Ubytki w Ruchu i realne widmo rozkładu klubu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: Adi-Żory » 6 lip 2004, o 10:49

Majkel pisze:A poza tym o Pyjtra gieksa się staro :(
No niema się mu co dziwić,że szuko innego klubu. :/
Ale lepi niech tego nie robi.:/
PozdRawiam.

snajper

#32 Post autor: snajper » 6 lip 2004, o 12:56

z tegop co mi wiadomo to on powiedział ze do gksu niechce isc 8)

kurczak1920

#33 Post autor: kurczak1920 » 6 lip 2004, o 14:31

snajper pisze:z tegop co mi wiadomo to on powiedział ze do gksu niechce isc 8)
ale za to pójdzie kajś do kolportera albno czegoś takiego...

Ale to zaś świadczy o naszych działaczach, że mogli prędzej podpisywać (starać się) z nim kontrakt zawodowy, prędzej przedłużyć kontrakt z zawodnikami, podpisywać długoterminowe kontrakty z możliwością rozwiązania przez Ruch,

już raz przejechali się na Gorawskim (choć z niego bezsporównania lepszy jak narazie piłkarz od Pepe) ale to i tak niczego jak zwylke nie nauczyło.

Wątpia żeby odszedł teraz Pepe przed tym sezonem, ale na zime odejdzie na bank jeśli nie podpisze sie z nim kontraktu, a to że chce za dużo to już inna bajka, szczególnie jak do spraw włączają się rodzice i pożal sie Boże menadźerowie

maRtol

#34 Post autor: maRtol » 6 lip 2004, o 14:40

kurczak1920 pisze:
snajper pisze:z tegop co mi wiadomo to on powiedział ze do gksu niechce isc 8)
ale za to pójdzie kajś do kolportera albno czegoś takiego...

Ale to zaś świadczy o naszych działaczach, że mogli prędzej podpisywać (starać się) z nim kontrakt zawodowy, prędzej przedłużyć kontrakt z zawodnikami, podpisywać długoterminowe kontrakty z możliwością rozwiązania przez Ruch,

już raz przejechali się na Gorawskim (choć z niego bezsporównania lepszy jak narazie piłkarz od Pepe) ale to i tak niczego jak zwylke nie nauczyło.

Wątpia żeby odszedł teraz Pepe przed tym sezonem, ale na zime odejdzie na bank jeśli nie podpisze sie z nim kontraktu, a to że chce za dużo to już inna bajka, szczególnie jak do spraw włączają się rodzice i pożal sie Boże menadźerowie
z niewolnika nie ma dobrego pracownika a co do pepe do gieksy napewno nie pojdzie bo tam jest chyba jeszcze gorzej jak u nas :!:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#35 Post autor: 19r20 » 6 lip 2004, o 15:01

coś mi sięnie wydaje żeby do dospelu miał odejść bo tam tak jak u nas
ale gdzie indziej jak najbardziej niestety
pozostało 20 dni, zobaczymy
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Majkel

#36 Post autor: Majkel » 6 lip 2004, o 18:04

Kurczak 1920: "Ale to zaś świadczy o naszych działaczach, że mogli prędzej podpisywać (starać się) z nim kontrakt zawodowy, prędzej przedłużyć kontrakt z zawodnikami, podpisywać długoterminowe kontrakty z możliwością rozwiązania przez Ruch"

Żeby podpisywać takie kontrakty trzeba mieć jakieś argumenty.

Gość

#37 Post autor: Gość » 6 lip 2004, o 21:27

A ja sie jednak Cwielongowi... :roll:
Przeciez on jest z Chorzowa trenowal w Stadionie Chorzow to chyba jets "wychowany" tak zeby byc z Niebieskimi... :roll: no i chyba powinien byc przywiozany do swoich barw...a to, ze nie ma kasy w Ruchu to jest ciezka sprawa, ale wedlug mnie w Ruchu chyba moze sie wiecej nauczyc niz siedziec gdzies na lawce w klubie z pieniedzmi...

