3.10.10.Godz. 17:15 Ruch CHORZÓW-Korona Kielce
-
- Kontakt:
Re: 3.10.10.Godz. 17:15 Ruch Chorzów-Korona Kielce
I do tego Nykiel kiery swoja frustracja wyładowoł na kibicach z prosty plując w ich kierunku jak Ci zwrócili mu uwaga ze mo lotać po szpilplacu.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no dobra ale jak ty sobie to wyobrażasz co niby mieli robic skakac z balkonu? po paru transach i okrzykach mieli uciec ze stadionu? to Walter by sie musiał poblicznie wysadzic w powietrze po protestach kibiców Legii.BOGUCICE pisze:kibice się darli a oni uśmieszki na twarzach i dobre humorki.Jedyna ,która nie pasowała do tej sielanki była Sobstyl ,której wyrażnie było głupio.Reszta? "Ulepiona z lepszej mąki" takie odniosłem wrażenie ,zresztą nie tylko ja.vesti pisze:Jak to ku*** sie śmiali?BOGUCICE pisze:Byli i jak kibice protestowali to się śmiali .Za wyj>pani Kasi.Widać było ,że protest spływa po nich jak po kaczce.karol fryna pisze:byli dzisiej na trybunie nasi "FINANSISCI"?
P.S."Wyleczyłem" się z trybuny po dwóch meczach.Ta atmosfera nie jest dla mnie.Jeszcze czas na kibicowską emeryturę.Moim zdaniem protest aż do skutku.Mariusz na prezesa? Tak ale nie z nadania Klimka bo on zniszczy cały jego autorytet>Moim zdaniem cfaniaczek Klimek widzi ratunek swojej D-UPY właśnie kosztem Śrutwy.
Więcej szczegołów, napisz coś więcej
Sprawa nie jest taka prosta i oczywista jak tobie sie wydaje, zmiany jak najbardziej tylko co i na kogo mamy zmieniac twoim zdaniem?
-
- Kontakt:
Wlasciciela , Klimek ma wystawic klub na sprzedaz za jego wartosc minus to co juz wyprowadzil z klubu czyli za nieduzo.
Ide o zaklad , ze jakby Ruch byl do sprzedania tak za 5 mln zl to znajdzie sie wielu chetnych.
Oczywiscie jak nas kolejny raz nie oklamal i dlugi sa posplacane.
Z nim juz nas nie ma.
Ide o zaklad , ze jakby Ruch byl do sprzedania tak za 5 mln zl to znajdzie sie wielu chetnych.
Z nim juz nas nie ma.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
skonczy sie tak jak kiedys mecz z LKS'em..
- ***sydney***
- Kontakt:
pi***olenie o niczym ...vesti pisze:Mogę się założyć, że pewnie piłkarze od jakiegoś czasu znów nie dostają kasy na czas i protestują razem z nami.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nie wiem co nawelowali moderatorzy ale od 3 lat jestem na forum. Jednak skasowali mi staż i nici z wypłaty jubilata
nie wiem co nawelowali moderatorzy ale od 3 lat jestem na forum. Jednak skasowali mi staż i nici z wypłaty jubilata
-
- Kontakt:
do deRbów z żabolami jeszcze daleko 

- ***sydney***
- Kontakt:
ździebko przesadzono wypowiedź i to delikatne określenie... Kibice ci prawdziwi co są w amoku tych słabszych.. Obudźcie się!!marek79 pisze:I do tego Nykiel kiery swoja frustracja wyładowoł na kibicach z prosty plując w ich kierunku jak Ci zwrócili mu uwaga ze mo lotać po szpilplacu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
kibice Manchesteru są takiego samego zdania z jakim skutkiem widac,a gdzie ma wystawic na Allegro?jugador pisze:Wlasciciela , Klimek ma wystawic klub na sprzedaz za jego wartosc minus to co juz wyprowadzil z klubu czyli za nieduzo.
Z nim juz nas nie ma.
Żeby było jasne ja go nie bronię ale szanse na to że zostawi ostatnie zródło zarobku są zerowe większe moim zdaniem są na wymianę całego pionu zrządzającego który zna sie na piłkarskim interesie jak ja na fizyce kwantowej.
Nowy prezes,dział marketingu, to podstawa.
