>>jugador<< Jezeli masz jakiekolwiek dowody na slowa ktorymi sie posluzylesz to podaj do wiadomosci. Bo to co faktycznie piszesz to jest czyste pomowienie. Dobrze wiesz, ze to jest karalne.
Ale ja w innej sprawie: Juz pani Katarzyna Sobstyl pare razy oswiadczala o splacie dlugow. Ba nawet przed kamerami telewizyjnymi. Skad nagle informacja ,ze pieniadzie z sprzedazy Sobiecha ( i nagle ni to z gruszki i pietruszki w tym samym pakiecie znalazl sie Sadlok czyli slaby interes naszych dzialaczy) poszly na splate dlugow? Czyli cos tu faktycznie nie pasuje.
Jezeli chodzi o obiecane wzmocnienia i stwierdzenia ,ze nie ma ludzi niezastapionych ( A.Niedzielan). To gdzie to jest w rzeczywistosci?
Jakos nie ma wzmocnien, jakos nie ma nastepnego Niedzielana. A czy dzialacze nie maja zamiaru sie z tego wytlumaczyc?
3.10.10.Godz. 17:15 Ruch CHORZÓW-Korona Kielce
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: 3.10.10.Godz. 17:15 Ruch Chorzów-Korona Kielce
Pisze to co kazdy widzi wiec daj sobie spokoj z pomowieniami.Ja tez zostalem oszukany jako kibic gdyz zadeklarowano mi , ze nie bedzie oslabien , ponioslem straty moralne i finansowe.Mozna rozmawiac w ten sposob tylko po co.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
Klimek i Smagorowicz sa zadłuzeni po uszy i sa to sumy taki ze beda to spalac klika pokolen ich rodzin.nie mozna podac zrodla tych informacji bo te osoby tego sobie nie zycza
-
- Kontakt:
jestem ciekaw kiedy nasi dwaj bosowie których firmy zbankrutowały w końcu zrozumieją że w obecnych czasach sport ma wartość marketingową dla firmy ewentualnie sentymentalną dla właściciela (kibica) i nie da się go doić aby czerpać profity(kasę ) dla siebie bo prowadzi to do spadku
zbyszek