3.10.10.Godz. 17:15 Ruch CHORZÓW-Korona Kielce
-
Re: 3.10.10.Godz. 17:15 Ruch Chorzów-Korona Kielce
Najbardziej boli mnie ze Klimkowi tak dlugo udało sie manipulowac kibicami na Ruchu typu czlowiek o niebieskim sercu .jeszcze dzis znajda sie jego zwolenicy mowiacy ze gdyby nie on to by nas juz nie bylo ,uratowal ten klub.Prawda jest tak ze lepiej jak by ten czklowiek nigdy sie niopojawil w Ruch wogole.Moze to sa slowa mocne ale to co on wyrabio to sie zygac chce zrobil z klubu z tradycjami najwiekszy burdel na Ślasku.A najwieksze pretensje to mam do niego za szkolenie mlodzieży w Ruchu to na dzien dzisiejszy przypomina naprawde burdel liczy sie tylko towar cena usluga i zysk zadna inna wartosc
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak,tak, i to zrobimy z Klimkiem jako wlascicelem.Przeciez z jego wizja spadek jest pewny.Moze zatrudnic super prezesa,ale z ta jego polityka nie da rady.Juz jestesmy slabi,a on jeszcze nas oslabi.Niech wy***rdala jak najpredzej!Ozor pisze: Nowy zarząd z wiarygodnym w oczach kibiców prezesem jest w stanie naprawic stosunki na linii kibice klub to raz ,będzie się to wiązac z większą frekwencją to sie da zrobic.
Jest jeden warunek musi byc nadzieja na lepsze czasy, najlepiej jak jest powiązana z wejsciem dodatkowego kapitału.
Sprawa druga to zdobycie odpowiedniej ilosci reklamodawców których obecni zarządzający nie chcieli lub nie byli w stanie pozyskac nawet w czasie prosperity w zeszłym sezonie.
Nic w tym nie ma złego aby własciciel czerpał zyski z interesu byle to sie wiązało z rozwojem a nie upadkiem firmy.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja dalej nie wiem jak go zmusisz do odejscia.HKSADIK pisze:Tak,tak, i to zrobimy z Klimkiem jako wlascicelem.Przeciez z jego wizja spadek jest pewny.Moze zatrudnic super prezesa,ale z ta jego polityka nie da rady.Juz jestesmy slabi,a on jeszcze nas oslabi.Niech wy***rdalaOzor pisze: Nowy zarząd z wiarygodnym w oczach kibiców prezesem jest w stanie naprawic stosunki na linii kibice klub to raz ,będzie się to wiązac z większą frekwencją to sie da zrobic.
Jest jeden warunek musi byc nadzieja na lepsze czasy, najlepiej jak jest powiązana z wejsciem dodatkowego kapitału.
Sprawa druga to zdobycie odpowiedniej ilosci reklamodawców których obecni zarządzający nie chcieli lub nie byli w stanie pozyskac nawet w czasie prosperity w zeszłym sezonie.
Nic w tym nie ma złego aby własciciel czerpał zyski z interesu byle to sie wiązało z rozwojem a nie upadkiem firmy.
- SODA
co do meczu szkoda bo punkt był w zasięgu pzdr
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Ozor , widzisz , ze Klimek to pijawka , ktora wysysa z Ruchu zycie a nie wlasciciel , ktory czerpie korzysci.
On mogl sobie 2 mln zl wziac i 8-9 baniek przeznaczyc na rozwoj i splate dlugow.To by mu zapewnilo za rok co najmniej kolejne 2 banki do wziecia.Dziwnym trafem wzial 8-9 baniek a za reszte podobno cos poplacil.Pewnie mu sie pod dupskiem palilo,no coz.Do tego tak jak piszez zupelnie mu nie przeszkadza , ze marketing nie funkcjonuje , ze baba w kasie nie ma drobnych zeby wydac za bilet.
Kibice mu artykuluja pewne sprawy a on sie glupio usmiecha.
Bede powtarzal ... z nim juz nas nie ma.
On mogl sobie 2 mln zl wziac i 8-9 baniek przeznaczyc na rozwoj i splate dlugow.To by mu zapewnilo za rok co najmniej kolejne 2 banki do wziecia.Dziwnym trafem wzial 8-9 baniek a za reszte podobno cos poplacil.Pewnie mu sie pod dupskiem palilo,no coz.Do tego tak jak piszez zupelnie mu nie przeszkadza , ze marketing nie funkcjonuje , ze baba w kasie nie ma drobnych zeby wydac za bilet.
