Krystiana Rogali przypadków "parę" z Ruchem -
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- amra
- Kontakt:
haha co za gość z Rogali
napisze chyba ku*** o nim książke, ale zryty człowiek
już mi sie wydawało że rogala jest megamózgiem umiejętnie robiąć słodko wszystkich w ciula, ale chyba jednak jest chory, no chyba że zaś mu sie udo coś wymyślić, wtedy już będzie naprawdę Królem ruchania mas w dupe hahahaa
napisze chyba ku*** o nim książke, ale zryty człowiek
już mi sie wydawało że rogala jest megamózgiem umiejętnie robiąć słodko wszystkich w ciula, ale chyba jednak jest chory, no chyba że zaś mu sie udo coś wymyślić, wtedy już będzie naprawdę Królem ruchania mas w dupe hahahaa
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
rogala przypuszcza zdecydowaną ofensywe przeciwko swoim przeciwnikom!
w dzisiejszej Trybunie Sląskiej znalazł sie artykuł z wywiadem z wąsatym. można z niego wyczytać między wierszami że ze spółki akcyjnej będa nici (cytat przyspawanego "mam nadzieję że w ciągu najbliższych kilku dni, no, a w najgorszym przypadku do końca lipca, będzie już wiadomo, czy powstanie spółka akcyjna, czy nie. i ona przejmie na siebie - bądź nie - wszystkie problemy związane z funkcjonowaniem klubu"). poza tym reszta jest w klimacie artykułu z głównej (jest zresztą przedruk sporej części), w którym oskarża wszystko i wszystkich, w tym kibiców i stowarzyszenie.
aha, jest też kwiatek z pytaniem czy w razie niezawiązania spółki i kolejnego walnego zebrania sprawozdawczo - wyborczego Ruchu, będzie kandydował, prezesuncio (jak rasowy polityk). stwierdza "to pytanie proszę uznać za niebyłe"
całość napisana bardzo sprawnie (tak napisana, że w myśl prawa prasowego chyba (na moje oko) nie przysługuje Stowarzyszeniu kibiców prawo do repliki, choć zostało przyrównane do mafii), niby wytykająca braki i problemy Ruchu, a jednak jakoś dziwnie laurkowata : (((((
tej ku*** to chyba atom nie ruszy :x
w dzisiejszej Trybunie Sląskiej znalazł sie artykuł z wywiadem z wąsatym. można z niego wyczytać między wierszami że ze spółki akcyjnej będa nici (cytat przyspawanego "mam nadzieję że w ciągu najbliższych kilku dni, no, a w najgorszym przypadku do końca lipca, będzie już wiadomo, czy powstanie spółka akcyjna, czy nie. i ona przejmie na siebie - bądź nie - wszystkie problemy związane z funkcjonowaniem klubu"). poza tym reszta jest w klimacie artykułu z głównej (jest zresztą przedruk sporej części), w którym oskarża wszystko i wszystkich, w tym kibiców i stowarzyszenie.
aha, jest też kwiatek z pytaniem czy w razie niezawiązania spółki i kolejnego walnego zebrania sprawozdawczo - wyborczego Ruchu, będzie kandydował, prezesuncio (jak rasowy polityk). stwierdza "to pytanie proszę uznać za niebyłe"
całość napisana bardzo sprawnie (tak napisana, że w myśl prawa prasowego chyba (na moje oko) nie przysługuje Stowarzyszeniu kibiców prawo do repliki, choć zostało przyrównane do mafii), niby wytykająca braki i problemy Ruchu, a jednak jakoś dziwnie laurkowata : (((((
tej ku*** to chyba atom nie ruszy :x
Ostatnio zmieniony 29 cze 2004, o 10:52 przez Morris, łącznie zmieniany 1 raz.
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- amra
- Kontakt:
Damiano ze względu na późno godzino uważom że pisząc to bołes spiący 8)
a tak na marginesie chyba wsyscy w Ruchu dojrzeli już do wyjebania rogali z zarządu, a sponsora nie on załatwił
a tak na marginesie chyba wsyscy w Ruchu dojrzeli już do wyjebania rogali z zarządu, a sponsora nie on załatwił
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Czyżby ??Sport pisze:Mówię całkiem poważnie. 26 lipca, na walnym wyborczym zebraniu członków KS Ruch Chorzów nie będę kandydować do fotela prezesa Ruchu. Jestem już bardzo zmęczony wszystkim, co się ostatnio wokół mnie i klubu działo. Nadszedł czas dla innych - poinformował nas wczoraj prezes Krystian Rogala, który liderował "niebieskim" równo 10 lat. W tym czasie klub z Cichej przeżywał wzloty i upadki, ale nie zniknął - jak wiele słynnych firm - z piłkarskiej mapy kraju. Na decyzję prezesa Rogali wpłynęły pewnie liczne niecenzuralne okrzyki z trybun, brak (w ostatnim czasie) dobrej komunikacji z zarządem klubu oraz kłopoty ze zdobyciem pieniędzy na dalsze funkcjonowanie Ruchu. - Wkrótce publicznie pożegnam się z Ruchem - kontynuuje prezes Rogala. - Zostałem praktycznie sam na placu boju, ale mimo to założyłem sobie, że muszę przeprowadzić restrukturyzację klubu, utrzymać go w II lidze i zdobyć licencję PZPN. Wydaje mi się, że zadanie to wykonam, a być może jeszcze uda mi się doprowadzić do długo oczekiwanego powstania spółki akcyjnej. To dobre wieści dla Ruchu, ale dalej niech już stery przejmie ktoś inny. Wielu ludzi stało w opozycji do mnie, było ogromne grono malkontentów wiedzących jak wyprowadzić Ruch z kryzysu. Dlatego jestem przekonany, że bez problemu znajdzie się mój następca. A ja i tak zawsze będę trzymał kciuki za Ruch.
Wczoraj o kolejny rok umowę z "niebieskimi" przedłużył Artur Błażejewski (ten sam, którego dwie bramki w rewanżowym meczu barażowym uratowały II ligę dla Ruchu), dziś natomiast w Chorzowie dojdzie do podpisania umowy sponsorskiej z firmą, której logo znaleźć się ma na "ruchowskich" koszulkach.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: