2004, o 17:41

cytat "› We wtorek 13 lipca odbyło się w Polskim Związku Piłki Nożnej posiedzenie Komisji ds Licencji Klubowych II Ligi. Uprawnienia na grę w drugiej lidze w sezonie 2004/05 otrzymało osiem klubów.
Komisja ds. Licencji Klubowych II Ligi przychyliła się do próśb Widzewa Łódź i Ruchu Chorzów o przedłużenie terminu uzupełnienia dokumentów licencyjnych i wyznaczyła datę rozpatrzenia wniosków tych klubów na 19 lipca. Z uwagi na skomplikowaną sytuację formalno - prawną KS Stasiak Opoczno decyzja w sprawie licencji dla tego klubu zapadnie również w najbliższy poniedziałek. Chorzowianie nadal nie uregulowali dokumentacji wobec ZUSu."

Sponsor jest , SSA będzie , a licencji jak niy ma tak niy ma :evil: .
Zaczynom sie poleku nerwować ........qwa jak niy urok to sraczka :(

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#154 Post autor: KOSTA » 13 lip 2004, o 18:40

chopcy jest zle , ale nie piszcie juz postow typowo pesymistycznych !!!! trzeba wierzyc ze bydzie licencja , strateg. sponsor, SSA, pilkarze zostana (P.Mosor) przyjda nowi , moze to naiwne ale jo wieRza !!!!!!
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

ruby z kaliny

#155 Post autor: ruby z kaliny » 13 lip 2004, o 20:41

nasza nasza wiara nie zachwiana bo jest w tobie zakochana swoich kibicow masz .....

stasiu_sznura

#156 Post autor: stasiu_sznura » 13 lip 2004, o 22:10

pozdro dla kumatych<hahahaha>.zacznijmy od poczatku...wiec BANIK TO NA Polski....GORNIK....wiec kojarzenie ich z huta jest malo wiazace<mala nawiazka do was...hks :oops: >...po 2...ispat dal BANIKOWI ZERO KASY...W obecnej chwili odchodza od nich najlepsi kopacze...TZW ZORIENTOWANI OD NAS WIEDZA CZYM TO SMIERDZI....wiec wam sie tez radze nie podniecac....era bezineresownych sponsorow nie nadejdzie.....hu* z nimi........dajemy rade...

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#157 Post autor: Scypion » 14 lip 2004, o 16:59

napisałem móze jest moda na inwestowanie w krakowskie kluby ...jezeli nie odebrales delikatnej ironii to juz nie moje zmartwienie , po drugie posluzylem sie doscwelem tak sobie zeby nie wymieniac tych jak slusznie zauwazyles kilkunastu klubow ...

OŻÓG1950

#158 Post autor: OŻÓG1950 » 16 lip 2004, o 15:48

Życzę Wam jak najlepiej, ale jeśłi Ispat nie połączy się z Hutnikiem to się bardzo zdziwię. Przecież Hutnik już mógł miec kilku sponsorów, ale zawsze stał tylko przy hucie, więc taka wierność... Huta Sendzimira Ispat Polska i niedaleko położony stadion. My mamy już SSA. Radzę Wam też zakładajcie:) Co do ilości kibiców... cóż jak Cracovia ze 3 lata temu gniła w 3 lidze, to wtedy nie było ich tak wiele, puściutki stadion... Więc wiadomo, że jak będzie awans to i ludzi przybędzie. Co do tej marki nazwy Ruch i marki nazwy Hutnik to też bym tak nie przesadzał. Minęło już 7 lat od kiedy spadliśmy z 1 ligi, więc słuch zaginą, ale przecież można odbić się od dna. Mamy SSA, mamy jasną sytuację własności gruntów, świetną atmosferę i w ogóle ostatnio wszystko jest za***iście. Ispat = Huta Huta = Hutnik . Dziękuję bardzo.

ruby z kaliny

#159 Post autor: ruby z kaliny » 16 lip 2004, o 17:17

wszyscy nam dobrze zycza-ciekawe co mysla naprowda

SODA

#160 Post autor: SODA » 16 lip 2004, o 20:35

FUCK OFF zygac sie chce

:flaga:

Nieznany

#161 Post autor: Nieznany » 17 lip 2004, o 00:06

Moim zdaniem Hutnik jakas kase od PHSu/Ispatu dostanie na pewno.Ile to bedzie i na jaka skale PHS/Ispat zdecyduje sie zainwestowac w Hutnika to w tej chwili trudno przewidziec ale ze zainwestuja to raczej pewne.Na koszulkach pilkarzy Hutnika oraz na stadionie juz chyba 2 rok z rzedu znajduja sie reklamy PHSu ale nasza Huta(HTS) placila tylko(bodaj)300 tys zl rocznie za te reklamy.Sadze wiec,ze ta suma na pewno wzrosnie,a jesli uda sie awansowac do 2giej ligi to zobaczymy...moze bedzie cos wiecej?
Szanse oprocz Hutnika maja GKS Katowice,Ruch Chorzow i Zaglebie Sosnowiec.Najwieksza zaleta GKSu jest to ze gra w 1szej lidze,ale jest tak zadluzony ze razcej odpada.Ruch Chorzow-z tego co tu czytam zmienia sie na lepsze,ale sa tez dlugi.Zaglebie Sosnowiec-graja w 2giej lidze podobnie jak Ruch,ale sa chyba bez dlugow co przemawia na ich korzysc,ale z drugiej strony w Zaglebie inwestuja jacys wlosi(?)wiec nie wiadomo.Na korzysc Hutnika z pewnoscia przemawia to,ze jest najbardziej zwiazany z PHSem,a ani GKS,ani Ruch,ani Zaglebie (o ile sie nie myle) obecnie nie ma nic wspolnego z zadna huta z koncernu PHS.Nasza najwiekszym minusem jest to,ze gramy w 3ciej lidze i to ze nasz zarzad nie jest zbyt ambitny.
Jak bedzie przekonamy sie za jakies 2 miesiace.Mam nadzieje,ze Ispat zainwestuje jednak w Hutnika,a Ruchem zainteresuje sie Opel z Gliwic,albo Fiat z Tychow:D,a moze jeszcze ktos inny:).
Pozdrowienia z Nowej Huty

