Działania zarządu i innych pracowników klubowych

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
19aRtuR20
Kontakt:

Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych

#316 Post autor: 19aRtuR20 » 4 paź 2010, o 11:40

dokladnie jabolgo, odejsciem by zyskala uznanie wsrod kibiców, jakby pedziala cos jak to wygladalo (by pedziala, fto zly i co robi)

za 26tys, to niech i calo Polska mie przezywo - przelew na konto i mozecie zaczynac ;)

miedza
Kontakt:

#317 Post autor: miedza » 4 paź 2010, o 11:43

biglukas pisze:Nieudolność na wyższych szczeblach i na najniższych... Jak można tak spier**** Hymn klubowy nie dość że puszczają jakiś okrojony disco polo bo do oryginalnego nie mają praw. To jeszcze nieudolnie go zdup*** Nasza wizytówka przed meczem... WSTYD

Wiem że są poważniejsze problemy ale nawet z taką drobnostką nie potrafią sobie poradzić!!!!
Dokładnie, z tym hymnem trzeba coś zrobić bo to wstyd i profanacja. Jak można było to tak zdiscopolić, goście sie z non śmieją jak to leci, gańba!

Awatar użytkownika
BOGUCICE
Kontakt:

#318 Post autor: BOGUCICE » 4 paź 2010, o 13:08

Ozor pisze:
BOGUCICE pisze:
Ozor pisze:
BOGUCICE pisze:Co do "weszło" to zachowali się jak ostatnie ku***.Mogliby chociaż podać ,że zauważyl to kibic Ruchu. Wszy a nie dziennikarze.
A wracając do tematu.

Klimek to największe zło tego klubu.Sam wypromował Sobstyl a teraz się od niej odwraca. To chytrus lis.Czemu jeśli Patermann chce kupić akcje nie robią dla niego od dwóch lat nowej emisji? A może tym całym Varexpolem i Klimkiem powinien się zająć jakiś dziennikarz śledzcy.Ostatnio czytałe dużo o Paszyńskim ,który chciał się wkręcić kiedyś do piłki. całe szceście ,że nie udało mu się.
Siedziałem wczoraj dwa rzędy wyżej od Klimka. Jak stadion skandował "Andrzej Niedzielan" był "bordowy" ze złości.
Tu nie Sobstyl jest winna bo ona wykonywała od zawsze ściśle polecenia Klimka i prowadziła konsultowaną z nim słowo w słowo politykę.
Nie wierzę w sportowe podejście do Ruchu Klimka i jego oddanie Ruchowi kiedykolwiek. Mam go za typowego" liczyrzepę",który od początku chciał się na Ruchu dorobić a że się nie udało? Pech! Teraz sobie odbija wszystko z nawiązką.

zawsze szło podejsc i powiedziec co sie mysli, a restaurator którego jestes gorącym zwolennikiem jest taki sam jak nie gorszy od Klimka.
Powiedz mi jak tam ta jego flagowa inwestycja w Parku rosnie ? bo jak ma budowac klub jak tę restaurację to lepiej nich dalej siedzi tam gdzie jest.
Nie jestem zwolennikiem restauratora. A czy szło podejść? Szło i podeszło się wczoraj przed meczem.Powiedziałem mu ,że czekam na jego odejście. Mam świadka.
no i gitara ale jeszcze mi powiedz kto za niego?
mój typ, gostek z Gelwee.Wiem ,że chciałby bardzo być głównym a jeśli chodzi o restauratora to czemu nie dać mu szansy,niech kupi akcje. Każdy ma prawo jak to mówi nasz wybawca.Poza tym, ten raestaurator ostatnio najbardziej z nich wszytkich się angażuje w nasze finansowe sprawy(patrz licencja),I powtarzam jeszcze raz ja Patermanowi jeszcze nigdy nawet "dzień dobry" nie powiedziałem.Nie jestem jego głosem na forum.
W Sheffield tylko RUCH!!!

