kolejny wyjazd.... az sie boje

Z całym szacunkiym, ale jak od ambicji ( co sie zresztom sabo przez sia powinno rozumieć) mo zależeć czy wygromy z jakimś śmiysznym III ligowcym, to z rynkom na sercu wola tego szpilu niy wygrać ( pomijajonc to , że tak i tak sukces w Ruchu je niy mile widziany)W tym szpilu bydzie zależało fto mo wiykszo ombicja wygrać, tyn wygro.
My som RUCH, no i co Luzek to mo do rzeczy...niy takie szpile "tuzi" przegrywali ze smiysznymi jak to godosz III ligowcami. Tu chodzi o ambicja bo umiejyntnościami na stojonco to mozesz zrobić co inkszego. Tu cza lotać bo Zdzieszowice niy majom nic do stacenio a do 'sławy blisko" jak pokonajom nosz RuchLutz pisze:Z całym szacunkiym, ale jak od ambicji ( co sie zresztom sabo przez sia powinno rozumieć) mo zależeć czy wygromy z jakimś śmiysznym III ligowcym, to z rynkom na sercu wola tego szpilu niy wygrać ( pomijajonc to , że tak i tak sukces w Ruchu je niy mile widziany)W tym szpilu bydzie zależało fto mo wiykszo ombicja wygrać, tyn wygro.
Chopie, my jako Ruch, klub ( podobno) z aspiracjami pucharowymi powinni ich samymy umiejyntnościami na stojonco z palcym w rzici i drugim składym rozdupić conajmni 3:0. Od czego bydzie zależało zwyciynstwo jak w nastympny rundzie trefiymy na kogoś ze zaplecza "ekstraklasy" ?
kattowitz pisze:Nie widza innej możliwości rehabilitacji po przegranym meczu z PB jak wygrana Ruchu Chorzów i to wysoko. Nie 0:1 ale 0:5 co najmniej.
RuRek pisze:1 liga, (ekstraklasa) a 3 liga to jest przepaść, inne aspiracje, inni piłkarze, poziom - mi.in. płynność akcji, skuteczność, forma, słaby drybling, podania, strzały, ogranie, kondycja, możliwości treningu (np. siłownia, kluby z ekstraklasy maja duzo wieksze mozliwosci treningu,rekreacja) murawa, budżet, mało profesjonalni i słabo wyszkoleni trenerzy (masażyści, lekarze itp.)
to wszystko sprawia, że jesteśmy od nich lepsi w niemal wszystkim, jednak trzeba uważać, na stojaka sie nie wygra, trzeba sie troche pomeczyc
trzeba też korzystać ze zdolnej chorzowskiej (i nie tylko) młodzieży(Ruch PB 2:1)
oj kolega sie jutro zdziwi ;-)Maxaida12 pisze:Chce Kupić Bilet Na Jutrzejszy Wyjazd ale nie wiem gdzie jest nowa siedziba klubu na jakiej ulicy i jak dojechac z Gliwic pociągiem i wgl moze mi ktos powiedziec bo pierwszy raz bede na meczu Ruchu i na pierwszym wyjazdowym![]()
Jestem z Rudzinca i chce bardzo jechac jutro chce jechac rano kupic bilet i nie wiem gdzie jest na Cichej gdzies?
A Zbiórka gdzie Kibiców?
Użytkownicy przeglądający to forum: Adam1983, Bamboleo1, Google [Bot], Google Adsense [Bot], HullCityFC, OLSZA, otulas, realmaniak, Witek46, zico1920 i 45 gości