za 26tys, to niech i calo Polska mie przezywo - przelew na konto i mozecie zaczynac

Dokładnie, z tym hymnem trzeba coś zrobić bo to wstyd i profanacja. Jak można było to tak zdiscopolić, goście sie z non śmieją jak to leci, gańba!biglukas pisze:Nieudolność na wyższych szczeblach i na najniższych... Jak można tak spier**** Hymn klubowy nie dość że puszczają jakiś okrojony disco polo bo do oryginalnego nie mają praw. To jeszcze nieudolnie go zdup*** Nasza wizytówka przed meczem... WSTYD
Wiem że są poważniejsze problemy ale nawet z taką drobnostką nie potrafią sobie poradzić!!!!
mój typ, gostek z Gelwee.Wiem ,że chciałby bardzo być głównym a jeśli chodzi o restauratora to czemu nie dać mu szansy,niech kupi akcje. Każdy ma prawo jak to mówi nasz wybawca.Poza tym, ten raestaurator ostatnio najbardziej z nich wszytkich się angażuje w nasze finansowe sprawy(patrz licencja),I powtarzam jeszcze raz ja Patermanowi jeszcze nigdy nawet "dzień dobry" nie powiedziałem.Nie jestem jego głosem na forum.Ozor pisze:no i gitara ale jeszcze mi powiedz kto za niego?BOGUCICE pisze:Nie jestem zwolennikiem restauratora. A czy szło podejść? Szło i podeszło się wczoraj przed meczem.Powiedziałem mu ,że czekam na jego odejście. Mam świadka.Ozor pisze:BOGUCICE pisze:Co do "weszło" to zachowali się jak ostatnie ku***.Mogliby chociaż podać ,że zauważyl to kibic Ruchu. Wszy a nie dziennikarze.
A wracając do tematu.
Klimek to największe zło tego klubu.Sam wypromował Sobstyl a teraz się od niej odwraca. To chytrus lis.Czemu jeśli Patermann chce kupić akcje nie robią dla niego od dwóch lat nowej emisji? A może tym całym Varexpolem i Klimkiem powinien się zająć jakiś dziennikarz śledzcy.Ostatnio czytałe dużo o Paszyńskim ,który chciał się wkręcić kiedyś do piłki. całe szceście ,że nie udało mu się.
Siedziałem wczoraj dwa rzędy wyżej od Klimka. Jak stadion skandował "Andrzej Niedzielan" był "bordowy" ze złości.
Tu nie Sobstyl jest winna bo ona wykonywała od zawsze ściśle polecenia Klimka i prowadziła konsultowaną z nim słowo w słowo politykę.
Nie wierzę w sportowe podejście do Ruchu Klimka i jego oddanie Ruchowi kiedykolwiek. Mam go za typowego" liczyrzepę",który od początku chciał się na Ruchu dorobić a że się nie udało? Pech! Teraz sobie odbija wszystko z nawiązką.
zawsze szło podejsc i powiedziec co sie mysli, a restaurator którego jestes gorącym zwolennikiem jest taki sam jak nie gorszy od Klimka.
Powiedz mi jak tam ta jego flagowa inwestycja w Parku rosnie ? bo jak ma budowac klub jak tę restaurację to lepiej nich dalej siedzi tam gdzie jest.
Bo do taty głupio było by dzień dobry zamiast cześć tato.BOGUCICE pisze:.... I powtarzam jeszcze raz ja Patermanowi jeszcze nigdy nawet "dzień dobry" nie powiedziałem.Nie jestem jego głosem na forum.
raczej ,dziadkujabolgo pisze:Bo do taty głupio było by dzień dobry zamiast cześć tato.BOGUCICE pisze:.... I powtarzam jeszcze raz ja Patermanowi jeszcze nigdy nawet "dzień dobry" nie powiedziałem.Nie jestem jego głosem na forum.
Też odniosłem takie wrażenie. Aniołyniebieskie i inne badziewia się pologowały i sieją ferment na forum nawołując do kolejnych bojkotów. Mecz z Arką za 3 kolejki będzie dla nas bardzo prawdopodobnie ważny i nie dopingując zespołu robimy sobie pod górkę. Teraz można wykorzystać inne formy protestu. Nie wierzę, że w 3 tygodnie w klubie coś się zmieni. Najwcześniej coś będzie za 2 tygodnie i będzie to coś FAJNEGOjugador pisze:Ty jestes jakis podejrzany ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Rickenn10 i 65 gości