3.10.10.Godz. 17:15 Ruch CHORZÓW-Korona Kielce
- SODA
Re: 3.10.10.Godz. 17:15 Ruch Chorzów-Korona Kielce
wszystkim co zależy na klubie meldują się na meczu ...będzie fajne ,także za***rdalać po bilety
Ruch To My
Ruch To My
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Ile razy można pisać, że nie sąjugador pisze:Ile razy mozna pisac , ze karnety na necie juz sa odjete od ogolnej puli.

Jeżeli Axor pisał, że poszło 2300 biletów - oznacza to, że on-line kupiło je około 800 osób. Co jest wg. mnie wynikiem f-a-t-a-l-n-y-m.
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dokładniie jest tak jak pisze adamas, nie wiem po co co mecz ta sama dyskusja
a co do meritum tematu
to powiem tak miałem duże obawy co do meczu, a im bliżej to jakoś jestem spokojniejszy, mam nadzieje, że nie jest to podyktowane zlewaniem na wynik jaki padnie.
ale już sam nie wiem. choć pewnie choćby nie wiem jak się zapierałem jutro i tak się będe przejmować i w kurzać jak zwykle.
Oby się mecz ułożył szczęśliwie, a wtedy tylko 3 punkty
a co do meritum tematu
to powiem tak miałem duże obawy co do meczu, a im bliżej to jakoś jestem spokojniejszy, mam nadzieje, że nie jest to podyktowane zlewaniem na wynik jaki padnie.
ale już sam nie wiem. choć pewnie choćby nie wiem jak się zapierałem jutro i tak się będe przejmować i w kurzać jak zwykle.
Oby się mecz ułożył szczęśliwie, a wtedy tylko 3 punkty
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to jest jeden z tych meczy na których melduje sie stadionowa elita nie mnie oceniac czy ktos chce w tym uczestniczyc czy woli byc jak będzie pełny stadion,własciciel z kupą kasy i rewelacyjne wyniki.
Bywało gorzej i trzeba z tym było życ.
Bywało gorzej i trzeba z tym było życ.
-
- Kontakt:
CHOPY!!!!!
ZWRACOM SIE DO TYCH CO ZAŚ NAPISALI NA KASACH TE "INWEKTYWY". ZARZĄDOWI NIE ZROBICIE W TYN SPOSÓB NA ZŁOŚĆ.
INO NOM, BO MY NIY DOPILNOWALI. PRZECA NIY TYNDY DROGA
ZWRACOM SIE DO TYCH CO ZAŚ NAPISALI NA KASACH TE "INWEKTYWY". ZARZĄDOWI NIE ZROBICIE W TYN SPOSÓB NA ZŁOŚĆ.
INO NOM, BO MY NIY DOPILNOWALI. PRZECA NIY TYNDY DROGA
-
- Kontakt:
mozesz jasniej co Ci sie nie podoba?
-
- Kontakt:
Drodzy Sympatycy i Kibice Ruchu Chorzów !
Zwracam się z prośbą do Wszystkich , którym na sercu leży dobro naszego Klubu aby zapytali się samych siebie dlaczego przychodzę na Cichą ?.Dla protestu , dla zarządu , dla piłkarzy dla siebie, dla.............? Nie jestem tubą zarządu czy też kibiców ale jako zafascynowany Ruchem Chorzów kibic.Dlatego gorąco zachęcam do przyjścia na ten niedzielny i kolejny mecz.Zwłaszcza w tych trudnych chwilach potrzebują nas piłkarze.Potrzebują naszego dopingu , naszej obecności na stadionie.Chcemy nowego stadionu to trzeba pokazać , że ten jest za mały.Chcemy bogatego klubu dołóżmy tu swoją cegiełkę kupując bilet lub karnet.Chcemy wspaniałej atmosfery - kibicujmy jak tylko najlepiej potrafimy.Na koniec życzenia dla każdego aby tak jak ja z wielką niecierpliwością czekał na kolejny mecz , aby to było jak dla mnie święto.Po raz pierwszy na Cichej pokazałem się niecałe trzy lata temu , od tego czasu nie opuściłem żadnego spotkania i do kiedy mi na to zdrowie pozwoli tam będę.
Z pozdrowieniami Wiesław Ł.
