Artykul z glownej - Mosór i Śrutwa koncza kariere?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
stan01
Kontakt:

Artykul z glownej - Mosór i Śrutwa koncza kariere?

#1 Post autor: stan01 » 13 lip 2004, o 22:06

› Po minionej wiośnie trudno wyobrazić sobie atak drużyny Ruchu bez jej najlepszego strzelca, Mariusza Śrutwy, oraz linię defensywy bez Piotra Mosóra, "trzymającego tyły" przez całą rundę. Obaj piłkarze byli ważni dla zespołu nie tylko ze względu na walory piłkarskie - w szatni cieszą się autorytetem a doświadczeniem mogą służyć młodszym kolegom z drużyny. Niestety zarówno "Moskit" jak i "Mario" poważnie zastanawiają się nad zakończeniem piłkarskiej kariery.
Proponuje przeczytac, bez komentarza.

elane

#2 Post autor: elane » 13 lip 2004, o 23:03

Boshe, co sie dzieje?! Nie odchodzcie! A juz zaczynalo sie robic lepiej i zas... Szkoda nawet sie wypowiadac, mam nadzieje, ze chopcy jeszcze sie porzadnie zastanowia i podejma ta lepsza decyzje, raczej dobra dla wszystkich. Eh... :(

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#3 Post autor: Schlesien » 13 lip 2004, o 23:23

Zmienilem troche temat...

obeRschlesien

#4 Post autor: obeRschlesien » 13 lip 2004, o 23:49

tak jak sie sypie stadion ,tak pomału sie zcayno sypac nasza druzyna ,ale badzmy dobrej mysli ! :)

-Marek-

#5 Post autor: -Marek- » 13 lip 2004, o 23:52

ta druzyna sie sypie od dawna

Gość

#6 Post autor: Gość » 14 lip 2004, o 01:22

Sranie w banie... hehehehe 8)

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#7 Post autor: Scypion » 14 lip 2004, o 08:51

moze to tylko bluff moajacy na celu wzmozenie nacisku na kr?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Artykul z glownej - Mosór i Śrutwa koncza kariere?

#8 Post autor: gerhat » 14 lip 2004, o 08:53

stan01 pisze:› Po minionej wiośnie trudno wyobrazić sobie atak drużyny Ruchu bez jej najlepszego strzelca, Mariusza Śrutwy....
A ja sobie mogę wyobrazić, czego najlepszym przykładem był mecz z Pogonią. Może zabraknąć jego doświadczenia, ale powiedzmy sobie szczerze że Mario na szpicy to nienajlepsze rozwiązanie, może jako ofensywny pomocnik, ale granie i ustawianie druzyny na Maria konczy się od kilku sezonów tym samym. Był najlepszym strzelcem w minionym sezonie, ale jego samotne gole ani razu nie dały druzynie 3 pkt, w dwóch przypadkach strzelał w zwycięskich meczach ale te bramki nie decydowały o zwycięstwie tylko były dopełnieniem dzieła. Nie obwiniam go oczywiście za remisy i porazki bo do tego przyczyniła się również gra innych fromacji, ale ustawianie drużyny na Maria to zła droga, w ten sposób nie zbudujemy druzyny.
Znacznie lepsze dla Ruchu będzie gdy swe doświadczenie i przywiązanie do klubu bedzie Mario realizował jako działacz a nie zawodnik i decyzją o zwieszeniu butów na kołku zdobędzie napewno moje uznanie, chociaż wielu tym gestem bedzie zawiedzionych.

alieu
Kontakt:

#9 Post autor: alieu » 14 lip 2004, o 08:58

WojtekO czemu sranie w banie? Ech , pewnie znowu wiesz coś więcej niż reszta :wink: . Ale póki co to wydaje sie , że oni nie żartują. Choć pewnie chodzi o to żeby wy***ać rogale z klubu. I bardzo dobrze chopcy, wreszcie ktoś sie postawił na maxa, bo juz sie zaczeło rozmywanie tematu, a to Reporter, a to Ispat, a to spólka, a to niby rogala odchodzi ale jednak zostanie w zarządzie. Ni hu**, rogala wypad, a na Cichą mozesz przyjść w sobote na mecz jak kupisz bilet.
Jestem z wami chopcy, tak trzymać.
PS. Pan Chrzanowski. Myśle, że trzeba iść tym tropem

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#10 Post autor: 19r20 » 14 lip 2004, o 09:07

Gerhat znowu swoje
nie żebyś miał jakiś uraz do niego ale ZAWSZE jak tylko możesz chcesz mu dokopać i udowodnić że z niech kołek nie piłkarz a że zawsze strzela najwięcej bramek i asystuje to gówno

Mosór oczywiście też się nie nadaje bo to złodziej, pijak i legionista.....
brak mi słów
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Nanik
Kontakt:

#11 Post autor: Nanik » 14 lip 2004, o 09:47

MARIO i PIOTREK maja racje co do zarzadu wiedz moze podejmnie sie
prezesury MARIO jako grajacy prezes????
Jest od lat z Ruchem i wie co trzeba naprawic zeby bylo dobrze!!!

stan01
Kontakt:

#12 Post autor: stan01 » 14 lip 2004, o 10:33

Gerhat, po pierwsze to nie sa moje slowa, tylko cytat z artykulu ze strony glownej, a po drugie jesli chodzi o moja opinie na ten temat to na pewno ujal bym to podobnie.
Pozdrawiam, stan.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: gerhat » 14 lip 2004, o 10:40

19r20 - lepiej jest mieć swoje zdanie niz wogóle, albo czyjeś. Nie sądzę abym komukolwiek dokopywał czy obrażał w moim poście, przeczytaj uważnie. Tak jak twoje zdanie o Mosórze, bo ja napewno tak nie napisałem.
Stan napisał że sobie tego nie wyobraża a ja pisałem że sobie wyobrażam i nie mam do niego pretensji że ma inne zdanie i sądzę że stan również nie ma do mnie, chociaż napewno z moimi poglądami się nie zgadza.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: gerhat » 14 lip 2004, o 10:43

:lol: W czasie gdy pisałem stan01 juz odpowiedział, w związku z czym chciałbym sprostwoac oczywistą nieprawdę w moim poprzednim poscie. Stan01 się ze mna zgadaza :!:

stan01
Kontakt:

#15 Post autor: stan01 » 14 lip 2004, o 10:59

Gerhat, nie do konca mnie zrozumiales, moze zle to ujalem w swoim ostatnim poscie. Chcialem powiedziec, ze jezeli chodzi o pozycje Mariusza w druzynie to napisalbym to podobnie jak w tym artykule.

ODPOWIEDZ