-
- Kontakt:
http://ruchtv.pl/?str=home,56" onclick="window.open(this.href);return false;
wypowiedzi pomeczowe
wypowiedzi pomeczowe
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Tylko co da wymiana pionu zarzadzajacego skoro on bedzie cial koszty co chwile zeby splacac swoje kredyty ze Smagorowiczem.
Zawdonicy beda odchodzic za darmo lub beda sprzedawani a kasa bedzie znikala.Zero inwestycji lub gora Jankowski.
Nasz zegar w ekstraklasie zaczal wlasnie odliczanie , to tylko kwestia czasu kiedy spadniemy.
Jak spadniemy Ruch stanie sie bankrutem , jestem prawie pewny , ze nie zostawi klubu czystego w 1 lidze choc juz dawno powinnismy byc na plusie.
Zwyciestwo albo smierc ... tak wyglada nasza sytuacja.
Zawdonicy beda odchodzic za darmo lub beda sprzedawani a kasa bedzie znikala.Zero inwestycji lub gora Jankowski.
Nasz zegar w ekstraklasie zaczal wlasnie odliczanie , to tylko kwestia czasu kiedy spadniemy.
Jak spadniemy Ruch stanie sie bankrutem , jestem prawie pewny , ze nie zostawi klubu czystego w 1 lidze choc juz dawno powinnismy byc na plusie.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
- Kontakt:
Smutno dziś wyglądała Cicha ale widać że nie którym (zarząd) humory dopisują. Przykre i dołujące to wszystko. Kuźwa płakać się chce jak się na to wszystko patrzy. Żal piłkarzy i trenera którego zrobili w ciula w białych rękawiczkach.
Ale Ruchu nie opuszcza w biedzie.
Ale Ruchu nie opuszcza w biedzie.
- Grzegorz
- Kontakt:
Refleksje na szybko:
Hymn - znowu naszemu Spikerowi Kasprzak wciągnął kasetę
Bilety - w kasach przez pomyłkę sprzedawali bilety na 2011 - bramki nie wpuszczały na stadion
Tabliczki zmian - tak jak już ktoś pisał nasz wyświetlacz jest już na konwiktorskiej
Frekwencja - wszystko zgodnie z planem zarządu
Oprawa Korony - wesoły pociąg - a przyjechali autobusami.
Uśmieszki członków zarządu - śmiejcie się, mi nie jest do śmiechu
Zbiorowy gwałt czirliderek na Tauronku - pokazali że w tym klubie powoli wszystko sie pi***oli
Bilety - w kasach przez pomyłkę sprzedawali bilety na 2011 - bramki nie wpuszczały na stadion
Tabliczki zmian - tak jak już ktoś pisał nasz wyświetlacz jest już na konwiktorskiej
Zbiorowy gwałt czirliderek na Tauronku - pokazali że w tym klubie powoli wszystko sie pi***oli
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie bylo gola,sedzia podjal sluszna decyzje...
Nasza gra to zenada,ciezko to ogladac,jestesmy glownymi kandydatami do spadlu.
Brawo dzialacze ch***!
Nasza gra to zenada,ciezko to ogladac,jestesmy glownymi kandydatami do spadlu.
Brawo dzialacze ch***!
Ostatnio zmieniony 3 paź 2010, o 22:00 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nowy zarząd z wiarygodnym w oczach kibiców prezesem jest w stanie naprawic stosunki na linii kibice klub to raz ,będzie się to wiązac z większą frekwencją to sie da zrobic.jugador pisze:Tylko co da wymiana pionu zarzadzajacego skoro on bedzie cial koszty co chwile zeby splacac swoje kredyty ze Smagorowiczem.
Jest jeden warunek musi byc nadzieja na lepsze czasy, najlepiej jak jest powiązana z wejsciem dodatkowego kapitału.
Sprawa druga to zdobycie odpowiedniej ilosci reklamodawców których obecni zarządzający nie chcieli lub nie byli w stanie pozyskac nawet w czasie prosperity w zeszłym sezonie.
Nic w tym nie ma złego aby własciciel czerpał zyski z interesu byle to sie wiązało z rozwojem a nie upadkiem firmy.
-
- Kontakt:
amen.Grzegorz pisze:Refleksje na szybko:
UN'08