3.10.10.Godz. 17:15 Ruch CHORZÓW-Korona Kielce
-
- Kontakt:
Re: 3.10.10.Godz. 17:15 Ruch Chorzów-Korona Kielce
Dlatego inaczej sa postrzegani Niedzielan a inaczej Sobiech.Andrzej pozostał człowiekiem...
Niebieski od uRodzenia
-
- Kontakt:
Jesli przegramy z Cracovią, a wszystko na to wskazuje to zaczyna się u Nas małe piekiełko. Więc juz teraz chcę podziekowac zarzadowi za wspaniałą polityke transferową (bo co to za wzmocnienia graczami z klubów, które spadły?) i nie tylko. Tak chciałem normalności w tym klubie, ale tu sie nie da inaczej. Zeszły sezon zapamietajmy wszyscy na nastepne 10 lat :-(
Korona ma zblizony budżet do Ruchu i ich było stac na pensje dla Niedzielana, Nas już nie -mając tyle kasy za zeszły sezon.
Andrzej Niedzielan - szacun
Korona ma zblizony budżet do Ruchu i ich było stac na pensje dla Niedzielana, Nas już nie -mając tyle kasy za zeszły sezon.
Andrzej Niedzielan - szacun
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
- ch-R
orbiter - W Ruchu tak średnio co 10 lat coś musi być , bo inaczej nie nazywalibyśmy sie .....Ruch Chorzów , tu jest norma nienormalności !
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- Kirek
- Kontakt:
Bo w Koronie nikt pieniędzy nie wyciąga do własnej kapsy.
-
Klimek zabral z klubowej kasy 12 mln a budzet wynosil 4 ,5ml z czego 4 mln pochodzilo z pozyczki bankowej.Dlaczego Miasto Chorzow ma napelniac cudza kieszen .Bedzie jeszcze gorzej jak tauron zrezygnuje z przedluzenia umowy na nowy rok.Duzo mozna zrozumiec.Klimek mogl by powiedziec ze ma klopoty finansowe ze rok temu by ratowac Reportera wzioz milionowe kredyty i teraz to musi splacac skoro Reporter pomogl kiedys Ruchowi .A nie jakies kretactwa ja nie jestem wlascicielem tylko jakas firma wydmuszka , wszyscy wiedza ze kasa wyplywa z klubu.A taka szkoda bo jak by dzialacze utrzymali ten sklad to bysmy walczyli dzis o 15 gwiazdkenawet przy klopotach finansowych Klimka szlo to zrobic wystarczylo sprzedac tego Sobiecha i Niedzielana ostawic byla by 15 gwiazdka a tak bedzie walka o spadek i na dzien dzisieszy uwzam ze jestesmy najslabsza druzyna.Az strach pomyslec jak zima odejda Sadlok i Pilarz
-
Mom nadzieja że mosz dowody że Klimek skasowoł te 12mln. Pod koniec maja wisieli zawodnikom średnio ok 500tyś na twarz.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
wedlug mie Tauron niy bydzie miol podstaw co by u nos zostac. Brak sukcesow, brak perspektyw na sukcesy, zlo atmosfera na lini dzialacze-kibice, slabo frekwencja, musieli by byc samobojcami w stylu allianz.
W sumie tako silno firma, moze mogli by uoni sie wlaczyc w negocjacje. Jak by sie jednak okazalo, ze klimek nakrodl ale niy tela i ze som my na zero to mom taki ajnfal. Moze dalo by sie tak akcje Ruchu podzielic na 3 tajle. 1 tajla Tauron (tajla sponsorsko), 2 tajla my kibice, 3 pozostali sponsorzy, ludzie majoncy geld i chcacy sie zaangazowac w klub. Wydupilo by sie samgorowiczow, klimkow a co za tym idzie mrozika i sobstyl.
Niy wiym jak bardzo by to bylo skomplikowane pod wzgledem prawno-finansowym.
ps. brawa za zachowanie tych co byli na szpilu. Jo niy byl ale serio dobrze zescie to zrobili, byl dobry przekaz
W sumie tako silno firma, moze mogli by uoni sie wlaczyc w negocjacje. Jak by sie jednak okazalo, ze klimek nakrodl ale niy tela i ze som my na zero to mom taki ajnfal. Moze dalo by sie tak akcje Ruchu podzielic na 3 tajle. 1 tajla Tauron (tajla sponsorsko), 2 tajla my kibice, 3 pozostali sponsorzy, ludzie majoncy geld i chcacy sie zaangazowac w klub. Wydupilo by sie samgorowiczow, klimkow a co za tym idzie mrozika i sobstyl.