Kibice mu artykuluja pewne sprawy a on sie glupio usmiecha.
Bede powtarzal ... z nim juz nas nie ma.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- R1
- Kontakt:
Jest takie pRzysłowieOzor pisze:ja dalej nie wiem jak go zmusisz do odejscia.HKSADIK pisze:Tak,tak, i to zrobimy z Klimkiem jako wlascicelem.Przeciez z jego wizja spadek jest pewny.Moze zatrudnic super prezesa,ale z ta jego polityka nie da rady.Juz jestesmy slabi,a on jeszcze nas oslabi.Niech wy***rdalaOzor pisze: Nowy zarząd z wiarygodnym w oczach kibiców prezesem jest w stanie naprawic stosunki na linii kibice klub to raz ,będzie się to wiązac z większą frekwencją to sie da zrobic.
'Im mniej wiesz , tym lepiej śpisz'
pozdRo

Ostatnio zmieniony 3 paź 2010, o 22:15 przez R1, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja go nie zmusze do odejscia...Ale wyglada na to,ze jak spadniemy to ten wielki "wlasciciel" sprzeda swoje akcje.Bo skad bedzie wysysal kase??
Innej opcji nie widze,jeszcze w zimie po tych zmianach jak nie spadniemy to bedzie cud.
Klimek ch**,a jak Śrtuwa sie z nim ulozy to bedzie smieszny.
Innej opcji nie widze,jeszcze w zimie po tych zmianach jak nie spadniemy to bedzie cud.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie sprzeda bo koszty w 1 lidze ma mniejsze a jak nastawiasz sie na handel zawodnikami to nawet lepiej.HKSADIK pisze:Ja go nie zmusze do odejscia...Ale wyglada na to,ze jak spadniemy to ten wielki "wlasciciel" sprzeda swoje akcje.Bo skad bedzie wysysal kase??
Tylko nowy chetny na kupno klubu za cenę go zadowalającą (Klimka)może sprawic że odejdzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sprzeda,bo nie bedzie w stanie utrzymac klubu.Nie bedzie kasy od C+,nie bedzie sponsora...
-
- Kontakt:
Wy jestescie jacys po***ani.Jakby nie Klimek to by Ruchu nie bylo i chwala mu za to ze przez kilka lat z wlasnej kieszeni wykladal siano na nasz Ruch.I skonczcie pi***olic o tym ze Klimek robi cos przeciwko Ruchowi.Zamiast pisac tu swoje poejabane wywody lepiej zacznijcie kombinowac byscie do Olsztyna pojechali na puchar pi***olone pikniki!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
BBB ochłoń, tak bedzie lepiej dla wszystkich. Zreszta jakby nie Klimek to by Ruchu nie było masz rację, ale jak dalej będzie to juz po Ruchu.
-
- Kontakt:
Wlaz mu dalej w du9sko i spominej dalej przeszłosc bo widza ze bydziesz tym zył jeszcze nastepne 10 lotBBB pisze:Wy jestescie jacys po***ani.Jakby nie Klimek to by Ruchu nie bylo i chwala mu za to ze przez kilka lat z wlasnej kieszeni wykladal siano na nasz Ruch.I skonczcie pi***olic o tym ze Klimek robi cos przeciwko Ruchowi.Zamiast pisac tu swoje poejabane wywody lepiej zacznijcie kombinowac byscie do Olsztyna pojechali na puchar pi***olone pikniki!!!

Niebieski od uRodzenia
-
- Kontakt:
Nie wiem co mam napisać.............Po pierwsze było mi strasznie przykro gdy podczas przerwy wyczytywałem nazwiska laureatów losowania, wydawało mi się , że po raz pierwszy na Cichej było tak bardzo zimno i .......grobowo.Chodzi oczywiście o całą pierwszą część spotkania.
Poczułem się tak obco i szczerze mówiąc z wielką niechęcią wszedłem na murawę..............
Porównuje się nasz protest do Protestu kibiców Legii lecz to zupełnie inna bajka.Przy tak bogatym właścicielu Legia mogła sobie pozwolić na tak długi konflikt władz z Kibicami.
