Odpowiedz kibicow Ruchu na wywiad M.Klimka dla GW
-
Re: Odpowiedz kibicow Ruchu na wywiad M.Klimka dla GW
List ogolnie dobry ,glowne zale i pretensje do Klimka dam sobie leb uciac ze on nawet tego nie przeczyta.
-
- Kontakt:
co oni ci odpisza jak tam jest jeden komp na cala ich gielda i 2 budynki o ile jeszcze go maja zreszta ten list jest za inteligenty i zanim poskladaja go do kupy to minie z 2 miechy w miedzy czasie zapomna o wigili transferach i jubileuszu
a kasia na trybunie schowa broda w kolnierz i bedzie czekala na ostatniego zeby zas 25 przytulic za nie robienie nic

Śmierć Konfidentom
-
- Kontakt:
klimek to przeczyta jak bedzie u fryzjera pasemka sobie robic;)
-
- Kontakt:
Móglbym sie podpisac pod tym listem. Niektorzy krytykuja,twierdza ze to nic nie da. Moze rewolucji to bezposrednio nie spowoduje,ale jest szansa,że p.Klimek to przeczyta i moze do niego dotrze co o nich sie mówi na stadionie. Niektorzy wyzywaja tych co nie chodza w tym sezonie od kibiców sukcesu itp.Panowie,ja akurat chodze dalej i to juz 24 sezon,ale moi kumple, ktorzy postanowili nie zawitaĆ na C6 gdy zarzad bedzie ten ktory jest,maja jeszcze wiecej sezonów na Cichej niz ja. Gdybyscie im to w twarz powiedzieli,to by was smiechem zabili,a ilosc ich wyjazdów [pamietaja te do Wrocławia na derby z Gieksa] a nawet wczesniejsze to mysle,ze opuscila by wam szczeki i to znacznie. Osoby takie poporstu nie chca byc robione w ci...a a mam przeczucie,ze bedzie ich coraz wiecej gdy ekipa rzadzaca bedzie trzymac sie sterów na C6.
Jesień,rok 1987,Ruch Chorzów- Gwardia W-wa 3-0. A dalej juz poleciało........
-
- Kontakt:
A ja się nie podpisuję. My nie powinniśmy Klimka pytać, my powinniśmy oskarżać. Zupełnie nie pasuje mi zaproponowana konwencja.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
dobrze, ze cos sie dzieje... jednak stowarzyszenie by sie przydalo tak jak pisze (chyba) jugador
wczoraj pisolch o czyms, ale nie wyszlo do konca tak jak mialo
chodzi o to, ze niby kasa poszla na zadluzenie, ale my mieli zadluzenie u obecnych pilkarzy (wyplaty), ZUS i byli pilkarze (sprawa w PZPN)
i co? wplywów bylo duzo, wiadomo, transfery, liga, europejskie puchary, Tauron
a wyszlo, ze splaceni sa ino pilkarze obecni (bo z bylymi sie sadza w PZPN czy kajs tam odwoluja i podobnie z ZUSem)
czyli godali duzo o dlugach, a tak szczerze to nic nie jest splacone, jedynie nadrobiony zostol poslizg
a nos nie stac na utrzymanie przecietnego pilkarza w klubie, bo chce za duzo... a kaj indzi dostanie tyla, abo nawet wiecej z pocałowaniem reki
wczoraj pisolch o czyms, ale nie wyszlo do konca tak jak mialo
chodzi o to, ze niby kasa poszla na zadluzenie, ale my mieli zadluzenie u obecnych pilkarzy (wyplaty), ZUS i byli pilkarze (sprawa w PZPN)
i co? wplywów bylo duzo, wiadomo, transfery, liga, europejskie puchary, Tauron
a wyszlo, ze splaceni sa ino pilkarze obecni (bo z bylymi sie sadza w PZPN czy kajs tam odwoluja i podobnie z ZUSem)
czyli godali duzo o dlugach, a tak szczerze to nic nie jest splacone, jedynie nadrobiony zostol poslizg
a nos nie stac na utrzymanie przecietnego pilkarza w klubie, bo chce za duzo... a kaj indzi dostanie tyla, abo nawet wiecej z pocałowaniem reki
-
- Kontakt:
żeby coś odbiło się echem musi to trafić do prasy tv
a jedyną szansą żeby dziennikarze się tym zainteresowali może być wywieszanie transparentów na meczu i przekazanie obecnym na meczu dziennikarzom oficjalnego stanowiska kibiców
Jesteśmy zasłużonym klubem a nie posiadamy stowarzyszenia to jest porażka nas kibiców.
a jedyną szansą żeby dziennikarze się tym zainteresowali może być wywieszanie transparentów na meczu i przekazanie obecnym na meczu dziennikarzom oficjalnego stanowiska kibiców
Jesteśmy zasłużonym klubem a nie posiadamy stowarzyszenia to jest porażka nas kibiców.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mi na mysl przilazom takie slowa do melodii http://m0lenda.wrzuta.pl/audio/a928cniK" onclick="window.open(this.href);return false; ... na_pustyni
Niy ma niy ma Ruchu bez kibicow kiedy wreszcie zrozumice to?
Byl sukces zwiynszala sie frekfencjo wy pazery spiepszyliscie to
Sprzedaliscie poru zawodnikow sladu kasy za nich niy ma juz
Byla w klubie kasa za transmisje za europa i miejsce w lidze
Godaliscie o wielkich transferach co z nich wyszlo kozdy dobrze wie
Wy chcecie spiyniynzyc Nasza Swiyntosc My na to godomy glosmo NIE!!!!!!!
