Sponsorzy
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
o jakim zachowaniu mówisz? bo chyba nie o seblycyniu koszulki
-
- Kontakt:
@scaneRboy
wqrwia mnie jedno, że ciągle jest dupczenie oparte na domniemywaniu
wqrwia mnie jedno, że ciągle jest dupczenie oparte na domniemywaniu
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Może temat nieodpowiedni, ale chodzi mi oczywiście o ściągnięcie koszulki i gest wprost do kamery. Zostało to zauważone przez komentatorów. Grzybek zarobił żółtko, a przecież wiemy, że nie jest idiotą.
Była dość dawno dyskusja na forum o potencjale marketingowym piłkarzy. Czy nie w ten sposób się go buduje? Czy nagi tors Grzybka przebije się przez media i zaiteresuje producentów męskich kosmetyków, sprzętu sportowego, czy innych motocykli? Czy nie jest to sposób na przyciągnięcie na stadion nowych fanek? Grzybek ma określony wizerunek: jest inteligentny, pracowity, solidny, wrażliwy (turniej w Myslowicach), ma charakter i... długo by wymieniać... nie ma życiorysie brutalnych fauli, nieczystych zagrań czy przyjaźni z fryzjerem... Czy to nie jest olbrzymi kapitał??? Pytanie tylko, jak go spieniężyć?
domysły, domysły.... pewnie, że domysły... jeśli na forum nie komentujemy wydarzeń na boisku, to po co to forum?
ps. właśnie zrobiłem eksperyment w pracy i pokazałem tą sytuację koleżankom. Sprawdźcie sami... TO DZIAŁA!!!
Była dość dawno dyskusja na forum o potencjale marketingowym piłkarzy. Czy nie w ten sposób się go buduje? Czy nagi tors Grzybka przebije się przez media i zaiteresuje producentów męskich kosmetyków, sprzętu sportowego, czy innych motocykli? Czy nie jest to sposób na przyciągnięcie na stadion nowych fanek? Grzybek ma określony wizerunek: jest inteligentny, pracowity, solidny, wrażliwy (turniej w Myslowicach), ma charakter i... długo by wymieniać... nie ma życiorysie brutalnych fauli, nieczystych zagrań czy przyjaźni z fryzjerem... Czy to nie jest olbrzymi kapitał??? Pytanie tylko, jak go spieniężyć?
domysły, domysły.... pewnie, że domysły... jeśli na forum nie komentujemy wydarzeń na boisku, to po co to forum?
ps. właśnie zrobiłem eksperyment w pracy i pokazałem tą sytuację koleżankom. Sprawdźcie sami... TO DZIAŁA!!!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Blaszany
- Kontakt:
Wojtek ślůnskim Christiano Ronaldo?scaneRboy pisze:ps. właśnie zrobiłem eksperyment w pracy i pokazałem tą sytuację koleżankom. Sprawdźcie sami... TO DZIAŁA!!!

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na forum pare razy przewinelo sie,ze wlasciciel firmy Gellwe(czyli wlasciciel FoodCare-Wiesław Włodarski) byl zainteresowany zainwestowaniem w Ruch.
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... egory=news" onclick="window.open(this.href);return false;
Miło nam poinformować, że na naszej stronie będziemy przedstawiać naszych sponsorów i partnerów biznesowych. W pierwszej kolejności przedstawiamy firmę FoodCare, z którą współpracujemy od 1 września tego roku.
Firma FoodCare kieruje swoje produkty zarówno do osób młodych i bardzo zajętych, które nie mają czasu na przyrządzanie posiłków, jak również do tradycjonalistów, którzy uwielbiają spędzać czas w kuchni na kreowaniu nowych, słodkich rozwiązań.
Firma FoodCare jest właścicielem następujących marek:
- FITELLA
- GELLWE
- TIGER ENERGY DRINK
- 4MOVE
- N-GINE
U nas reklamowany jest 4MOVE.
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... egory=news" onclick="window.open(this.href);return false;
Miło nam poinformować, że na naszej stronie będziemy przedstawiać naszych sponsorów i partnerów biznesowych. W pierwszej kolejności przedstawiamy firmę FoodCare, z którą współpracujemy od 1 września tego roku.
Firma FoodCare kieruje swoje produkty zarówno do osób młodych i bardzo zajętych, które nie mają czasu na przyrządzanie posiłków, jak również do tradycjonalistów, którzy uwielbiają spędzać czas w kuchni na kreowaniu nowych, słodkich rozwiązań.
Firma FoodCare jest właścicielem następujących marek:
- FITELLA
- GELLWE
- TIGER ENERGY DRINK
- 4MOVE
- N-GINE
U nas reklamowany jest 4MOVE.
-
- Kontakt:
Ten Pan w/w jest na 54 miejscu na liście najbogatszych Polaków wg Forbesa
I czyżby wyszło na to że forumowe domysły dotyczące tego ewentualnego inwestora i niedopuszczenia go do klubu wzięły w łeb?
Bo nie wierze że najpierw go klub odrzucił jako potencjalnego a zaraz potem on postanawia się na Ruchu reklamować.
Pozostaje jeszcze kwestia innych potencjalnych (podobno chętnych do wejścia w Ruch) inwestorów.
I czy to jest rozwiązanie jednej z "forumowych" teorii spiskowych przeciw Klimkowi o nie dopuszczeniu do sterów kogoś nowego czy jest to tylko taka moja życzeniowa interpretacja że takie coś nie ma jednak miejsca?
I czyżby wyszło na to że forumowe domysły dotyczące tego ewentualnego inwestora i niedopuszczenia go do klubu wzięły w łeb?
Bo nie wierze że najpierw go klub odrzucił jako potencjalnego a zaraz potem on postanawia się na Ruchu reklamować.
Pozostaje jeszcze kwestia innych potencjalnych (podobno chętnych do wejścia w Ruch) inwestorów.
I czy to jest rozwiązanie jednej z "forumowych" teorii spiskowych przeciw Klimkowi o nie dopuszczeniu do sterów kogoś nowego czy jest to tylko taka moja życzeniowa interpretacja że takie coś nie ma jednak miejsca?
- BOGUCICE
- Kontakt:
A może to jest tak ,że chciał kupić akcje a nie przeznaczono dla niego nic? I sponsoruje na zasadach na jakich piszą na oficjalnej i czeka?
W Sheffield tylko RUCH!!!
-
- Kontakt:
Nie chce mi się wierzyć, że przychodzi gość z kasą i łaskawie czeka czy może ktoś go dopuści do akcjonariatu czy nie. No chyba że będzie na warunkach obecnych udziałowców: nie mom nic a może coś mi wpadnie.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://ruchchorzow.com.pl/?page=article ... egory=news" onclick="window.open(this.href);return false;
Mamy nowego sponsora. Słowa uznania. Jest już piekarnia Badura, teraz doszły zakłady mięsne Paruzel. Idzie ku lepszemu
Jeszcze by się przydała mleczarnia i może jakiś warzywniak, bo to zdrowe.
Mamy nowego sponsora. Słowa uznania. Jest już piekarnia Badura, teraz doszły zakłady mięsne Paruzel. Idzie ku lepszemu

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
Spyru chop mo dobre wuszty. Przynajmi sie chopcy na boisku z glodu niy bydom obalac. A tak powaznie to lepsze to niz nic. Ino ze takich sponsorow/partnerow w takim klubie jak Ruch cza by bylo ze stu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
spyru po co ten sarkazm,
wczoraj było info że sponsoruje nas również FoodCare (dawniej Gellwe) co raczyłes przemilczeć a co jest szansą na coś wiecej bo to firma o dużym potencjale, nie wiem co cie śmieszy w tych zakałdach mięsnych bo było już wczesniej o tym mowa, na meczu z Legią były ich bannery więc ten kotlet, któryś tu wysmażył jest trocha stęchły.
W chwili obecnej mamy sponsora strategicznego i dopuki mamy umowę z Tauronem to nie spodziewaj się że będzie ktoś większy od Tauronu, chodzi właśnie o to żeby było coraz więcje takich mniejszych sposnorów, które będa stablizowały wpywy sponsorskie na pewnym poziomie. Każdemu takiem geszeftowi co chce nos sponsorować czeba przklasnoć a nie się wysmiewać.
Co chwilę ktoś tu Lecha jako przykład przywołuje, a Lech właśnie żyje głownie z takich mniejszych sponsorów.
Zobocz kto wpiero Lecha
http://www.lbc.poznan.pl/pages/partnerzy.php" onclick="window.open(this.href);return false;
som tam min. dwie piekarnie, dwie spółdzielnie rolnicze, taxi, salon fryzjerski Bronek3 i ci co zkłodajom piorunochrony
wybocz ale jedynie z czego moga sie śmioć w tym twoim poście, to twój sposób myślenia
wczoraj było info że sponsoruje nas również FoodCare (dawniej Gellwe) co raczyłes przemilczeć a co jest szansą na coś wiecej bo to firma o dużym potencjale, nie wiem co cie śmieszy w tych zakałdach mięsnych bo było już wczesniej o tym mowa, na meczu z Legią były ich bannery więc ten kotlet, któryś tu wysmażył jest trocha stęchły.
W chwili obecnej mamy sponsora strategicznego i dopuki mamy umowę z Tauronem to nie spodziewaj się że będzie ktoś większy od Tauronu, chodzi właśnie o to żeby było coraz więcje takich mniejszych sposnorów, które będa stablizowały wpywy sponsorskie na pewnym poziomie. Każdemu takiem geszeftowi co chce nos sponsorować czeba przklasnoć a nie się wysmiewać.
Co chwilę ktoś tu Lecha jako przykład przywołuje, a Lech właśnie żyje głownie z takich mniejszych sponsorów.
Zobocz kto wpiero Lecha
http://www.lbc.poznan.pl/pages/partnerzy.php" onclick="window.open(this.href);return false;
som tam min. dwie piekarnie, dwie spółdzielnie rolnicze, taxi, salon fryzjerski Bronek3 i ci co zkłodajom piorunochrony
wybocz ale jedynie z czego moga sie śmioć w tym twoim poście, to twój sposób myślenia
-
- Kontakt:
gerhat, tym razem 100% poparcia. Tacy sponsorzy w dużej ilości to jest najlepszy sposób finansowania klubu. Finanse stabilne (jak jeden, czy dwóch wyleci nie ma tragedii), a dwa widać, że tym ludziom zależy na promocji, ze względu na ich produkty są zorientowani na kibiców.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Ten defetyzm to juz jest gruba przesada.Niektorzy z zawsze potrzebnej czesci , ktora patrzy wladzy na rece przepoczwarzaja sie w zwykych szkodnikow.I pozniej tak jest , ze 1 tys biletow na PB nie mozna sprzedac do czwartku czy krytyjuja dobre umowy sponsorskie.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
sposory kapsy Klimka a nie Ruchu
-
- Kontakt:
No właśnie ma ktoś bilans ile Klimek wyłożył a ile wyjął? Przecież na to muszą być dokumenty. Jak nikt nie ma, to nie pisać w różnych miejscach na forum bzdur, że Klimek jest stratny, że Klimek uratował, że Klimek tamto, że Klimek owo. Na podstawie czego Wy to w ogóle piszecie? Chyba własnego widzimisię, lub pisze to jakiś przydupas/y Klimka na forum.
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.