Czy nas stać na coś takiego - moim zdaniem nie.Sponsora nie mamy od dłuższego czasu i jeśli był takowy na dzisiejszym meczu pewnie to co zobaczył nie było budujące.Wymienić zarząd i co dalej ? Z pustego i Salomon nie naleje ! Odpowiedzmy sobie szczerze co może zmienić "nowy" prezes jeśli kasa będzie pusta ? Od blisko dwudziestu lat prowadzę swój mały biznes i wiem , że jeśli mam fatalną sytuację finansową to nie stać mnie na zatrudnienie super pracownika - bo nie mam dla niego na wypłatę - chodzi o wzmocnienia.
Nie wiem oczywiście jaka jest sytuacja finansowa klubu bo to na obecną chwilę dane niedostępne dla większości z nas. O tym dowiemy się dopiero ze sprawozdania finansowego za rok obrotowy 2010. Do tego czasu wszelkie dywagacje na temat kto ile zabrał z klubu są niedorzeczne , a co najważniejsze nie ma fizycznej możliwości ot tak sobie zabrać co jak niektórzy mówią tylu milionów.
Jeśli ktoś ma inne informacje to niech mówi o faktach. Proszę mnie dobrze zrozumieć jestem tak trochę z boku ale takie działania polegające na nakręcaniu spirali konfliktu niczego dobrego dla nas nie przyniosą.
Też bardzo chciałbym mieć najlepszych zawodników , nowy piękny stadion , wspaniały sklep z pamiątkami jakie widywałem np. w Manchesterze United czy City , gastronomię na wysokim poziomie i wielu sympatyków Niebieskich z grubą kasą ale..................nie stać nas obecnie na to.
Co możemy zrobić my zwykli kibice ? Być na każdym meczu , dopingować ile sił i czekać na lepsze czasy.
To jak zwykle moje odrębne zdanie .
Co do spotkania druga połowa była zdecydowanie lepsza w naszym wykonaniu i zabrakło niewiele do remisu.
Z pozdrowieniami i do zobaczenia ponownie na Cichej
Wiesław Ł.
Poczułem się tak obco i szczerze mówiąc z wielką niechęcią wszedłem na murawę..............
Porównuje się nasz protest do Protestu kibiców Legii lecz to zupełnie inna bajka.Przy tak bogatym właścicielu Legia mogła sobie pozwolić na tak długi konflikt władz z Kibicami.
Czy nas stać na coś takiego - moim zdaniem nie.Sponsora nie mamy od dłuższego czasu i jeśli był takowy na dzisiejszym meczu pewnie to co zobaczył nie było budujące.Wymienić zarząd i co dalej ? Z pustego i Salomon nie naleje ! Odpowiedzmy sobie szczerze co może zmienić "nowy" prezes jeśli kasa będzie pusta ? Od blisko dwudziestu lat prowadzę swój mały biznes i wiem , że jeśli mam fatalną sytuację finansową to nie stać mnie na zatrudnienie super pracownika - bo nie mam dla niego na wypłatę - chodzi o wzmocnienia.
Nie wiem oczywiście jaka jest sytuacja finansowa klubu bo to na obecną chwilę dane niedostępne dla większości z nas. O tym dowiemy się dopiero ze sprawozdania finansowego za rok obrotowy 2010. Do tego czasu wszelkie dywagacje na temat kto ile zabrał z klubu są niedorzeczne , a co najważniejsze nie ma fizycznej możliwości ot tak sobie zabrać co jak niektórzy mówią tylu milionów.
Jeśli ktoś ma inne informacje to niech mówi o faktach. Proszę mnie dobrze zrozumieć jestem tak trochę z boku ale takie działania polegające na nakręcaniu spirali konfliktu niczego dobrego dla nas nie przyniosą.
Też bardzo chciałbym mieć najlepszych zawodników , nowy piękny stadion , wspaniały sklep z pamiątkami jakie widywałem np. w Manchesterze United czy City , gastronomię na wysokim poziomie i wielu sympatyków Niebieskich z grubą kasą ale..................nie stać nas obecnie na to.
Co możemy zrobić my zwykli kibice ? Być na każdym meczu , dopingować ile sił i czekać na lepsze czasy.
To jak zwykle moje odrębne zdanie .
Co do spotkania druga połowa była zdecydowanie lepsza w naszym wykonaniu i zabrakło niewiele do remisu.
Z pozdrowieniami i do zobaczenia ponownie na Cichej
Wiesław Ł.
