Działania zarządu i innych pracowników klubowych
-
- Kontakt:
Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych
Choć podobno było tak blisko tej transakcji to wszystko wskazuje na to, że do niej nie dojdzie. Pytanie jaki musiałby przyjść inwestor żeby Klimek zrezygnował z bycia większościowym udziałowcem.
Klimek zrezygnuje ,jesli Ruch bedzie gral kiepsko i nie bedzie perspektyw na wplywy do kasy np.z C+. Najblizej byl odejscia po tym jak W.Fornalik pomógl chlopakom utrzymac sie w ekstraklasie,wtedy bylo bardzo glosno ze odsprzedaje akcje itp. A tu nagle nowy sezon,kilka meczy,cala Polska w szoku,Niedzielan i Sobiech szaleja,Sadloczek błyszczy,Klimek wyweszyl,ze moze mu sie zwrócic kasa i to z nawiazka wiec zostal i rozpoczeły sie ściemy w sprawie odsprzedania akcji,to takie moje spostrzeżenia.
Klimek zrezygnuje ,jesli Ruch bedzie gral kiepsko i nie bedzie perspektyw na wplywy do kasy np.z C+. Najblizej byl odejscia po tym jak W.Fornalik pomógl chlopakom utrzymac sie w ekstraklasie,wtedy bylo bardzo glosno ze odsprzedaje akcje itp. A tu nagle nowy sezon,kilka meczy,cala Polska w szoku,Niedzielan i Sobiech szaleja,Sadloczek błyszczy,Klimek wyweszyl,ze moze mu sie zwrócic kasa i to z nawiazka wiec zostal i rozpoczeły sie ściemy w sprawie odsprzedania akcji,to takie moje spostrzeżenia.
Jesień,rok 1987,Ruch Chorzów- Gwardia W-wa 3-0. A dalej juz poleciało........
- MBR-200
- Kontakt:
http://www.niebiescy.pl/album/ruch_widz ... uze/03.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mariusz oddał Kasi swój perhydrol??
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??
-
- Kontakt:
Haha , ale jaja.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Ze zdjęcia powiało grozą na linii Klimek - Sobstyl. BrrrrMBR-200 pisze:http://www.niebiescy.pl/album/ruch_widz ... uze/03.jpg
-
- Kontakt:
Kolejny dowód na to, że w klubie źle się dzieje.kattowitz pisze:Ze zdjęcia powiało grozą na linii Klimek - Sobstyl. BrrrrMBR-200 pisze:http://www.niebiescy.pl/album/ruch_widz ... uze/03.jpg

-
- Kontakt:
cza im to wbić do głow ze MY KIBICE , nie chcemy ich w NASZYM klubie!!!
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dobra, ale kogo chcemy?
-
- Kontakt:
Jeżeli nic sie nie zmieni, to niestety czeko nos 1 liga w najlepszym wypadku. Z tego co pisza niektórzy to "znalezli" by sie chętni na kupno akcji i przejęcie władzy.
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wczorej, było fest słychać, jak jakiś kolo na trybunie jechoł po Kaśce...pado "Sobstyl !!! Kaj my teroz som ??? W du*** !!! "
- jabolgo
- Kontakt:
Wiem że to były emocje ale słowa były wulgarne i w moich oczach zbyt dosadne. Pytanie o pieniądze trzeba zadać także właścicielom, członkom rady nadzorczej i 2-mu członkowi zarządu.Adam1983 pisze:Wczorej, było fest słychać, jak jakiś kolo na trybunie jechoł po Kaśce...pado "Sobstyl !!! Kaj my teroz som ??? W du*** !!! "
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Kontakt:
czasami pomyslcie kaj by był Ruch gdyby nie Klimek,zapomnieliscie czasy Rogali, frekfencja do dupy wszystkich obwiniać ,bilety za drogie,kk zle narzekanie ,piszcie dalej jak to zle w Chorzowie konkurencja się ucieszy
[img]http://img110.imageshack.us/img110/6140/52659437oz5.jpg[/img]
- BuRowiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
alleks pisze:czasami pomyslcie kaj by był Ruch gdyby nie Klimek,zapomnieliscie czasy Rogali, frekfencja do du** wszystkich obwiniać ,bilety za drogie,kk zle narzekanie ,piszcie dalej jak to zle w Chorzowie konkurencja się ucieszy

Jedno Miasto Jeden Klub
Katowice K.S Ruch
https://images.app.goo.gl/BZxqvcrjFpwMvCEx7
Katowice K.S Ruch
https://images.app.goo.gl/BZxqvcrjFpwMvCEx7
-
- Kontakt:
pomysl kaj by teraz byl Ruch gdyby nie ruchy klimka i spolki w ostatnich tygodniach/miesiacachalleks pisze:czasami pomyslcie kaj by był Ruch gdyby nie Klimek,zapomnieliscie czasy Rogali, frekfencja do du** wszystkich obwiniać ,bilety za drogie,kk zle narzekanie ,piszcie dalej jak to zle w Chorzowie konkurencja się ucieszy
-
- Kontakt:
myśla że napewno z większymi długami i nie popłaconymi pensjami dla zawodników,byłby znowu na dnie
[img]http://img110.imageshack.us/img110/6140/52659437oz5.jpg[/img]
- jabolgo
- Kontakt:
Następnego delikwenta trzeba troszku oświecić.alleks pisze:myśla że napewno z większymi długami i nie popłaconymi pensjami dla zawodników,byłby znowu na dnie
Proszę o odrobienie zadania domowego a może przestanie być pan taki bezkrytyczny w kompleksowej ocenie postawy pana Klimka.
Zadania:
1. Jakie usługi dla Klubu Ruch Chorzów wykonuje spółka Varexpol?
2. Kto był i kto jest jej właścicielem?
3. Ile pieniędzy spółka Varexpol otrzymała za swoje usługi od Ruchu Chorzów?
4. Czy na tym polega transparentność?
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)