Sponsor
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- osik
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
najlepsze jest to ze gadalo sie cos o sponsorze i co? Coś sie rzeczywiście stało ...nie bhylo asów z rękawa oby byl to prognostyk pozytywnych zmian...jakby na to nie patrzec wobec przedluzenia kontraktow przez Cwielonga Blazejewskiego i Smarzynskiego jest to najlepsze pare dni w ostatnich 2 -3 latach...
-
- Kontakt:
pilkarze RR, stowarzyszenie SS zaczyna mi sie to coraz bardziej podobackurczak1920 pisze:jest to na pewno krok do przodu,
wiadomo, ze obecnie znaleźć sponsora jakiegoiś wielkiego jest trudno, dlatego Ruch powinien się skupić właśnie na kilku takich firmach.
czekam na następne
PS. Teraz nasi piłkarze z dwoma "R" są brygadą RR

Wojtek:
Tylko że ten sponsor to zasługa Jurka Wyrobka za co składam mu niski pokłon i dziękuję
ja rowniez mu sie nisko klonie, wielkie uznanie dla PANA JURKA.
hmm czy aby rogalik nie przypisze sobie tego sposnora do swoich zaslug

- Lutz
- Kontakt:
Alleluja
Niy napisza nic nowego jak stwierdza że to najlepsze wiadomości od kilku lot. Na tym można "budować". Błażej,Pepe,Smarzyński zostajom , jeszcze jakby tak "Moskit" doł sie namówić
. Sponsor jak sie patrzy i co niy mni ważne po 10 latach systematycznego niszczenia klubu odchodzi pan przyspawany. Zostoł jeszcze remont naszego zabytku ,licencja , poru nowych chopów i nawet jo zagorzały pesymista uwierza , że bydzie lepi
Podziękowania dla P.Wyrobka - roz niebieski na zawsze niebieski :pifo:

Niy napisza nic nowego jak stwierdza że to najlepsze wiadomości od kilku lot. Na tym można "budować". Błażej,Pepe,Smarzyński zostajom , jeszcze jakby tak "Moskit" doł sie namówić

Podziękowania dla P.Wyrobka - roz niebieski na zawsze niebieski :pifo:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Krystian Rogala, który przed kilkunastoma dniami zrezygnował z funkcji prezesa, potwierdził, że nie będzie ponownie kandydował na to stanowisko. Nieoficjalnie mówi się, że Rogala będzie działał w zarządzie spółki.
To za:http://www.90minut.pl/news.php?id=164832
Żeby nie byłotak wesoło.
-
- Kontakt:
A ja nie do końca na temat sponsora i trójki piłkarzy, o której wiadomo, że zostaje, bo tu już wszystko zostało powiedziane, i jak tu nie wierzyć w słowa: "Nie gaś nigdy światełka nadziei".
Chciałam dedykować parę słów Jurkowi Wyrobkowi. Panie trenerze, nie wiem czy zagląda Pan czasem na to Forum, ale jeśli tak, chcę tylko powiedzieć, że zawsze marzyłam żeby Pana poznać, Ci którzy mnie znają doskonale o tym wiedzą, i do teraz nie mogę uwierzyć, że to się stało, że mogę być w budynku klubowym po meczu, powiedzieć Panu dzień dobry, a Pan się uśmiecha i podaje mi rękę. Tak niewiele a dla mnie bardzo dużo. Jest Pan wspaniałym trenerem, menadżerem, ale przede wszystkim wspaniałym człowiekiem. I ja kłaniam się nisko i dziękuję.
PS. Przepraszam za te osobiste wynurzenia, ale musiałam to zrobić.
Chciałam dedykować parę słów Jurkowi Wyrobkowi. Panie trenerze, nie wiem czy zagląda Pan czasem na to Forum, ale jeśli tak, chcę tylko powiedzieć, że zawsze marzyłam żeby Pana poznać, Ci którzy mnie znają doskonale o tym wiedzą, i do teraz nie mogę uwierzyć, że to się stało, że mogę być w budynku klubowym po meczu, powiedzieć Panu dzień dobry, a Pan się uśmiecha i podaje mi rękę. Tak niewiele a dla mnie bardzo dużo. Jest Pan wspaniałym trenerem, menadżerem, ale przede wszystkim wspaniałym człowiekiem. I ja kłaniam się nisko i dziękuję.
PS. Przepraszam za te osobiste wynurzenia, ale musiałam to zrobić.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Kontakt:
Szkoda ze nie startowal do EuroparlamentuOzor pisze:Krystian Rogala, który przed kilkunastoma dniami zrezygnował z funkcji prezesa, potwierdził, że nie będzie ponownie kandydował na to stanowisko. Nieoficjalnie mówi się, że Rogala będzie działał w zarządzie spółki.
To za:http://www.90minut.pl/news.php?id=164832
Żeby nie byłotak wesoło.

Z checia bym na niego zaglosowal ,wtedy by go na bank wywiezli gdzies do Brukseli 8)
PS.chyba ze cos przegapilem w tych wyborach ,glosowalem w koncu w okregu rybnickim