Zwracam się z prośbą do Wszystkich , którym na sercu leży dobro naszego Klubu aby zapytali się samych siebie dlaczego przychodzę na Cichą ?.Dla protestu , dla zarządu , dla piłkarzy dla siebie, dla.............? Nie jestem tubą zarządu czy też kibiców ale jako zafascynowany Ruchem Chorzów kibic.Dlatego gorąco zachęcam do przyjścia na ten niedzielny i kolejny mecz.Zwłaszcza w tych trudnych chwilach potrzebują nas piłkarze.Potrzebują naszego dopingu , naszej obecności na stadionie.Chcemy nowego stadionu to trzeba pokazać , że ten jest za mały.Chcemy bogatego klubu dołóżmy tu swoją cegiełkę kupując bilet lub karnet.Chcemy wspaniałej atmosfery - kibicujmy jak tylko najlepiej potrafimy.Na koniec życzenia dla każdego aby tak jak ja z wielką niecierpliwością czekał na kolejny mecz , aby to było jak dla mnie święto.Po raz pierwszy na Cichej pokazałem się niecałe trzy lata temu , od tego czasu nie opuściłem żadnego spotkania i do kiedy mi na to zdrowie pozwoli tam będę.
- ch-R
Atmosferę którą stworzyli sami działacze wokół klubu nie da sie poprawić takim jednym postem tu na forum.wieslawlecki pisze:Drodzy Sympatycy i Kibice Ruchu Chorzów !
Regularnie kupuję karnet co rok , mam oczywiście i w tym sezonie ale na szpil nie idę .
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
Mosz karnet i niy idziesz na szpil??
komu ku*** chcesz zrobić na złość mie......niy..........złodziejom ze zarzadu..... niy...............to komu?

-
- Kontakt:
odpierdalaja maniana, obrazili sie i ch**, ale niech siedzom i patrzom na OS pikniki i kibice sukcesu:) kto nim nie jest w niedziela bedzie na meczuadamo_R pisze:Mosz karnet i niy idziesz na szpil??komu ku*** chcesz zrobić na złość mie......niy..........złodziejom ze zarzadu..... niy...............to komu?
- ch-R
Mom totalnego doła związanego z Ruchem tzn nie z Ruchem a z tym co sie wokół niego dzieje ! I jeszcze ino czekom aż mnie dosięgnie to co Patona z wejściem na stadion
Odezwoł sie kibic ! Co nie wie kiedy sie kk wyrabia !odpierdalaja maniana, obrazili sie i ch**, ale niech siedzom i patrzom na OS pikniki i kibice sukcesu:) kto nim nie jest w niedziela bedzie na meczu
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
-
- Kontakt:
ja mam Karnet I Oczywiscie ze ida na Szpil !! KIBICE nie Powinni Chodzic Na Szpil dlatego ze przychodza Dla zarzadu ani Dla nikogo innego Tylko Dlatego ze Kochaja Ten Klub Jak nawet Cały czas sie zle działo To z Tym Klubem Na Zawsze !! BO PRZECIEZ TO MY KIBICE TWORZYMY TA HISTORIE TEGO KLUBU !
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kiedyś kumpel mi powiedzioł że chorzowskiego do sie poznać po tym że potrafi drugiemu kibicowi Ruchu zajeba..c i że sam na siebie umi napluć. Teraz twierdza że mo racja.
P.S. Jo na meczu byda!
P.S. Jo na meczu byda!
-
- Kontakt:
ch-R kozdy z Nos jes przyjebany tom sytuacjom co sie dzieje w klubie. Tyz mom karnet i jak zawsze byda jutro na stadionie. I kozdy kibic kerymu dobro klubu lezy na sercu powiniyn tam byc. To My som jedynom silom kero moze cos zdzialac i dac do myslynia wlodarzom Ruchu. I jutro dostanom do myslynio. I moze po tym jutrzejszym szpilu cos sie wkoncu zmiyni. Dlatego powinni My sie zjawic wszyscy. Wszyscy, kere majom KK i karnety powinni My glosno wyrazic swoje niyzadowolynie. Niy przyjscie na szpil niczego niy rozwionze. Taki Klimek sie ino usmieje pod nosym jak garstka ludzi z mlyna bydzie po nim jechac. Ale do mu juz do myslynio jak pojedzie po nim wypchany do ostatniego miejsca mlyn, nabito dziesiona, calo prosto, jak na trybunie ludzie bydom na niego krzywo paczec i wytykac palcami. Moze wtedy dotrze do niego, ze niszczy tyn klub i staczomy sie po rowni pochyly do 1 ligi. I moze pomysli nad zmianami. Nasza niyobecnos niy zmiyni nic. Bydymy dali plakac na forum jak to w Ruchu zle sie dzieje.
-
- Kontakt:
Nie Dajmy Niszczyc Im tego Co Dla Nas Tak Duzo Znaczy Czyli Nasz KOCHANY RUCH !! przyjdzmy wszyscy i pokazmy im nasze nie zadowolenie. ale Tez pokażmy pilkarza ze jestemy z nimi na Dobre i na złe.