Działania zarządu i innych pracowników klubowych
- Kirek
- Kontakt:
Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych
Pytanie jest takie czy dupa Patermana jest bardziej goła od dupy Klimka? Nie wiem czy Paterman jest rozwiązaniem, natomiast wiem że Klimek nas ciągnie w miejsce z którego nas wyciągnął.
- karol fryna
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nikt z tej trojki nie jest nam w stanie zapewnic spokojnego funkcjonowania klubu!bRayan72 pisze:Ludzie czy wy nie zrozumiecie że Paterman to gołodupiec, chciałby być prezesem ale on nie mo kasy.
-
- Kontakt:
Zastanawia mnie dlaczego Klimek, Smagorowicz i Paterman nie robią nic aby pozyskać strategicznego sponsora. Sami nie mają kasy, więc po co tak kurczowo trzymają udziały? Może bycie udziałowcem Ruchu pomaga im we własnych biznesach? Patrząc na Klimka, to raczej nie. Varexpol należy do niego i może to jego jedyne źródło utrzymania w tej chwili.
Ostatnio zmieniony 5 paź 2010, o 09:06 przez Blackleon1971, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
mieli juz pochytanego sponsora ale po naszej akcji sie wycofał 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po dzisiejszej rozmowie w Sporcie z M. Śrutwą, widać, ze idą razem z Klimkiem. A to dla mnie jest nie do przyjęcia.
" Kibice wyrażają dezaprobatę nie tylko wobec prezes Sobstyl, ale również wobec Mariusza Klimka. W redakcji pojawiło się mnóstwo maili na ten temat.
- To bardzo interesujące, co pan powiedział, ponieważ w ulotkach rozdawanych podczas meczu z Koroną nie było jego nazwiska. Komuś jednak widocznie zależało, by podać go z imienia i nazwiska i puścić w tzw. eter. A czy szanowni „kibice” byli łaskawi podpisać się pod tym listem otwartym?
- Niestety, nie.
- No właśnie. Bo Mariusz Klimek nie składał żadnych obietnic, ani deklaracji o wzmocnieniach składu itp.
- O ile pamiętam swego czasu kruszył pan kopie z Mariuszem Klimkiem. Teraz nadajecie na tej samej fali, znaleźliście wspólny język?
- Na samym początku nasze poglądy były zbieżne, na wiele spraw mieliśmy to samo zdanie. Potem - przyznaję - nasze drogi rozeszły się, ale teraz nasze oceny na wiele tematów znowu są podobne. Nie tylko ja i on, ale również inni akcjonariusze mniejszościowi dostrzegają potrzebę zmian w spółce."
http://www.sports.pl/KTK-SPORT,artykul,88501,1,859.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" Kibice wyrażają dezaprobatę nie tylko wobec prezes Sobstyl, ale również wobec Mariusza Klimka. W redakcji pojawiło się mnóstwo maili na ten temat.
- To bardzo interesujące, co pan powiedział, ponieważ w ulotkach rozdawanych podczas meczu z Koroną nie było jego nazwiska. Komuś jednak widocznie zależało, by podać go z imienia i nazwiska i puścić w tzw. eter. A czy szanowni „kibice” byli łaskawi podpisać się pod tym listem otwartym?
- Niestety, nie.
- No właśnie. Bo Mariusz Klimek nie składał żadnych obietnic, ani deklaracji o wzmocnieniach składu itp.
- O ile pamiętam swego czasu kruszył pan kopie z Mariuszem Klimkiem. Teraz nadajecie na tej samej fali, znaleźliście wspólny język?
- Na samym początku nasze poglądy były zbieżne, na wiele spraw mieliśmy to samo zdanie. Potem - przyznaję - nasze drogi rozeszły się, ale teraz nasze oceny na wiele tematów znowu są podobne. Nie tylko ja i on, ale również inni akcjonariusze mniejszościowi dostrzegają potrzebę zmian w spółce."
http://www.sports.pl/KTK-SPORT,artykul,88501,1,859.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony 5 paź 2010, o 09:10 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Hehehe, dobry tekst, teraz pewnie pojawi się w prasie. Uważam, że ten protest był potrzebny, bo już głośno się mówi o bałaganie organizacyjnym w klubie. Miejmy nadzieję, że sytuacja zacznie się klarować jak akcje zaczną spadać, może ta Wielka Trójka zacznie sprzedawać :-)
-
- Kontakt:
Wg mnie zrobił się podział Śrutwa - Klimek oraz Paterman - Smagorowicz - Sobstyl.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I jedno i drugie jest do dupy. Albo rzeczywiście Śrutwa sam z innymi ludźmi, albo to jest dalej bez sensu.
-
- Kontakt:
dla mnie mniej ważne jest kto z kim się zwąchał, ważne jest to, co chce i może dać klubowi.
Dla mnie najważniejsza na ten moment jest kwestia kłamstwa, o braku wyprzedaży zespołu. Stało się inaczej i to w żenującym stylu.