Niy wiym jak bardzo by to bylo skomplikowane pod wzgledem prawno-finansowym.
ps. brawa za zachowanie tych co byli na szpilu. Jo niy byl ale serio dobrze zescie to zrobili, byl dobry przekaz
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- jabolgo
- Kontakt:
Bardzo ciekawe bajki pan pisze. Jakieś dowody lub poszlaki?hagi pisze:Klimek zabral z klubowej kasy 12 mln a budzet wynosil 4 ,5ml z czego 4 mln pochodzilo z pozyczki bankowej.Dlaczego Miasto Chorzow ma napelniac cudza kieszen .Bedzie jeszcze gorzej jak tauron zrezygnuje z przedluzenia umowy na nowy rok.Duzo mozna zrozumiec.Klimek mogl by powiedziec ze ma klopoty finansowe ze rok temu by ratowac Reportera wzioz milionowe kredyty i teraz to musi splacac skoro Reporter pomogl kiedys Ruchowi .A nie jakies kretactwa ja nie jestem wlascicielem tylko jakas firma wydmuszka , wszyscy wiedza ze kasa wyplywa z klubu.A taka szkoda bo jak by dzialacze utrzymali ten sklad to bysmy walczyli dzis o 15 gwiazdkenawet przy klopotach finansowych Klimka szlo to zrobic wystarczylo sprzedac tego Sobiecha i Niedzielana ostawic byla by 15 gwiazdka a tak bedzie walka o spadek i na dzien dzisieszy uwzam ze jestesmy najslabsza druzyna.Az strach pomyslec jak zima odejda Sadlok i Pilarz
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Kontakt:
Poszlaki ? Poszlaka jest taka , ze z 11 mln zl zostaly wydane moze 2-3 mln zl na premie i wyrownanie zaleglosci a reszta to tylko : "nie stac nas"
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie wiem czy on ma dowody ale skad ty wasz takie info o zaległosciach 0,5 mln na głowę. chyba nie wiesz człowieku co piszesz. tyle to rocznie zarabiał Niedzielan a miał najwieksze zarobki. To jak średnia miałaby być taka jak roczne zarobki Wtorka? Wowczas zaległosci wobec słaaszych zawodników siegałyby 2-3 letnich zarobków. Cos tu kolego nie sztimuje.bRayan72 pisze:Mom nadzieja że mosz dowody że Klimek skasowoł te 12mln. Pod koniec maja wisieli zawodnikom średnio ok 500tyś na twarz.
- BOGUCICE
- Kontakt:
skąd ta wiedza?hagi pisze:Klimek zabral z klubowej kasy 12 mln a budzet wynosil 4 ,5ml z czego 4 mln pochodzilo z pozyczki bankowej.
W Sheffield tylko RUCH!!!
-
- Kontakt:
"delikatnie" przesadziłes z ta suma..................bRayan72 pisze:Mom nadzieja że mosz dowody że Klimek skasowoł te 12mln. Pod koniec maja wisieli zawodnikom średnio ok 500tyś na twarz.
Jesień,rok 1987,Ruch Chorzów- Gwardia W-wa 3-0. A dalej juz poleciało........
-
- Kontakt:
po pierwsze walczy sie o utrzymanie a nie o spadek,a po drugie nie ma co podawac takich licz nie majac dowodów....hagi pisze:Klimek zabral z klubowej kasy 12 mln a budzet wynosil 4 ,5ml z czego 4 mln pochodzilo z pozyczki bankowej.Dlaczego Miasto Chorzow ma napelniac cudza kieszen .Bedzie jeszcze gorzej jak tauron zrezygnuje z przedluzenia umowy na nowy rok.Duzo mozna zrozumiec.Klimek mogl by powiedziec ze ma klopoty finansowe ze rok temu by ratowac Reportera wzioz milionowe kredyty i teraz to musi splacac skoro Reporter pomogl kiedys Ruchowi .A nie jakies kretactwa ja nie jestem wlascicielem tylko jakas firma wydmuszka , wszyscy wiedza ze kasa wyplywa z klubu.A taka szkoda bo jak by dzialacze utrzymali ten sklad to bysmy walczyli dzis o 15 gwiazdkenawet przy klopotach finansowych Klimka szlo to zrobic wystarczylo sprzedac tego Sobiecha i Niedzielana ostawic byla by 15 gwiazdka a tak bedzie walka o spadek i na dzien dzisieszy uwzam ze jestesmy najslabsza druzyna.Az strach pomyslec jak zima odejda Sadlok i Pilarz
Jesień,rok 1987,Ruch Chorzów- Gwardia W-wa 3-0. A dalej juz poleciało........
-
- Kontakt:
ko***a ludzie to niech nam Klimek udowodni , ze ta kasa jest w klubie a nie na odwrot.Klub sie stacza pod kazdym wzgledem i my mamy jeszcze cos udowadniac ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
- jabolgo
- Kontakt:
Odpisze w pana stylu.jugador pisze:ko***a ludzie to niech nam Klimek udowodni , ze ta kasa jest w klubie a nie na odwrot.Klub sie stacza pod kazdym wzgledem i my mamy jeszcze cos udowadniac ?
K_u_r_w_a M_a_c czy my żyjemy w państwie względnego prawa czy w bantustanie! Nikt nie jest winny dopóki nie udowodni się mu winy! Więc na razie to pozostaje nam narzekanie na forum. Ewentualnie próby zorganizowania się w grupę.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)