PS: nie porownujcie nas do Garbarni czy Wawelu :shock: ,moze nie jestemy zbyt liczna ekipa ale nie ilosc jest najwazniejsza :D

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#162 Post autor: Schlesien » 17 lip 2004, o 03:37

Nie jestem pewny ale wydaje mi sie, ze Huta Florian (jeden ze sponsorow Ruchu) nalezy do PHS.

kurczak1920

#163 Post autor: kurczak1920 » 17 lip 2004, o 06:49

Schlesien pisze:Nie jestem pewny ale wydaje mi sie, ze Huta Florian (jeden ze sponsorow Ruchu) nalezy do PHS.
Huta Florian na pewno należy do PHS ino jo zaś nie wiem czy jest ona (obecnie) sponsorem Ruchu

a wydaje mi się, że jeśli wogóole dojdzie do sponsorowania jakiegoś klubu przez PHS, to zainwestują tam skąd są ludzie na kierowniczych stanowiskach (zarząd) tej spółki.

OŻÓG1950

#164 Post autor: OŻÓG1950 » 18 lip 2004, o 00:23

Ej Nieznany pozdro dla Ciebie.

Narzekasz, że niby jesteśmy nieliczni, ale przypomnij sobie, czy ktoś słyszał 3 lata temu o cracovii?

Wiele osób siedzi w domu i pierdzi w stołek, jak np. mój ojciec, a kiedyś był zagorzałym sympatykiem HKSu, przecież to on wpoił mi miłośc do Hutnika.

Będziemy wyżej, będzie więcej kibiców, to jest oczywiste.

Co do prezesów wydaje mi się, że też przesadziłeś, przecież Handziuk spotkał się z nami kibicami.
Czy pamietasz jakies spotkanie poprzednich ekip? Nie wydaje mi się.
Już nie mówię o pOPIOŁKU (jego nazwisko pisze się z bardzo małej litery) który okradł Hutnika, a później będąc prezesem myślenickiego odpowiednika PKSu( jedni z najlepszych w kraju- zaj.ebiście wypasione autobusy)doprowadził do bankructwa tej firmy.
Już nawet nie chce mi się wspominać o tym, że pOPIOŁEK ukradł bramkę z boiska treningowego, a jak sie jeden z trenerów zapytał gdzie jest to odpowiedział a ch.uj. Cię to obchodzi... a bramka leżała na jego posesji(super wypasiony dom).

Więc porównaj sobie Handziuka z pOPIOŁKIEM...
Handziuk zaczął remont na stadionie, spotkał się z kibicami...
Może i on obrotny za bardzo nie jest, ale nie spodziewaj się cudów tak od razu.

Zarząd spoko, stowarzyszenie istnieje, radny działa, ultrasi robią super robotę. Jest na prawdę super.

Atmosfera lepsza niż w 2 lidze, a na dowód przepiszę Ci kiedyś na forum Hutnika wywiad z gazety z czasów 2 ligi(kiedy to były same długi).

Liga niżej, ale stan o niebo lepszy.

Pozdro

Nieznany

#165 Post autor: Nieznany » 18 lip 2004, o 00:59

Ozog zgadzam sie z tym,ze jak bedziemy wyzej to bedzie wiecej ludzi przychodzic-to naturalne<moj ojciec rowniez zaprowadzil mnie na SS ale obecnie nie chodzi na mecze tak jak twoj :D>.Co do zarzadu to chodzi mi wlasnie o to,ze nie sa zbyt ambitni,obrotni.Sam Handziuk na spotkaniu powiedzial,ze on nie ma jakis wielkich ambicji.Zlodziejem moze on nie jest(chociaz tez ponoc doprowadzil jakas firme do bankructwa/likwidacji)ale zbyt kreatywny,operatywny tez nie,chociaz trzeba przyznac,ze obecnie wokol Hutnika dzieje sie o wiele wiecej niz w poprzednich latach.Jest obecnie swietna atmosfera,sprzyjajace warunki i faktycznie Hutnik moze wreszcie sie odrodzic,ale obawiam sie wlasnie ze zarzad moze to spieprzyc-oby nie.
Pozdrawiam cie rowniez.

PS:Niebiescy chyba sie nie "obrazicie" za te male nowohuckie pogaduszki :) :D

ODPOWIEDZ