Wiem, ze latwo mi sie mowi bo ejstem kibicem Ruchu, ale takie jets moje zdanie on ejst przeciez mlody to niech sie jeszcze u nas troche rozegra a pozniej przyjda oferty z lepszych klubow i zyska na tym on sam a takze nasz klub Ruch :wink:

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#38 Post autor: grzej » 6 lip 2004, o 21:52

A ja sądzę, że kontrakt jest tak skonstruowany, że klub będzie mógł wszystko, piłkarz nic. Nie dziwie się Piotrkowi, że zabrał kontrakt do poczytania, bo kto w dzisiejszych czasach podpisuje kontrakt od ręki. A takie gadanie Pana Mleczki ma na celu wymusić jak najszybsze podpisanie kontraktu przez Piotrka...

Uważam, że jego serce jest niebieskie.

Darek

#39 Post autor: Darek » 6 lip 2004, o 23:18

ZGADZAM SIE SCYPION Z TOBA W 100 % TO,ŻE ZARZAD ZBIERA SIE ZA 3 TYGODNIE TO KOLEJNY PRZYKŁAD BEZMYSLNOSCI I GŁUPOTY LUDZI KTÓRZY SA ZA TEN STAN RZECZY ODPOWIEDZIALNI ALE TO JUZ CHYBA CHORZOWSKA SPECJALNOSC DO TEGO DOCHODZĄ PROBLEMY Z LICENCJA JUZ CHYBA NAS NIC NIE ZDZIWI. TYLKO NIE UMIE SOBIE ODPOWIEDZIEC NA JEDNO PYTANIE JAK MOZNA BYLO KLUB Z PONAD 80 LETNIĄ TRADYCJA DO TAKIEGO STANU DOPROWADZIC!!??.

salas
Kontakt:

salas

#40 Post autor: salas » 12 lip 2004, o 17:29

Darek wiedz co w polsce jest wszystko mozliwe zobacz sobie tylko AkS kiedys I ligowy klub a teraz uj wielki zaniedlugo na jego terenie bedziem market !!!Jeszcze chwila i nasz klub tez zniszcza jebancy!!!!!!!!TYLKO RUCH Chorzów
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#41 Post autor: Rejon » 12 lip 2004, o 19:05

AKSowi to i tak najbardziej komuna zaszkodziła :!: , za niemieckie korzenie

Nanik
Kontakt:

#42 Post autor: Nanik » 12 lip 2004, o 19:23

Darek to juz historia,cza byc obtymista i wiezyc ze nadchodza lepsze czasy!!!! :twisted:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#43 Post autor: L_M » 15 lip 2004, o 12:39

Ja jestem optymista ;) Bedzie dobrze 8) Zobaczymy czy sie spelni 8)

Damiano
Kontakt:

#44 Post autor: Damiano » 15 lip 2004, o 13:51

Łysy podzielam twoje obawy ale uważam że nie musi być tak tragicznie. Najbliższe tygodnie pokażą co się dziej. Sądzę że Jurek Wyrobek nie pozwoli na upadek jeszcze niżej naszego klubu. Pamiętam lata świetności Ruchu i wierze w jej powrót. Musimy wierzyć bo co nam pozostało
Pozdrawiam
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#45 Post autor: L_M » 15 lip 2004, o 14:44

Lysy jestem mlody ale pare fajnych rzeczy w Ruchu tez pamietam i dla mnie tez porazka jest gra w drugiej lidze. Jestem optymista co do przyszlosci Ruchu jesli chodzi o przemiany ktore sa zapowiadane. Bo wszyscy zdajemy sobie sprawe ze ze skladem i organizacja jaka jest teraz lecimy z ligi najprawdopodobniej. Ale ja jestem OPTYMISTA 8)

pozdRo

ODPOWIEDZ