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panie Wiesławie krotko zwiezle i na temat
SKORO SIE NIE MA TO SIE NIE PI E RDOLI/CYGANI/ŁRZE/KŁAMIE/ROBI W CIULA/ROBI ZA BŁOZNA/WALI ŚCIEMY/TNIE W CH UJA*
a niestety nas to spotkalo
Rozumiem ze mozna nie miec lub nie moc ale nie lubie jak ktos bezczelnie mnie okrada a dodatkowo robi ze mnie idiote
*do swojej koncepcji odpowiednie wybrac
SKORO SIE NIE MA TO SIE NIE PI E RDOLI/CYGANI/ŁRZE/KŁAMIE/ROBI W CIULA/ROBI ZA BŁOZNA/WALI ŚCIEMY/TNIE W CH UJA*
a niestety nas to spotkalo
Rozumiem ze mozna nie miec lub nie moc ale nie lubie jak ktos bezczelnie mnie okrada a dodatkowo robi ze mnie idiote
*do swojej koncepcji odpowiednie wybrac
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
właśnie to jest główny problem, przynajmniej dla mnie, bo wiadomo, że postulat w stylu, że ktoś chce by Ruch był w czołówce ekstraklasy jest bez sensowny, bo jak by to od chciejstwa zależało, to każdy kibic każdego klubu by widział tam swój klub, a mistrz jest tylko jeden , a do pucharów póki co czterech.
Ale problem jest taki, że mówi się nam:
1. o odpuszczeniu Niedzielana, by stać nas było na przedłużenie kontraktów z Sobiechem i Sadlokiem, nie mija miesiąc oboje już nie są naszymi zawodnikami
2. zapieranie się, że są prowadzone rozmowy o sprzedaży tej dwójki, mimo, że ci co mają jako taką informacje z klubu już trąbili o tym wcześniej i nagle niby wszystko załatwione podczas jednego wyjazdu do Warszawy
3. sprzedaż ich i wypowiedź Smagorowicza jak to część z tych pieniędzy pójdzie na transfery i z tego co pamiętam to od sprzedaży Sobiecha nie poszła ani złotówka już na wzmocnienia, a za taką sytuację pomstujemy do dziś, krótka ławka + kontuzje i jesteśmy gdzie jesteśmy
4. Wieczne informacje jak to już dochodzi do zmian w akcjonariacie spółki oraz w zarządzie, przecież to nie kibice wymyśleli o nie zwołaniu NWZA przez zarząd
5. Mowa o lokacie co to niby w trzy miechy dała 100% na podwyższenie premii (tu jednak nie wiadomo czy to nie bajka PS)
I na koniec od siebie choć wiem że to się nie którym nie spodoba
6. Mowa o wypowiedziach Fornalika po meczach z Szczewami, Polonią, Koroną i Bełchatowem czyli po każdej porażce jak to sprawiedliwy byłby inny wynik, remis, za nie długo może się okazać, że na tej niesprawiedliwości to my wylądujemy ligę niżej
Ale problem jest taki, że mówi się nam:
1. o odpuszczeniu Niedzielana, by stać nas było na przedłużenie kontraktów z Sobiechem i Sadlokiem, nie mija miesiąc oboje już nie są naszymi zawodnikami
2. zapieranie się, że są prowadzone rozmowy o sprzedaży tej dwójki, mimo, że ci co mają jako taką informacje z klubu już trąbili o tym wcześniej i nagle niby wszystko załatwione podczas jednego wyjazdu do Warszawy
3. sprzedaż ich i wypowiedź Smagorowicza jak to część z tych pieniędzy pójdzie na transfery i z tego co pamiętam to od sprzedaży Sobiecha nie poszła ani złotówka już na wzmocnienia, a za taką sytuację pomstujemy do dziś, krótka ławka + kontuzje i jesteśmy gdzie jesteśmy
4. Wieczne informacje jak to już dochodzi do zmian w akcjonariacie spółki oraz w zarządzie, przecież to nie kibice wymyśleli o nie zwołaniu NWZA przez zarząd
5. Mowa o lokacie co to niby w trzy miechy dała 100% na podwyższenie premii (tu jednak nie wiadomo czy to nie bajka PS)
I na koniec od siebie choć wiem że to się nie którym nie spodoba
6. Mowa o wypowiedziach Fornalika po meczach z Szczewami, Polonią, Koroną i Bełchatowem czyli po każdej porażce jak to sprawiedliwy byłby inny wynik, remis, za nie długo może się okazać, że na tej niesprawiedliwości to my wylądujemy ligę niżej
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke