Bilety na Ruch-Widzew
-
- Kontakt:
Bilety na Ruch-Widzew
Czy jak z synem przyjade pod Wasz stadion na godzine przed meczem to mam szanse dostac bilety wstepu na stadion ? Mamy tylko KK Widzewa.
Nie znam tych wszystkich procedur i dlatego pytam.
KJ
Nie znam tych wszystkich procedur i dlatego pytam.
KJ
-
- Kontakt:
Re: Bilety na Ruch-Widzew
niestety ale beda bardzo male szanse na to bo najpierw musicie wyrobic KK z Ruchu (za 15 zł szt) i doladowac biletami
pod kasami o tej porze jest tłok i powoli ida kolejki
pod kasami o tej porze jest tłok i powoli ida kolejki
-
- Kontakt:
Potwierdzam. Dwie godziny bezpieczne minimum.
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY
-
- Kontakt:
To nie dam rady 
A tak na przyszlosc, musze miec KK Ruchu, zeby wejsc na Ruch ? Widzewa nie wystarczy ? (Ile trzeba byc wczesniej w Chorzowie, zeby wszystko zalatwic na cacy ?
Wyjazdy zorganizowane nie wchodza w gre

A tak na przyszlosc, musze miec KK Ruchu, zeby wejsc na Ruch ? Widzewa nie wystarczy ? (Ile trzeba byc wczesniej w Chorzowie, zeby wszystko zalatwic na cacy ?

- Roch1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
najlepiej wyrobic kk w budynku klubowym w tygodniu w dniu meczu w kasie a pozniej ladowac bilet przez internet 

- Szafar21
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wyRobisz kk Widzewskie za 9.90 specjalnie na mecz pRzyjażni w kasie nR 5
ZapRaszamy 1,5 godzinki przed meczem powinieneś się wyRobić
ZapRaszamy 1,5 godzinki przed meczem powinieneś się wyRobić
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
A czy mnie wystarczy karta z Ruchu zeby wejsc na Widzew?krzy123 pisze:To nie dam rady
- jabolgo
- Kontakt:
Odbiegając od tematu. Jednolite standardowe karty powinien wydać jeden niezależny operator. Karty nie powinny zawierać żadnych oznaczeń klubowych i powinny uprawniać do wejścia na wszystkie stadiony klubów biorących udział w Extraklasie.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
- lukasz1
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Popieram przedmówcę! Niech sobie tam mają oznaczenia klubowe ale niech wszystko będzie podpięte do jednego systemu!