sparing z Cracovia
-
- Kontakt:
Kosta tyś był jednym z tych 2 gości co ryczeli????
A ten Świstak to tam nieźle młyn robił... Szkoda ino że te krakusy to tak szpetnie zaciągały...
Dialog 2 krakusów ze sparingu: /ryczeli do siebie tak z 30 metrów/
- Jóóóóózek rozmawiam z hanysami... z Ruchu...
- A po polsku??
- No po polsku 8)
A ten Świstak to tam nieźle młyn robił... Szkoda ino że te krakusy to tak szpetnie zaciągały...
Dialog 2 krakusów ze sparingu: /ryczeli do siebie tak z 30 metrów/
- Jóóóóózek rozmawiam z hanysami... z Ruchu...
- A po polsku??
- No po polsku 8)
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
hahahahahahahaha: Tomsky nie tak było do końca ale miałeś prawo nie słyszeć (Ty byłeś chyba tym ze smyczą Ruchu), specjalne pozdro dla :Kosty, Nemka, Hetmana, 2 młodzieżowców oraz dla 2 PF, zabawa była przednia, Kosta próbował robić doping, ale chyba jak zauważyłem to tylko Nemek mu pomagał:(, mam nadzieję że nasze klaskanie jak na taka ekipę Wam się podobało :twisted:
Fenomenem jest iż można dzielic jeden z stół z wielkimi wrogami a jednak śmiać się,delikatnie sobie dogryzać (Cracovia Pasy...,a na Rucha...) i chlać browary. Jeszcze raz pozdro dla Was i mam nadzieję że do zobaczenia rychłego.
PS. ale się rozpisałem...zapraszam równiez na naszą stronkę:
www.cracovia.krakow.pl, www.teraz.pasy.net, oraz www.cracovia.strefa.pl
Fenomenem jest iż można dzielic jeden z stół z wielkimi wrogami a jednak śmiać się,delikatnie sobie dogryzać (Cracovia Pasy...,a na Rucha...) i chlać browary. Jeszcze raz pozdro dla Was i mam nadzieję że do zobaczenia rychłego.
PS. ale się rozpisałem...zapraszam równiez na naszą stronkę:
www.cracovia.krakow.pl, www.teraz.pasy.net, oraz www.cracovia.strefa.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KOSTA ale tyś chyba nie robił za kierowce?? :shock: boś wzrok mioł trocha mętny jak mi sie zdowało
Świstak ten ze smycza to ja...
może i nie do końca dobrze to zapamiętałem ale chyba mniej wiecej o to wam chodziło...
Macie szczescie że te wszystkie stare dziadki co były na meczu to w wiekszości byli kibice Górnika chyba, bo mogli wam niezły łomot spuścić... Nie wszyscy są tacy tolerancyjni jak my...
PS Stringi były niezłe 8)
Świstak ten ze smycza to ja...
może i nie do końca dobrze to zapamiętałem ale chyba mniej wiecej o to wam chodziło...
Macie szczescie że te wszystkie stare dziadki co były na meczu to w wiekszości byli kibice Górnika chyba, bo mogli wam niezły łomot spuścić... Nie wszyscy są tacy tolerancyjni jak my...
PS Stringi były niezłe 8)
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sparing z Cracovia
nemek+kosta - pozdrowienia ze ZGODY! piwkowalo sie z wami spoko tylko moglibyscie sie tak mocno z hetmanem nie klucic w czasie jazdy autem !!!!!!!
ZGODA Z RUCHEM PO KRES ZYCIA!
to napisol koles co z wami jechol nazot w krutkich galotkach!
peRuła
ZGODA Z RUCHEM PO KRES ZYCIA!
to napisol koles co z wami jechol nazot w krutkich galotkach!
peRuła
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Świstak łaziło??? galoty??? Ty zaczynosz godać.... może jeszcze barwy zamierzasz z mnienić??Świstak pisze:Tomsky: nie wiem o kogo łaziło w sprawie tych galot, w kazdym razie, jesli mam byc szczery to zyczyłbym sobie więcej takich meczyków oraz pikników...
My teraz do Lubina...jedziesz Kosta??:))