Czemu Gucio nie bierze przykładu z Bońka??????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Nanik
Kontakt:

#31 Post autor: Nanik » 14 lip 2004, o 10:01

MIG29 zgodza sie z Toba ale teraz Gucio by mog som zarzadzac tyni pieniedzmi a nie jakies dzialacze wystarczy ze by chciol zastac prezesym i dowo gowa ze by zostal wybrany.

Damiano
Kontakt:

#32 Post autor: Damiano » 14 lip 2004, o 10:37

Ruda Śl a co ty myślisz że Gucio zmieni ciepły l;imat Aten na Chorzów. Ja sądze że raczej nie
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

Nanik
Kontakt:

#33 Post autor: Nanik » 14 lip 2004, o 11:25

DAMIANO ja tez wiem ze niezmieni cieplej Grecji na Chorzow ale odp. na tymat kasy. jak zostal kiedys wyrolowany przez exdzialaczy.
pozdro

mrad72
Kontakt:

#34 Post autor: mrad72 » 14 lip 2004, o 13:33

Niedawno przeczytałem na stronie wypowiedź p. Fornalaka :"K. Warzycha mógłby bez wysiłku kupić cały Ruch a pozostał bardzo skromnym człowiekiem. Mam dla niego ogromny szacunek."
To wiele mówi i powinno wystarczyć aby nie wymieniać cwaniaczka i awanturnika Bońka obok GUCIA bo to po prostu nie wypada...
Swoją drogą cóż ten Boniek na razie zrobił dla Widzewa? Dorwał się stołka bo chyba nudzi mu się w domu. Jak będzie takim działaczem jakim jest trenerem to szczerze współczuję Widzewowi:(
Uważam że trzeba trochę poczekać, głównie na powstanie SSA, wywalenie Rogali i otrzymanie licencji. Wtedy dopiero będzie można liczyć na w miarę normalną działalność naszego Klubu i wtedy dopiero pojawią się inwestorzy (tak tak INWESTORZY a nie SPONSORZY). Bo coż z tego, że nagle ktoś wyłoży np. 1mln$ ? Zostaną spłacone długi wobec ZUS? A kto da gwarancję, że część tej kwoty nie wyląduje na prywatnym koncie ... no właśnie kogo? Przy obecnej organizacji jest to bardzo prawdopodobne.
W nawiązaniu do pierwszego zdania mej wypowiedzi pamiętajmy, że POKORA JEST CECHĄ KRÓLÓW :oops: :idea:

Marek Nowak
Kontakt:

#35 Post autor: Marek Nowak » 14 lip 2004, o 21:35

A mnie Gucio rozczarowal , dlatego , ze kiedys wielokrotnie obiecywal , ze wroci na koniec kariery tam , gdzie ona sie rozpoczela i pogra rok, dwa . Lata mijaly i bylo coraz ciszej o tym - teraz to nawet zapomnial o pozegnalnym meczu ktory chcial rozegrac .A co do kasy - jezeli nie chce , ma obawy czy uprzedzenia do osob to jego sprawa , ale z drugiej strony jest juz kilkanascie lat i mogl zalatwic np. oboz treningowy za pol darmo czy pomoc w sprowadzeniu graczy z Grecji ktorzy narazie nie maja szans tam na granie.Jego magia nazwiska otwierala i chyba nadal otwiera drzwi do robienia interesow.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: gerhat » 15 lip 2004, o 10:04

Nie on jeden woli zagranicę :wink: ale to o niczym nie świadczy.
Z tego co pamietam to jego słowa były takie "chciałbym na zakończenie kariery zagrać sezon lub dwa w Ruchu", słowa "obiecuję" sobie nie przypominam więc sie nie rozczarowuję.

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#37 Post autor: vinc84 » 15 lip 2004, o 11:45

Gucia szkoda :cry:
ale poczekajcie jeszcze troche bo nam sie w Chorzowie rodzi jego nastepca; Pepe kto wie??
a pozegnalny mecz musi byc ni hu**!!
GŮRNY ŚLŮNSK

modelius1

#38 Post autor: modelius1 » 28 lip 2004, o 20:00

Dobrze że ktoś tyn temat podjął , bo jest delikatny ze względu na zasługi Gucia dla Ruchu , ale niestytey muszymy spojrzeć na to realnie i zadać sobie pytanie czy Gucio mioł niebieskie serce ????? moze i gucio mo niebieskie serce i zaslugi tez jakies tam mo ale dla mnie wieksze zaslugi mo srutwa niz gucio ale on z ruchem zrobil majstra -----oby nie ostatniego

ruby z kaliny

#39 Post autor: ruby z kaliny » 28 lip 2004, o 20:05

moze do modych mo wjynksze zaslugi Srutwa ale do mie Gucio to jest i bydzie debesciak a to ze niy chce dac kasy no coz moze jak sie dowie ze niy ma rogalika to moze zmjyni zdanie pozdro

ODPOWIEDZ