Działania zarządu i innych pracowników klubowych
-
- Kontakt:
Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych
100 racji dla kolegi wyżej.
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jaki marketing??????
mowisz o tych kilku bilbordach, i o tym ze caly czas woza sie na renomie WDS na slaskim?
my nie mamy marketingu
zreszta jedyna rzecza jaka zrobili to taka, ze ze sklepu Niebiesy musialo zniknac oficjalne logo, bo chcieli umowy ktorej nitby nie zaakceptowal - zamiast miec cos nie maja nic a gadzety wymyslane przez osoby nie majace o tym pojecia.................
zal nawet pisac na ten temat cokolwiek , po raz kolejny mam nadzieje , ze zjazd akcjonariuszy rozwali ta klike wzajemnej adoracju juz raz to przezywalismy teraz czas chyba na 2 etap bo ktos chyba zagrzsal ciepla posadke i jest mu wygodnie
mowisz o tych kilku bilbordach, i o tym ze caly czas woza sie na renomie WDS na slaskim?
my nie mamy marketingu
zreszta jedyna rzecza jaka zrobili to taka, ze ze sklepu Niebiesy musialo zniknac oficjalne logo, bo chcieli umowy ktorej nitby nie zaakceptowal - zamiast miec cos nie maja nic a gadzety wymyslane przez osoby nie majace o tym pojecia.................
zal nawet pisac na ten temat cokolwiek , po raz kolejny mam nadzieje , ze zjazd akcjonariuszy rozwali ta klike wzajemnej adoracju juz raz to przezywalismy teraz czas chyba na 2 etap bo ktos chyba zagrzsal ciepla posadke i jest mu wygodnie
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
-
- Kontakt:
Zarzad jest wszystkiemu winien i koniec kropka.Ja nie wiem kogo Wy tutaj bronicie.
Oni sa wlascicielami tego klubu , ich zdaniem firmy(niech bedzie) i to oni maja dbac o to zeby ludzie mogli wejsc na mecz przychadzac nawet 5 minut przed meczem , w normalnych warunkach.I nikogo w dzisiejszych czasach nie obchodza ich rozterki , ze cos dlugo trwa , ze ile to kas mozna otworzyc.Jak trzeba to maja otworzyc i 50.To oni wprowadzili KK i nikogo nie interesuje , ze nie moga sobie z tym poradzic.Ludzie placa 15 zl a pozniej 25 zl za bilet , nikt niczego nie rozdaje tutaj za darmo,nikt nikomu laski nie robi.Co to za firma co im klienci zniecheceni sprzed nosa odchodza , smiechu warte.
Jakby sie trzymali tego co napisalem wyzej to kur... wreszcie bylby porzadek.
Oni sa wlascicielami tego klubu , ich zdaniem firmy(niech bedzie) i to oni maja dbac o to zeby ludzie mogli wejsc na mecz przychadzac nawet 5 minut przed meczem , w normalnych warunkach.I nikogo w dzisiejszych czasach nie obchodza ich rozterki , ze cos dlugo trwa , ze ile to kas mozna otworzyc.Jak trzeba to maja otworzyc i 50.To oni wprowadzili KK i nikogo nie interesuje , ze nie moga sobie z tym poradzic.Ludzie placa 15 zl a pozniej 25 zl za bilet , nikt niczego nie rozdaje tutaj za darmo,nikt nikomu laski nie robi.Co to za firma co im klienci zniecheceni sprzed nosa odchodza , smiechu warte.
Jakby sie trzymali tego co napisalem wyzej to kur... wreszcie bylby porzadek.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- MBR-200
- Kontakt:
Im powinno zależeć, żeby KK miało jak najwięcej osób, bo tylko to gwarantuje wypełniony stadion. Wystarczyło wyrabiać te karty w cenie ich rzeczywistego kosztu (1 zł? 0,50 zł?), ale nie - trzeba było wykorzystać okazję do tego by zgarnąć te pare złotych, a za dwa lata zrobią to ponownie.
Łatwo policzyć, że w dwóch ostatnich meczach masa pieniędzy poszła psu w dupe. Oczywiście osoby odpowiedzialne za cała strategię związaną z wprowadzeniem kart nie poniosą (tRadycyjnie) żadnych konsekwencji.
