Działania zarządu i innych pracowników klubowych
-
- Kontakt:
Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych
Tu na forum niczego oczywiście z przekrętami (o ile są) w klubie nie zrobimy ale pewnie wszyscy chcieliby się dowiedzieć jaka jest prawda, więc może zainteresować tematem jakiegoś dobrego dziennikarza..., który zajmie się wyjaśnieniem tematu? Tylko czy taki szum medialny nie będzie miał więcej szkody niż pożytku?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Klimek na dzien dzisiejszy jest głownym hamulcowym w dalszym rozwoju tego klubu a może dojśc jeszcze do tego że ze zbawcy stanie sie jego grabażem...

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
OOOOO!!! Prowokacja się udał :-) Jabolgo się znalazł :-)
-
- Kontakt:
Sorki Jabolgo za bezpośredniość ale dziwnym, zbiegiem okoliczności po naszej korespondencji śad nie pozostał...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Blackleon1971 kozdy user mo wyczyszczono poczta i było to zapowiadane klika dni wczesniej przed tym faktem z prośba zeby se pokopiować co komu trza wiec jo bych sie jakiegos spisku nie dpoatrywoł 

-
- Kontakt:
Wybacz ale nie dostałem takiej informacji. Może za późno się zalogowałem na forum. Poczta ok. ale dlaczego nie mogłem się zalogować pod starym loginem??? To też było zaplanowane?
-
- Kontakt:
Chodziło mi oczywiście o zarejestrowanie na forum.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
osobiście nikt nie dostawoł takiej informacji ale była podano
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php ... 5&start=60" onclick="window.open(this.href);return false; w tym tymacie mosz podane o co biego
te forum w swej historii nie roz już przechodziło jazdy zwiazane z działalnoscia władz klubu i zareczom ci ze nigdy jakiejkolwiek cenzury nie było i teraz tyż nie ma no chyba że ktoś łamie regulamin.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php ... 5&start=60" onclick="window.open(this.href);return false; w tym tymacie mosz podane o co biego
te forum w swej historii nie roz już przechodziło jazdy zwiazane z działalnoscia władz klubu i zareczom ci ze nigdy jakiejkolwiek cenzury nie było i teraz tyż nie ma no chyba że ktoś łamie regulamin.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2010, o 11:06 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.
- BOGUCICE
- Kontakt:
Jak idę do dentysty to wiem ,że po wyrwaniu zęba nie będę mógł gryżc przez jakiś czas co nie oznacza ,że nie będę jadł w ogóle.ch-R pisze:[ poszedłem bo zawsze idę i tyle.
Zarząd zarządem , atmosfera atmosferą ale piłkarze kibiców zawsze będą potrzebowali niezależnie od tego co sie dzieje w klubie .
Ty będziesz chodził zawsze .Ja mam nadzieję ,że wrocę na C6 ale nie dla tych Klimków ,Sobstyli ,Patermanów i innej maści pseudobiznesmanów.Ty jesteś argumentem dla nich ,że to co robią, robią dobrze. Zresztą poczytaj jeszcze raz dokładbnie to co napisałem. Moim zdaniem kibice swoją nieudolnością sami przyczyniają się do takiej a nie innej sytuacji.
W Sheffield tylko RUCH!!!
-
- Kontakt:
OK! Przyznaję rację!
-
- Kontakt:
Niestety ale to kibice są koniem napędowym tego klubu, bo to my przyciągamy sponsorów, relkamodawców, a nawet budujemy zyski przez kupowanie biletów i gadzetów.
Więc jest wybór, albo napędzasz zyski dla klubu przychodząc na mecze(ku radości działaczy), bądź odpuszczasz mecze i zakręcasz dopływ gotówki na cichą6.
Jak przedstawiła firma 'Dolitte, kibice wypracowali tyle samo dochodu co sponsorzy i reklamodawcy, a Canal+ który jest dobrodziejem Ruchu, to wątpie żeby chciał pokazywać mecze Ruchu z pustymi trybunami.
Więc każdy ma wybór być za(przychodząc na mecze) albo przeciw(wyrażając niezadowolenie z działalności zarządu i nieprzychodzić na C6), tu nie może być neutralności.
A piłkarzy to można zawsze wspierać na wyjazdach.
Tak to widze.
Więc jest wybór, albo napędzasz zyski dla klubu przychodząc na mecze(ku radości działaczy), bądź odpuszczasz mecze i zakręcasz dopływ gotówki na cichą6.
Jak przedstawiła firma 'Dolitte, kibice wypracowali tyle samo dochodu co sponsorzy i reklamodawcy, a Canal+ który jest dobrodziejem Ruchu, to wątpie żeby chciał pokazywać mecze Ruchu z pustymi trybunami.
Więc każdy ma wybór być za(przychodząc na mecze) albo przeciw(wyrażając niezadowolenie z działalności zarządu i nieprzychodzić na C6), tu nie może być neutralności.
A piłkarzy to można zawsze wspierać na wyjazdach.
Tak to widze.
-
- Kontakt:
Na początku jak zacząłem pisać to ktoś mnie skryklał, że PR Klimka i takie tam. Generalnie mam takie teksty w du... Widzę, że dużo kibiców ma problem z określeniem tego co się dzieje w Ruchu, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie jest w stanie ogarnąć polityki włodarzy, a właściwie jej braku. Jestem z Siemianowic, mój ojciec jest z Siemianowic, mój dziadek był z Siemianowic i wszyscy chodzili na C6. Mam wielu kumpli, którzy nie wiedzą o co w tym klubie chodzi i już maja dosyć. Wszyscy żyją tylko oficjalnymi informacjami które wydaje klub, a jaka jest prawda tego nie wie nikt. Zarejestrowałem się, bo myślałem, że ktoś wie coś więcej i dlatego lekko prowokowałem Jabolgo, bo wydaje się, że coś wie ale nie chce powiedzieć :-)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na dzien dzisiejszy protest w stylu Legii nastawiony na bojkot szpilów jest nie na miejscu, jo bych sie ino zyczył żeby w końcu ktoś z włodarzy konkretnie sie wypowiedzioł w tymacie CO Z TYM RUCHEM, i bez dupcenia fleków że jest cudnie wspaniale itd. Bardzo by mnie interesowały szczególnie odpowiedzi na pytania co z kasa za Sobiecha i Sadloka, dlaczego jeszcze w czerwcu przewodniczacy RN pozbywajac sie Niedzielana używa pewnej argumentacji kero po paru miesiącach idzie o kant rozczaś, czy klub ma jakiś konkretny plan w przypadku rezygnacji ze sponsoringu firmy Tauron, wiekszośc polskich klubów ucieko nom organizacyjnie w zastraszajacym tempie czy jest jakas wizja rozwoju czy ta wizja jest nastawiona ino na przetrwanie, dlaczego wy***rdala sie z klubu osoby będące zainteresowane wyłożeniem sporej kasy na klub.
-
- Kontakt:
Odpowiedz jest prosta, trzeba poczekac do zebrania akcionariuszy, a jeśli po nim się nic nie zmieni, to będzie to co było.
-
- Kontakt:
Jak ktoś wykazuje zainteresowanie co się w klubie dzieje i troską o klub to od razu jest wrogiem. Zresztą jestem ciekaw jaki nick ma na forum rzecznik prasowy i pani Mrozik. Bo oboje na 100% czytają to forum. Inaczej niż bojkotem meczy nic nie wskóramy -Moje zdanie jest takie ,żeby pogadać o tym z piłkarzami żeby to zrozumieli bo chyba kontakt kibice -piłkarze jest dobry i na początek jakiś mecz wszyscy pod bramami i zero biletów. Kibice Lechii zrobili protest i co? Było widać i słychać na C+ a nawet mówili o tym prowadzący.Eeeee, i tak skończy się jak zawsze.