Owszem, były deklaracje, że w przypadku ofert powalających na kolana możemy kogoś sprzedać, ale w tej chwili jesteśmy na najlepszej drodze do I ligi i na to zgody nie ma!
ps. gdyby ktoś się pytał, to ja mogę się z czystym sumieniem podpisać pod listem. Co do kwestii wrzutów na Mariusza Klimka, to chciałbym wyjaśnień, ale co do oskarżeń póki co daleka droga.
Dla mnie najważniejsza na ten moment jest kwestia kłamstwa, o braku wyprzedaży zespołu. Stało się inaczej i to w żenującym stylu.
Owszem, były deklaracje, że w przypadku ofert powalających na kolana możemy kogoś sprzedać, ale w tej chwili jesteśmy na najlepszej drodze do I ligi i na to zgody nie ma!
ps. gdyby ktoś się pytał, to ja mogę się z czystym sumieniem podpisać pod listem. Co do kwestii wrzutów na Mariusza Klimka, to chciałbym wyjaśnień, ale co do oskarżeń póki co daleka droga.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
scaneRboy zgoda, pytanie tylko, czy ci ludzie zamieniając jedynie konfigurację i kumając się z jedną czy drugą stroną są w stanie coś zmienić na dobre?
-
- Kontakt:
Nie ma takiej konfiguracji, w której Śrutwa byłby dobrym kandydatem na prezesa. Śrutwie mówię dokładnie takie samo zdecydowane NIE, jak Klimkowi, Smagorowiczowi, Sobstylowej. Patermanowi także mówię "Nie" - tylko trochę mniejsze.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
pewne jest tylko to, że obecna "konfiguracja" już się wypaliła. Co dalej nie wiem, bo skąd? Klimek mi się przecież nie zwierza. Tak samo Kopel (choć powinien), Paterman czy Smagorowicz.
ps. jedno mnie tutaj zastanawia. Skąd niektórzy z Was mają taką łatwość w ferowaniu wyroków. Skąd wiadomo, że Paterman jest dla klubu lepszy od Klimka czy Smagorowicza, skoro nic nie wiadomo o ich dalszych planach czy zamiarach? No i dlaczego wciąż mają takie uśmiechnięte ... ... ... ... buzie?
W CO ONI GRAJĄ DO K_U_R_W_Y NĘDZY?
może Klimek czeka na wynik wyborów w mieście? Może to Kopel jest hamulcowym? Może Paterman obejmie władzę jeśli Kopel utrzyma władzę?
pytań jest mnóstwo! Spekulować można w nieskończoność!
ps. jedno mnie tutaj zastanawia. Skąd niektórzy z Was mają taką łatwość w ferowaniu wyroków. Skąd wiadomo, że Paterman jest dla klubu lepszy od Klimka czy Smagorowicza, skoro nic nie wiadomo o ich dalszych planach czy zamiarach? No i dlaczego wciąż mają takie uśmiechnięte ... ... ... ... buzie?
W CO ONI GRAJĄ DO K_U_R_W_Y NĘDZY?
może Klimek czeka na wynik wyborów w mieście? Może to Kopel jest hamulcowym? Może Paterman obejmie władzę jeśli Kopel utrzyma władzę?
pytań jest mnóstwo! Spekulować można w nieskończoność!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I co do tego zgoda. Tylko co oni dalej wymyślą? Tego chyab oni sami nie wiedząscaneRboy pisze:pewne jest tylko to, że obecna "konfiguracja" już się wypaliła.

- R1
- Kontakt:
Tak czy owak zmiana na stanowisku prezesa musi być. Znom Śrutwe i jakos takos mi nie psauje obroz jego żeby doł sobą kierować Klimkowi. Zawsze mioł Charakter niepokornego i mom nadzieja że dali tak jest.
Więc moim skromnym zdaniem trza dać mu szanse. Bydymy go oceniać za pół roku. Innego "chyba " na dzisioj wyjścia ni ma. Mariusz albo do rada i bydzie git, albo pojedzie ze wszystkimi grubo , bo on nigdy języka w gebie nie poradzi utzimać. Może wienc byc tak że przynajmi oczysci tyn klub z pseudodziałaczy.
pozdRo
Więc moim skromnym zdaniem trza dać mu szanse. Bydymy go oceniać za pół roku. Innego "chyba " na dzisioj wyjścia ni ma. Mariusz albo do rada i bydzie git, albo pojedzie ze wszystkimi grubo , bo on nigdy języka w gebie nie poradzi utzimać. Może wienc byc tak że przynajmi oczysci tyn klub z pseudodziałaczy.
pozdRo
-
- Kontakt:
A jo tak myslol. W innych klubach jest tak, ze główny sponsor przejmuje teke prezesa. To może TauRon by sie mógł trocha włączyć do tego szpilu o władza ?