Łatwo policzyć, że w dwóch ostatnich meczach masa pieniędzy poszła psu w dupe. Oczywiście osoby odpowiedzialne za cała strategię związaną z wprowadzeniem kart nie poniosą (tRadycyjnie) żadnych konsekwencji.
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??
- BOGUCICE
- Kontakt:
jaki zjazd i co rozwali? Klimek rozwali Patermana czy Paterman Klimka? a może Smaogorowicz rozwali Sobstyl?Mydlą oczy kibicom a wszystko zostanie po staremu.Oni już rżą jak słyszą ,że kibice mogą zaprotestować przeciw czemuśkolwiek. A my jak zwykle będziemy się napinać na forum. A oni się śmieją i są zadowoleni ,że Ruch ma kibiców bezradnych i do bani. Myślałem ,że tego nie napiszę ale po ostatnim machaniu szabelkami na forum okazało się na meczu z Legią ,że wszystko jest cacy i piękne. No ale jak trzeba Legię od Kurew pojechać to stadion drży w posadach. Napiszę po raz drugi -KIBICE RUCHU SĄ DO BANI(sam nim jestem i sam jestem do bani bo nie udało mi się nic zrobić ale ja jako w miarę świeży na forum mogę mało!).I każdy temat piszący o sferach organizacyjnych i protestach powinien być od razu zamykany bo tylko na pośmiewisko się wystawimy.Jak będą chcieli to sprzedadzą nas razem z Ruchem za pół czapki gruszek a my nawet o tym nie będziemy wiedzieć. Największym wstydem dotychczas jest demontaż Omegi.Wierzycie ,że Kopel wybuduje stadion? CHA ! CHA! CHA! Jajco wybuduje. Chce się ktoś ze mną założyć ,że w 2015 nie będzie stadionu nowego na Cichej i będziemy grać na stadionie Śląskim a miasto będzie regularnie do tego dopłacać? Po roku takiej prowizorki spadniemy i po Ruchu będzie. 2015 -16 I -II liga i koniec.I albo znajdą się ludzie ,którzy coś będą robić dla klubu albo zapomnijcie o powrocie do świetności. Zabrze nas już w blokach zostawiło a i nawet Gliwice. W Katosach też jest lepiej .Tylko my i Bytom jak ostatnie dziady. Będziemy mieli derby jak se namalujemy z Polonią na starym dopuszczonym warunkowo stadionie na Cichej jak go Kopel nie przewali na centrum handlowe. Krótko jestem z wami na forum ale po meczu z Legią nie miałem nawet ochoty zajrzeć. Wielkie oburzenie,wielkie zapowiedzi.Temat na forum "PROTEST" i co? GÓWNO! jak zwykle sami kłapacze internetowi.I co już jest spokojnie i ok. A panowie działacze spokojnie dalej szyją swoje interesiki. I jeszcze ważna sprawa.Jak ktoś napisze ,że Ruch regularnie zapełni SŚ w liczbie 20 tys. to dla mnie jest klientem psychiatryka. Na głupi mecz z Legią nie potrafiliśmy się zmobilizować a niektórzy tu chcą grać na Śląskim. I to na dodatek biało czerwonym.Skuteczność kibiców Ruchu jest zerowa a aktywność beznadziejna. Przepraszam ,że tak się wymądrzam ale po kilku tygodniach pobytu na forum i po ostrzeżeniach na PW od innych forumowiczów ,że nerwy nic nie dadzą bo kibice Ruchu to "leśne dziadki" i najwięksi na świecie gawędziarze muszę tym co mnie ostrzegali przyznać rację.viRo_BJJ pisze:jaki marketing??????
my nie mamy marketingu
A zjazd? To będzie zjazd kolejnego robienia przez Klimka kibiców Ruchu za ciuli
W Sheffield tylko RUCH!!!
-
- Kontakt:
Mnie dziwi jedna rzecz dlaczego miasto od wielu lat nic nie robi z terenami po byłej hucie przecież teren można dać jakiemuś inwestorowi w zamian za budowę stadionu na cichej lub za opłacenie wynajmu SŚ. Wolałbym żeby ten inwestor wybudował nowy stadion bo SŚ na pewno nie wypełnimy w całości
- BOGUCICE
- Kontakt:
Bo klub Ruch Chorzow jest dla miasta kulą u nogi .Te jełopy nie wiedzą jaki skarb mają .Gdyby nie Ruch i PKIW to o Chorzowie nie słyszałby nikt.I oni to niszczą.
