Karnety i bilety w sezonie 2010/2011

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
january-blefuje
Kontakt:

Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011

#451 Post autor: january-blefuje » 14 wrz 2010, o 22:52

powiedzcie mi a co Nam (klubowi) daje to, że przyjdzie nawet 1000 dziadków wieku emerytalnym?? do kasy klubowej wpłynie 1000 zł, biznes is biznes. Zarząd ma Nas w du*** to fakt, ale ja nie jestem za taką obniżka cen dla emerytów. Co do jednego na pewno się zgadzam bilet rodzinny to bardzo istotny element, jutro może coś nastukam do klubu w tej sprawie zobaczymy co oni na ten temat sądzą. PyRsk :)

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#452 Post autor: alek900 » 14 wrz 2010, o 23:03

jajo pisze:Śląsk obok Warszawy to najbogatszy region w kraju.
Chciałeś powiedzieć gospodarczo najbogatszy, poprzez huty i kopalnie w głównej mierze. Ale nie najbogatszy jeśli chodzi o portfele ludności. Amen.
Koniec EOT z mojej strony

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#453 Post autor: jajo » 14 wrz 2010, o 23:08

To sprawdź sobie przeciętne zarobki w regionach.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
SODA

#454 Post autor: SODA » 14 wrz 2010, o 23:16

jajo pisze:To sprawdź sobie przeciętne zarobki w regionach.
ale przeciętne zarobki firm w regionach ..czyli prezesi i ich zastępcy ..a potem jest szary procent pracowników ,co je*** za półdarmo
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#455 Post autor: jajo » 14 wrz 2010, o 23:30

ja, ja. W innych regionach za to wszyscy zarabiają tyle samo.
ŚREDNIA ma to do siebie, że UŚREDNIA zarobki wszystkich od dyrektora po sprzątaczkę. W innych regionach struktury firm wyglądają podobnie, są dyrektorzy, są też sprzątaczki

buli19R20
Kontakt:

#456 Post autor: buli19R20 » 14 wrz 2010, o 23:35

jajo 100% poparcio :)

Awatar użytkownika
SODA

#457 Post autor: SODA » 14 wrz 2010, o 23:38

jajo pisze:ja, ja. W innych regionach za to wszyscy zarabiają tyle samo.
ŚREDNIA ma to do siebie, że UŚREDNIA zarobki wszystkich od dyrektora po sprzątaczkę. W innych regionach struktury firm wyglądają podobnie, są dyrektorzy, są też sprzątaczki
ty synek rozumisz co jo pisza ..ku*** myncza sie na tym forum kilkanoście lot i dali ryba ..heheh
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#458 Post autor: jajo » 14 wrz 2010, o 23:53

niy, niy rozumia i mom obawy, że wiynkszość ludzi nie rozumi co Ty piszesz

Średnia to średnia, a Ty twierdzisz, że u nas ją wyliczają na podstawie dyrektorów i ich zastępców, za to w innych regionach już wliczają sprzątaczki i innych pracowników fizycznych

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#459 Post autor: Thoth » 15 wrz 2010, o 08:27

Kirek pisze:@ tommy tauzen już Ci wyjaśniam.

Na naszym forum bardzo, bardzo często od kilku lat przewija się stwierdzenie, że wielu z nas pracuje w takich godzinach, że nie ma możliwości przyjechać na Cichą kupić bilet w przedsprzedaży. Dlatego czy to to jak były id, czy nie było żadnych kart, wiele osób kupowało bilet przed samym spotkaniem, zawsze tworzyły się kolejki, zawsze było narzekanie na szybkość z jakim te kolejki się przesuwały. Dziś kibic ma w reku narzędzie dzięki któremu pracując codziennie od 6 do 22, przyjdzie do domu, żona poda mu obiad, a on wstuka sobie adres stronki, wybierze sobie miejsce na stadionie, przeleje ciężko zarobione pieniążki, i nim skończy kotleta stanie się szczęśliwym posiadaczem biletu. Czy nie o to nam wszystkim chodziło, by bez wychodzenia z domu mieć bilet?

Kiedyś każdy niebieski musiał podchodzić do kasy i klękać 15 (+ ilość pp i kiedyś pe) razy w celu zakupienia biletu. Dziś może pójść raz/wysłać nastoletniego syna/poprosić kumpla czy kogoś z rodziny wyrobić sobie kartę i przez cały sezon nie musi oglądać pyska babki/faceta w kasie.

Czy według Ciebie to jest utrudnienie?
weź pod uwaga że nie kożdy mo net, po drugie tak czy siak i tak musi sie na tyj Cichej zameldowac jedno wygoda mo tako że nie musi stoć w raji ino sie piwo w szynku pic ale nie majac netu na "dobicie" karty musi stoć w raji 2,3 razy dłużej niż jak stary bilet kupowoł. także ułatwienie jak to godosz na dzień dziesiejszy jest do mnie do ciebie i jeszcze do poru osób ale jest full luda dla kerych ułatwieniem to nie jest.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
Martinezku
Kontakt:

#460 Post autor: Martinezku » 15 wrz 2010, o 09:14

tommy tauzen pisze:weź pod uwaga że nie kożdy mo net, po drugie tak czy siak i tak musi sie na tyj Cichej zameldowac jedno wygoda mo tako że nie musi stoć w raji ino sie piwo w szynku pic ale nie majac netu na "dobicie" karty musi stoć w raji 2,3 razy dłużej niż jak stary bilet kupowoł. także ułatwienie jak to godosz na dzień dziesiejszy jest do mnie do ciebie i jeszcze do poru osób ale jest full luda dla kerych ułatwieniem to nie jest.
Weź niyprzesadzej. Dom sie ueb ud***ć przi samyj życi, że ten co niy mo neta mo przinajmi jednego znajomego lub w rodzince kery mo neta. A ryszynie sie i wygospodarowanie sobie 10 minut na dołądowanie karty to niy jest karkouomny wyczyn. Jedno jest ino ciekawe , że nojwiyncy szkamrajom te co miyszkajom stosunkowo blisko Cicha 6.
Obrazek
Obrazek

juza
Kontakt:

#461 Post autor: juza » 15 wrz 2010, o 09:18

A co My żyjemy w jakimś demoludzie net jest dostępny wszędzie od domu po pracę , kafejki , a jak ktoś chce to może jakoś Ci wszyscy maruderzy mają czas na wszystko inksze tylko nie na RUCH ale to jest tylko Moja opinia.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#462 Post autor: Thoth » 15 wrz 2010, o 09:24

Martinezku pisze:Weź niyprzesadzej. Dom sie ueb ud***ć przi samyj życi, że ten co niy mo neta mo przinajmi jednego znajomego lub w rodzince kery mo neta. A ryszynie sie i wygospodarowanie sobie 10 minut na dołądowanie karty to niy jest karkouomny wyczyn. Jedno jest ino ciekawe , że nojwiyncy szkamrajom te co miyszkajom stosunkowo blisko Cicha 6.
jo mom karnet wiec mie to nie dotyczy. a co to mo do rzeczy ze mo kogoś w rodzince?? bydzie jechoł i szukoł i sie prosił to już idzie pod kasa i tam doładowuje. jo sie nie ciepia o trudności ino o tekst że teraz jest z tym nowym systemem super wygodnie z czym sie nie moga zgodzic. czytanie ze zrozumieniem sie kłanio.
juza pisze:A co My żyjemy w jakimś demoludzie net jest dostępny wszędzie od domu po pracę , kafejki , a jak ktoś chce to może jakoś Ci wszyscy maruderzy mają czas na wszystko inksze tylko nie na Ruch ale to jest tylko Moja opinia.
jasne ku*** wszyscy maja wszystko w du*** ino nie ty. nie kozdy mo 15 lot i siedzi non stop przy kompie są ludzie co maja troszka wiecej. no ja w robocie szczególnie jest dostępny net do tych co robia na np. grubie. poza tym ktoś kto nigdy nie mioł kompa pod ryka bydzie szukoł kafejek netowych. napisz kajs wymagania że wszyscy kibice Ruchu maja byc fest szpecami od kompów.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2010, o 09:32 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Martinezku
Kontakt:

#463 Post autor: Martinezku » 15 wrz 2010, o 09:29

tommy tauzen pisze:
Martinezku pisze:Weź niyprzesadzej. Dom sie ueb ud***ć przi samyj życi, że ten co niy mo neta mo przinajmi jednego znajomego lub w rodzince kery mo neta. A ryszynie sie i wygospodarowanie sobie 10 minut na dołądowanie karty to niy jest karkouomny wyczyn. Jedno jest ino ciekawe , że nojwiyncy szkamrajom te co miyszkajom stosunkowo blisko Cicha 6.
jo mom karnet wiec mie to nie dotyczy. a co to mo do rzeczy ze mo kogoś w rodzince?? bydzie jechoł i szukoł i sie prosił to już idzie pod kasa i tam doładowuje. jo sie nie ciepia o trudności ino o tekst że teraz jest z tym nowym systemem super wygodnie z czym sie nie moga zgodzic. czytanie ze zrozumieniem sie kłanio.
Bo jest wygodnie i lepij w stosunku do poprzedniego sezonu. Wtedy tyn co karnetu niy miou musiou dylać za kożdym razym pod kasa a teroski mo ta możliwość ,ze sie douaduje przez neta. No ja ale jak już wspomniou juza niykerzy robiom jakby miyszkali w murzynski chacie na afrykański sawannie.
Obrazek
Obrazek

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#464 Post autor: Thoth » 15 wrz 2010, o 09:36

do mnie wygodniej do ciebie tyz do poru innych osób tyż ale jest full ludzi do kerych nie jest to udogodnienie. ja zaś już nie rób z tego kraju centrum cywilizacyjnego swiata w kerym kozdy członek społeczeństwa mo na zawołanie dostep do neta. poza tym system informacyjny sie kłanio o tych kartach. jedyn może artykuł w gazecie i reszta w necie :wstyd: :wstyd: do tych co tego netu nie maja to rzeczywiście kopalnia wiedzy.

Awatar użytkownika
Martinezku
Kontakt:

#465 Post autor: Martinezku » 15 wrz 2010, o 09:43

tommy tauzen pisze:do mnie wygodniej do ciebie tyz do poru innych osób tyż ale jest full ludzi do kerych nie jest to udogodnienie. ja zaś już nie rób z tego kraju centrum cywilizacyjnego swiata w kerym kozdy członek społeczeństwa mo na zawołanie dostep do neta. poza tym system informacyjny sie kłanio o tych kartach. jedyn może artykuł w gazecie i reszta w necie :wstyd: :wstyd:
Ale czy komuś sie pogorszyuo wzglyndym poprzedniego sezonu bo jest douadowanie przez neta? Niy godom że my som jakimś mega cywilizowanym krajym ale przikuadowo jo wśród znajomych i rodzinki niy znom nikogo kery niy mo neta. Z tym, że info uo nowych kartach byuo uo kant żici rozczaś to sie zgodzom w 100%.
Obrazek
Obrazek

Zablokowany