Ruch Chorzow wiyncyj niz ino klubym jest
Honor tradycjo i blynkitno krew
Bo ino do Ruchu bije serce me
Jestech Niebieski przeca kozdy o tym dobrze wie
Niy ma niy ma Ruchu bez kibicow wiync przed Wami jest roboty szmat
Czyja to jest sprawka kogo wina,ze spieprzylo sie to wszystko tak
Ciynzko teraz bydzie wom nadrobic bo ludzie juz niy ufajom wom
Jak sie niy bydziecie mocno starac to glosno bydymy ryczec WON!!!
Niy ma niy ma Ruchu bez kibicow kiedy wreszcie zrozumice to?
Byl sukces zwiynszala sie frekfencjo wy pazery spiepszyliscie to
Sprzedaliscie poru zawodnikow sladu kasy za nich niy ma juz
Byla w klubie kasa za transmisje za europa i miejsce w lidze
Godaliscie o wielkich transferach co z nich wyszlo kozdy dobrze wie
Wy chcecie spiyniynzyc Nasza Swiyntosc My na to godomy glosmo NIE!!!!!!!
Ruch Chorzow wiyncyj niz ino klubym jest
Honor tradycjo i blynkitno krew
Bo ino do Ruchu bije serce me
Jestech Niebieski przeca kozdy o tym dobrze wie
Niy ma niy ma Ruchu bez kibicow wiync przed Wami jest roboty szmat
Czyja to jest sprawka kogo wina,ze spieprzylo sie to wszystko tak
Ciynzko teraz bydzie wom nadrobic bo ludzie juz niy ufajom wom
Jak sie niy bydziecie mocno starac to glosno bydymy ryczec WON!!!
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
moje podstawowe pytanie jest takie jak to jest, że osoba co się dopiero zarejestrowała pisze w imieniu wszystkich kibiców z trzech miast,
przecież w tych miastach i dzielnicach są osoby dobrze znane, które również czasami piszą tu na forum, to dziwne, że takie coś wrzuca ktoś nowy.
Takie coś niestety zniechęca normalnych ludzi, bo od razu w tym mogą czuć jakiś podstęp, lub tak naprawdę dbanie nie o klub a o własne interesy.
Bo dla mnie to jest naprawdę troche dziwne. Jak się nie znajdą liderzy tych protestów, którzy będą działali jawnie, zbierając uznanie kibiców, ale też niestety ponosząc pewną odpowiedzialność i konsekwencje to możemy tak sobie pisać anonimowo i nic z tego nie ma. Tak jak nic nie ma z kilku innych inicjatyw, które się na tym forum pojawiały.
przecież w tych miastach i dzielnicach są osoby dobrze znane, które również czasami piszą tu na forum, to dziwne, że takie coś wrzuca ktoś nowy.
Takie coś niestety zniechęca normalnych ludzi, bo od razu w tym mogą czuć jakiś podstęp, lub tak naprawdę dbanie nie o klub a o własne interesy.
Bo dla mnie to jest naprawdę troche dziwne. Jak się nie znajdą liderzy tych protestów, którzy będą działali jawnie, zbierając uznanie kibiców, ale też niestety ponosząc pewną odpowiedzialność i konsekwencje to możemy tak sobie pisać anonimowo i nic z tego nie ma. Tak jak nic nie ma z kilku innych inicjatyw, które się na tym forum pojawiały.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to nie jest osoba nowo zarejestrowana, zarejestrowany jest tylko nick a ta osoba dosyć czesto sie tu udzielo i jo po przeczytaniu tego listu nie mioł problemów z identyfikacją autora (dosyć "charakterystyczny" styl pisania)heli pisze:moje podstawowe pytanie jest takie jak to jest, że osoba co się dopiero zarejestrowała pisze w imieniu wszystkich kibiców z trzech miast,

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
- BOGUCICE
- Kontakt:
i tak trzeba z tymi cfaniakami postępować.Witek46 pisze:A ja się nie podpisuję. My nie powinniśmy Klimka pytać, my powinniśmy oskarżać. Zupełnie nie pasuje mi zaproponowana konwencja.
W Sheffield tylko RUCH!!!
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Założe się, że ostatnio takich listów na skrzynke Ruchu czy gazet przychodzi sporo i każdy z nich ląduje do kosza. Zwłaszcza jak są podpisane przez bezimiennych kibiców.
Zresztą 15 lat chodzenia na Cichą nauczyło mnie, że my jako kibice możemy sobie nie przyjść na mecz, pokrzyczeć pod płotem a wpływ na wydarzenia w Ruchu mamy conamniej niewielki.
Zresztą 15 lat chodzenia na Cichą nauczyło mnie, że my jako kibice możemy sobie nie przyjść na mecz, pokrzyczeć pod płotem a wpływ na wydarzenia w Ruchu mamy conamniej niewielki.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
W wielu klubach,nie tylko polskich kibice potrafią się zmobilizować i w jakiś sposób zaprotestować swoje niezadowolenie z działań osób zarządzających klubem,a na naszym Ruchu to tylko się wylewa żale na forum bądź w gronie kolegów.Są takie osoby na Ruchu,które powiedziały by tylko słowo a mogło by dojść do jakiejś formy protestu,ale albo jest im ta sytuacja obojętna,albo jakiś cichy układ z zarządem......
- BOGUCICE
- Kontakt:
Wyrażcie wolę swoją a list ukaże się w prasie.Ja się pod nim podpiszę i kilku moich kumpli również. Czas na działania kibiców.Skoro Klimek może w gazetach fandzolić to my mamy prawo na te brednie odpowiadać. Proszę dajcie mi znać jakoś .
W Sheffield tylko RUCH!!!
-
- Kontakt:
A pamietocie jak zes cie sie burzyli jak jeden chop pedzial.... a wlasciciel czuje sie dobrze fryzjera nie znienia , nieftorzy to sam plakali jak mozna takiego bohatera tak nazwac