Sponsorzy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Sponsorzy

#676 Post autor: Ozor » 13 sie 2010, o 13:46

a niech mają nawet po samolocie byle grali tak żeby sie to dało oglądac.

scaneRboy
Kontakt:

#677 Post autor: scaneRboy » 18 sie 2010, o 23:35

a mi się w meczu z Wisłą rzuciła w oczy reklama piekarnii Pana Paruzela! Ciekawe, czy ma tyle kasy co Kozielski z Odry Wodzisław.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#678 Post autor: heli » 19 sie 2010, o 06:22

scaneRboy chyba coś powaliłeś, piekarnia to była badura czyli standard, a
Paruzel to Zakłady Mięsne w Dobieszowicach, wiem bo robili my tam robota dla nich, zresztą było nawet ZM Paruzel i nie mo nic wspólnego z Odrą.
choć oczywiśnie nie moga godać, że to jo nie jest w błędzie, ale na 99,9 % wydaje się, że mom racja
I oczywiście była to nowa firma na banerach elektronicznych.

Dobrze by było jakby właśnie grono tych mniejszych sponsorów stawała się liczna.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#679 Post autor: alek900 » 12 wrz 2010, o 22:59

Widzieliście w sponsorach dwa loga. Party Pizza - ogólnopolska sieć pizzerii, oraz 4move - napoje izotoniczne. ?

I jeszcze miałem to ostatnio wkleić odnośnie Varexpolu. Z wywiadu z Panią prezes tejże firmy

Dlaczego Varexpol nie ma jeszcze strony internetowej?

- Nowa strona jest w budowie. Dołożymy wszelkich starań, aby powstała jak najszybciej.

Data. 26 Październik 2010. Super szybko to im powstaje :)

jugador
Kontakt:

#680 Post autor: jugador » 13 wrz 2010, o 00:22

Chyba 2009 ...
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#681 Post autor: alek900 » 13 wrz 2010, o 09:10

No właśnie :)

JoJeJo
Kontakt:

#682 Post autor: JoJeJo » 14 wrz 2010, o 11:41

Niechca nic godac ale te varexpol to jeden wielki przekret cos mi sie tak zdaje :D tako chyba pralnia pieniedzy.

Awatar użytkownika
BOGUCICE
Kontakt:

#683 Post autor: BOGUCICE » 14 wrz 2010, o 20:09

http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... szkol.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie chce siać negatywnych emocji ale już od dwóch osób słyszałem ,że z końcem roku "szlus" .Czy Prezes Kasia i reszta ferajny wie co się święci? A może znowu zrobią nam i w tym przypadku wodę z mózgu. No ale na meczu zawsze lepiej pokrzyczeć że Legia to stara k.....,prawda?
W Sheffield tylko RUCH!!!

Awatar użytkownika
Adam1983
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#684 Post autor: Adam1983 » 14 wrz 2010, o 20:18

Hehe...a w nowej gazetce Ruchu wyraźnie jest napisane, że Tauron zadowolony, i już powoli zaczynają kombinować ze sopnsoringiem na kolejny rok...Od razu wiedziałem,że ciulsko z tego bedzie.

jugador
Kontakt:

#685 Post autor: jugador » 14 wrz 2010, o 20:36

Oni placa za reklame.Konkretna umowa reklamowa.Klimek ich malo obchodzi.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#686 Post autor: alek900 » 14 wrz 2010, o 20:37

Wy ludzie panika siejecie. I jak potem mo być normalnie?
Jest tam kajś napisane że z Ruchu odchodzą czy coś? :wstyd:
Jak poczytają niekierych z Wos to napewno odejdą

arcio
Kontakt:

#687 Post autor: arcio » 14 wrz 2010, o 21:51

Adam1983 pisze:Hehe...a w nowej gazetce Ruchu wyraźnie jest napisane, że Tauron zadowolony, i już powoli zaczynają kombinować ze sopnsoringiem na kolejny rok...Od razu wiedziałem,że ciulsko z tego bedzie.
wiedziałeś? tzn że co - oni już nie są naszym sponsorem?
coś mnie ominęło? a może kolega chce ban za takie teksty?
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Adam1983
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#688 Post autor: Adam1983 » 14 wrz 2010, o 22:09

Nie poprostu od tego jest forum zeby wyrażac swoją opinię. Dobrze wiemy, że Tauron nas sponsoruje tylko dlatego, że Buzek podziałał, i że wysoko byliśmy w tabeli przez cały sezom. Teraz, jeżeli bedzie widać, że piłkarze mają słabsze wyniki, to Taurom poprostu może juz więcej klubu nie sponsorować. Jak myślisz, dlaczego Tauron w ciągu jednego roku zajął się sponsorowaniem połowy polskiego sportu ???
Tylko i wyłącznie dlatego że chciał jak najlepiej wystartować na giełdzie...niestety się to nie udało. I skoro się nie udało to ich plan nie wypalił. Proste, zatem skoro nie wyszło to po co ładować kase w coś co nie przyniosło korzyści.
I mi tu o banach nie pisz, bo pisze na temat. Ajeżeli Ci przeszkadza moja opinia i słowo "wiedziałem" to nie czytaj bądź zamień je na "domyślam się".

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#689 Post autor: gerhat » 14 wrz 2010, o 22:28

Adam1983 - Nie mosz pojęcia na teamt zasad jakie rządzą w takich koncernach w sprawie reklamy i sponsoringu.
To sa poteżne budżety, które niezależnie od ich sytuacji na giełdzie i tak beda wydawane w następnych latach.

Padosz że Ruch im nie przynosi korzyści? A co im przynosi korzyść w sponsoringu sportowym?
Następno olimpiada kero mogom sponsorować jest za 4 lata, przepraszam ZIO za 2 lata.
Tauron Azoty Tarnów odpadły w I rundzie play off żużla
Tauron Basket Liga wzbudza zainteresowanie na pozimie ligi hokejowej, szcególnie po "sukcesach" repry
Tour de Pologne - wygrał jakis kolarz no name, Szmyt ani żaden inny Polak nie odegrali żadnej znaczącej roli
Śląsk Wrocław - ekipa Tarasia ma jakieś sukcesy w lidze? Coś przoczyłem?

Porównaj to z dokonaniami Ruchu i oceń realnie szanse na przedłużenie umowy sponsorskiej z Ruchem a nie wypisuj tych gupot bez jakichkolwiek podstaw w rzeczywistości.

scaneRboy
Kontakt:

#690 Post autor: scaneRboy » 14 wrz 2010, o 22:30

arcio wyhamuj z banami. Pan Gniadek wielokrotnie podkreslał, że dla niego liczy sie ilość publikacji prasowych, internetowych i transmisji telewizyjnych o wystepach w Europie nie wspomne. Z tego punktu widzenia pozbycie się Niedzielana i Sobiecha (oraz Sadloka) to strzał w kolano, oba te nazwiska + wyniki przyciągaly jak lep dziennikarzy.

Pocieszam sie tym, że dwa mecze z Wisła i Legią, które w tym sezonie widziałem były conajmniej dobre w naszym wykonaniu, ale wykreowanie gwiazd to coś wiecej.

aaaapropo.. chyba jeszcze nikt nie komentowal zachowania Grzybka po strzeleniu bramy. Wojtek nie jest bezmyslnym gówniarzem typu małecki. Myślicie, że to był jakiś gest w stronę szeroko rozumianego marketingu własnej osoby i/lub klubu?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

ODPOWIEDZ