-
- Kontakt:
to już nie chodzi o to ze klub jest kulom u nogi miasto pozbyło by się problemu z narzekania nas o stadion 2 rzecz wpadło by parę groszy z podatku i wszyscy byli by zadowoleni
- jabolgo
- Kontakt:
A jaką wiarygodność obecnie prezentuje Ruch Chorzów S.A.? ZEROWĄ, cały czas na minusie i na dodatek rządzi nim firma z Cypru!
Więc jak miasto może się angażować w coś takiego?
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
- BOGUCICE
- Kontakt:
I jeśli Klimek (Varexpol) nie pozbędzie się akcji na rzecz Patermana czy kogokolwiek innego ,kto ma jasne intencje i przejrzystość finansową(wybaczcie ale ani Klimek ani Varexpol nie wzbudzają u mnie zaufania po tym co przedstawił nam jaboglo) od klubu będą uciekać inwestorzy.Ja jestem tylko ciekaw kto przegonił z Cichej waściciela firmy Gelwee? A słyszałem ,że chciał zainwestować spore pieniądze w porównaniu z tym co jest.jabolgo pisze:A jaką wiarygodność obecnie prezentuje Ruch Chorzów S.A.? ZEROWĄ, cały czas na minusie i na dodatek rządzi nim firma z Cypru!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
BOGUCICE pisze:I jeśli Klimek (Varexpol) nie pozbędzie się akcji na rzecz Patermana czy kogokolwiek innego ,kto ma jasne intencje i przejrzystość finansową(wybaczcie ale ani Klimek ani Varexpol nie wzbudzają u mnie zaufania po tym co przedstawił nam jaboglo) od klubu będą uciekać inwestorzy.Ja jestem tylko ciekaw kto przegonił z Cichej waściciela firmy Gelwee? A słyszałem ,że chciał zainwestować spore pieniądze w porównaniu z tym co jest.jabolgo pisze:A jaką wiarygodność obecnie prezentuje Ruch Chorzów S.A.? ZEROWĄ, cały czas na minusie i na dodatek rządzi nim firma z Cypru!
Klimkowi teraz nie w smak sprzedawać swoje akcje, a kiedyś się zarzekał, że jeśli znajdzie się kupiec, to podejmnie rozmowy, z kilku źródeł wiadomo, że kupcy byli (patrz wyżej), coś mi się zdaje, że Pan Mariusz K. chce trochę odbić sobie na Nas Reportera, obym się mylił, ale ... nic na to nie wskazuje

A wiadomo, jeśli zostanie Klimek to żaden inny inwestor/sponsor do Nas nie przyjdzie, nie można liczyć również na pomoc miasta, z wiadomych względów, które dokładnie przedstawil jabolgo.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
Sorry że tu pisze ale nie znalazłem tematu propozycje/uwagi nt. działania forum. Post będzie do usunięcia.
Co się stało z postami od 19 sierpnia do 13 września? Czy ewentualnie tylko ja ich nie mam?
Co się stało z postami od 19 sierpnia do 13 września? Czy ewentualnie tylko ja ich nie mam?
- Patton
- Kontakt:
Awaria serwera 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
To się stało, że za każdym razem jak podnoszony jest głos na tym forum przeciwko zarządowi, jakimś dziwnym trafem forum przestaje działać ze wzgędu na "renowację"Dorcia pisze:Sorry że tu pisze ale nie znalazłem tematu propozycje/uwagi nt. działania forum. Post będzie do usunięcia.

-
- Kontakt:
dokładnie, też to zauważyłech! Chyba żyjemy w wolnym kraju, co nie?vesti pisze:To się stało, że za każdym razem jak podnoszony jest głos na tym forum przeciwko zarządowi, jakimś dziwnym trafem forum przestaje działać ze wzgędu na "renowację"Dorcia pisze:Sorry że tu pisze ale nie znalazłem tematu propozycje/uwagi nt. działania forum. Post będzie do usunięcia.