Awatar użytkownika
jabolgo
Kontakt:

#319 Post autor: jabolgo » 4 paź 2010, o 13:30

BOGUCICE pisze:.... I powtarzam jeszcze raz ja Patermanowi jeszcze nigdy nawet "dzień dobry" nie powiedziałem.Nie jestem jego głosem na forum.
Bo do taty głupio było by dzień dobry zamiast cześć tato. :P
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.

zbyszekq
Kontakt:

#320 Post autor: zbyszekq » 4 paź 2010, o 13:35

nie wydaje wam sie dziwne że walka na górze w zarządzie zaczęła się jak pojawiły się pieniądze tak że niech Klimki Smagorowicze i inne nie pitolą że zależy im na klubie
zbyszek

LegendaBezKonca
Kontakt:

#321 Post autor: LegendaBezKonca » 4 paź 2010, o 14:08

wniosek jest prosty, jak sie nic nie zmieni to na szpilu z Arka bojkot, i to nie taki jak do teraz ino ku*** zoden niech nie przylazi.. jo lazilek od poczatku sezonu na kazdy szpil ale jak sie nic nie zmieni to ku*** koniec

jugador
Kontakt:

#322 Post autor: jugador » 4 paź 2010, o 14:10

Ty jestes jakis podejrzany ...
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#323 Post autor: Mirek » 4 paź 2010, o 16:05

Nasi "władcy" też kochają A. Niedzielana, bo na oficjalnej stronie dalej jest zdjęcie z Andrzejem w samym centrum. A my tu mówimy, ze go olali. On po prostu dalej jest w ich sercach hahah. Jest - ale jedną, wielką zadrą :kwasny:

Awatar użytkownika
BOGUCICE
Kontakt:

#324 Post autor: BOGUCICE » 4 paź 2010, o 18:44

jabolgo pisze:
BOGUCICE pisze:.... I powtarzam jeszcze raz ja Patermanowi jeszcze nigdy nawet "dzień dobry" nie powiedziałem.Nie jestem jego głosem na forum.
Bo do taty głupio było by dzień dobry zamiast cześć tato. :P
raczej ,dziadku :)
W Sheffield tylko RUCH!!!

Elmer
Kontakt:

#325 Post autor: Elmer » 4 paź 2010, o 20:20

jugador pisze:Ty jestes jakis podejrzany ...
Też odniosłem takie wrażenie. Aniołyniebieskie i inne badziewia się pologowały i sieją ferment na forum nawołując do kolejnych bojkotów. Mecz z Arką za 3 kolejki będzie dla nas bardzo prawdopodobnie ważny i nie dopingując zespołu robimy sobie pod górkę. Teraz można wykorzystać inne formy protestu. Nie wierzę, że w 3 tygodnie w klubie coś się zmieni. Najwcześniej coś będzie za 2 tygodnie i będzie to coś FAJNEGO
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

JoJeJo
Kontakt:

#326 Post autor: JoJeJo » 4 paź 2010, o 20:53

Jo tyz zbytnio nie jest za najezdzaniem na Sobstylowo. Ona jest tylko prezesem, ostateczny glos mo Klimek wlasciciel (niby nie wlasciciel).

Klimek raus Klimek won Klimek do Ameryki zdupiaj stad!

JoK3r
Kontakt:

#327 Post autor: JoK3r » 4 paź 2010, o 21:12

no to jademy na 2 glosy klimek co i se dokonczcie, niech zrozumi ze go nie chcemy w Chorzowie

bRayan72

#328 Post autor: bRayan72 » 4 paź 2010, o 21:34

Ludzie czy wy nie zrozumiecie że Paterman to gołodupiec, chciałby być prezesem ale on nie mo kasy.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

jugador
Kontakt:

#329 Post autor: jugador » 4 paź 2010, o 22:33

Bzdura.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Witek46
Kontakt:

#330 Post autor: Witek46 » 4 paź 2010, o 22:36

A co ma goła czy odziana dupa Patermana do tego że Klimek zachowuje się jak hochsztapler?
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

ODPOWIEDZ