Lutz niy zebych sie czepiol ale zycza Ci smacznegoLutz pisze:Qwa niy co bych sie czepioł, niy zaglodom na szpile "B" klasy, ale na wiela wyższym poziomie ta kopanina niy stoi. Jak my dzisiej tor wcisnymy to wdupia lacie.

Lutz niy zebych sie czepiol ale zycza Ci smacznegoLutz pisze:Qwa niy co bych sie czepioł, niy zaglodom na szpile "B" klasy, ale na wiela wyższym poziomie ta kopanina niy stoi. Jak my dzisiej tor wcisnymy to wdupia lacie.
bez przesady chopie, za duzo sarkazmuLutz pisze:Bardzo dobry mecz, mnóstwo celnych podań i składnych piyknych akcji, w taki formie to niy ma na nos byka w E-klasie, i ciul zy tym że tyn bal boł wiyncy w lufcie jak na ziymi, smolić że jakiegokolwiek pomysłu na gra niy stwierdzono, że ........... Mom nadzieja że terozki żech je poprawny propagandowo, politycznie i kibicowsko ( jak fto woli, pra jokr.... ?)![]()
ch** z wynikami Niebiescy jesteśmy z Wami.
PS. CzoRny to tako moja taktiku .
Na mój krzywy ryj to Ciebie żodyn pieron niy dogodzi. Pisza ,że taki padaki downo żech niy widzioł - je źle, pisza że idymy na meistra - sarkazm......hmmm, ale to że juto ( möglich ) bydymy na 14 miejscu to niy ma ani sarkazm, ani szkamranie to je FAKT !!!!!!!!!bez przesady chopie, za duzo sarkazmu
z tym sie zgodza, momenty dobrej gry przeplatami padlina, niestety.. bedzie lepiej ;] MUSI!Lutz pisze:Na mój krzywy ryj to Ciebie żodyn pieron niy dogodzi. Pisza ,że taki padaki downo żech niy widzioł - je źle, pisza że idymy na meistra - sarkazm......hmmm, ale to że juto ( möglich ) bydymy na 14 miejscu to niy ma ani sarkazm, ani szkamranie to je FAKT !!!!!!!!!bez przesady chopie, za duzo sarkazmu
PS. Oiowiec trzym ryj , bo Cia JoK3r.... zarozki do konta postawi
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], stasiu1971 i 48 gości