Nowi pilkarze w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
kibic1920

#226 Post autor: kibic1920 » 11 lip 2004, o 14:22

Adamczyk chyba juz podpisal kontrakt z Polkowicami. Co do Molka to jestem za tym aby wrócił do Chorzowa, wydaje mi sie że Kopytko byłby dla nas wzmocnieniem. Dobrze że Ruch złożył oferte Barensztajnowi a co do Solnicy to podobno juz dogala sie ze Ściekowianką, ale zawsze można próbować.

AndRe
Kontakt:

#227 Post autor: AndRe » 11 lip 2004, o 14:30

:shock: O przegapilem tego niusa.

Berek to jeden z najlepszych rozgrywajacych jakich widzialem na polskich boiskach (czasy jak gral w Belchatowie ).Doskonale wykonuje rzuty wolne.

Byl swego czasu inny gracz ktory imponowal przegladem pola.Gral w Siarce Tarnobrzeg i nazywal sie Jacek Kuranty.Moze wartaloby poobserwowac jak teraz sie prezentuje bo talent mial ogromny.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#228 Post autor: Wilus » 11 lip 2004, o 20:55

U nas widze, ze nie wiadomo kto zagra w Ruchu w nowym sezonie. Nie wiem czy wczoraj slyszeliscie rozmowe z Zurkiem, krory jako trener Podbeskidzia, chce wywalczyc w tym sezonie awans do 1 ligi. Transfery Bielska : Kompala, Sibik, Pater pokazuja, ze Podbeskidzie naprawde bedzie mocne w tym sezonie. Poza tym , kto wedlug Was bedzie nalezal do faworytow 2 ligii ?

Wilus

HBSiwy
Kontakt:

#229 Post autor: HBSiwy » 11 lip 2004, o 21:09

Wilus wiesz same nazwiska nie graja.jesli zawodnicy nie beda sie ze soba rozumiec to gowno z tego bedzie...(zobacz se Werder w zeszlym sezonie)
Mam nadzieje ze my cosik skompletujemy i zagramy fajny sezon- nie taki jak ten ostatni......
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#230 Post autor: radzion » 11 lip 2004, o 21:36

Wilus, zapomniols do tego dodacv najprawdopodobniej nasza gwiaqzdeczke: Tomka F. 8)

Gość

#231 Post autor: Gość » 11 lip 2004, o 21:42

radzion pisze:Wilus, zapomniols do tego dodacv najprawdopodobniej nasza gwiaqzdeczke: Tomka F. 8)
no własnie a to jest niewybaczalna pomyłka :twisted: 8) :wink: :lol:

AndRe
Kontakt:

#232 Post autor: AndRe » 11 lip 2004, o 21:57

Tomasz F. zwany "Patrickiem Vieira Cichej" dostal tam angaz tylko ze wzgledu na osobe Jana Zurka.

To on go prowadzil w Radzionkowie , to on go sprowadzi na Cicha .Chyba maja jakas niepisana umowe.

Ja tam za Tomkiem tesknic nie bede chociaz chop ma niebieskie serce.
Wiec powodzenia w Bielsku. 8)
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Gość

#233 Post autor: Gość » 11 lip 2004, o 22:02

AndRe pisze:Tomasz F. zwany "Patrickiem Vieira Cichej" dostal tam angaz tylko ze wzgledu na osobe Jana Zurka.

To on go prowadzil w Radzionkowie , to on go sprowadzi na Cicha .Chyba maja jakas niepisana umowe.

Ja tam za Tomkiem tesknic nie bede chociaz chop ma niebieskie serce.
Wiec powodzenia w Bielsku. 8)
mnie on bardziej swoim stylem gry przypominal Roy'a Keane'a no, ale jak kto woli... :lol: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#234 Post autor: Wilus » 11 lip 2004, o 22:22

Radzion : ja nie zapomnialem o Tomku F., tylko delikatnie pominalem to nazwisko, bo post dotyczyl wzmocnien w druzynie z Bielska, a patrzac na ostatni sezon naszego diamentu z ul Cichej to jakos nie sadze, aby zbawil on Podbeskidzie :)

Podobnie jak wiekszosc o ile nie wszyscy nie bede za nim tesknil mimo, ze jak ktos wczesniej napisal mo synek niebieskie serce.

Wilus

Marek Nowak
Kontakt:

#235 Post autor: Marek Nowak » 11 lip 2004, o 22:56

A mnie go szkoda bo po w naszej sytuacji kadrowej by sie bardzo przydol - grajac jako defensywny pomocnik u nos spisywol sie duzo lepiej niz jako obronca - a po drugie to nasz wychowanek . W Radzionkowie z Zurkiem to grol b.dobre mecze i byc moze pokoze w Bielsku, ze nie jest taki zly .
Jakos Sukera nikt nie chce kupic , szkoda ze on nie mo jakis umowy z Zurkiem .

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#236 Post autor: Wilus » 12 lip 2004, o 09:16

Marek Nowak : co do Fornalika to od zawodnika 31-letniego, mozna wymagac wiecej niz od juzniorow grajacych w Ruchu. Niestety, panika, szybkie pozbywanie sie pilki, zero kreatywnosci w grze, bledy indywidualne..... niestety jak dla mnie dyskwalifikuje to go jako zawodnika , ktory ma wniesc cos do gry Ruchu. Jezeli mamy brac graczy i przydatnosc sprawdzac wylacznie biorac pod uwage stwierdzenie, bo nasza sytuacja kadrowa........... to w/g mnie duzo lepszych zawodnikow mozna znalesc na placach szkolnych na Batorym :)

Pozdrowka - Wilus

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#237 Post autor: Scypion » 12 lip 2004, o 11:01

ja jestem ciekaw czy z sukera nie bylby lepszy obronca niz napastnik ...skoro i tak nikt go nie chce ...moze warto sprobowac...?

bodzio1977

#238 Post autor: bodzio1977 » 12 lip 2004, o 12:33

Fornal jaki był taki był i jest, serce ma niebieskie, ale co z tego jak portwel świecił pustkami! Lepiej mieć mniej, ale mieć w ogóle! Weźcie pod uwagę, że Tomuś założył rodzinę ostatnio i na chleb musi zarobić, co w Chorzowie jest obecnie niemożliwe...

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#239 Post autor: 19r20 » 12 lip 2004, o 12:47

ja się cieszę ze akurat on odszedł, po prostu nie pamiętam dobrego meczu w jego wykonaniu
chyba jedyne dobre to takie gdzie popełnił mało kardynalnych błędów...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

miedza

#240 Post autor: miedza » 12 lip 2004, o 14:01

Bramka z Groclinem... Strzał życia ;)

ODPOWIEDZ