[5 kolejka] Ruch Chorzów - Legia W. g. 17:00 12.09 Cicha 6!
-
- Kontakt:
Re: [5 kolejka] Ruch Chorzów - Legia W. g. 17:00 12.09 Cicha
Piękny mecz
Zając na początku meczu dobre rajdy robił , ogołem mogło być więcej ale cieszmy się z 3pkt
doping cieniutki gdyby nie 10siona to śmiech
goRole RAUS
Zając na początku meczu dobre rajdy robił , ogołem mogło być więcej ale cieszmy się z 3pkt
doping cieniutki gdyby nie 10siona to śmiech
goRole RAUS
-
mulan pisze:Zamknięto temat kibicowski więc napisze tu coś jeśli chodzi o "młyn":
Może się myle ale myślę że podstawowym błędem jest założenie że cały stadion ma śpiewać. Jasne może się dołączyć np po bramce czy kilka razy na mecz ale od dopingu powinna być tylko jedna trybuna, u nas są dwie... Jeśli zetną te płoty na 8 sektorze to może rozwiązaniem byłoby całkowite przeniesienie młyna na sektor nr 10. Połączenie sił ludzi którzy chcą spiewać... A kto nie chce spiewać będzie miał do wyboru sektory nr 8,7,6,5 na których i tak się stoi.
Jeszcze nie tak dawno może 2 sezony temu na młynie widać było 40 , 30, 20, 15 latków... Ta średnia wieku spadała, no i dziś widać było kto został, najmłodsza młodzież w skromnej liczbie.
Piłkarze już nawet nie bawią się z młynem po meczu jak kiedyś, tylko z 10...
Pozdrawiam z prostej
Gówno prawda w tamtym sezonie jakoś młyn się zapełniał. Prawda jest taka, że winne wszystkiemu są karty kibica. Ja dzisiaj byłem wyrobić ją o godzinie 10 i czekałem bite 2h na jej wyrobienie mimo, że przede mną stał tylko 2 osoby. Wielu kibiców przychodziło na mecz na spontanie teraz nie mogą tego zrobić gdyż samo kupno biletu i karty zajmie wiele czasu.
P.S Dla mnie tragedią było dzisiejsze zachowanie prostej. 0 dopingu, cisza jak makiem zasiał. Nawet nie potrafili usiąść przy "więc wstań"
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2010, o 21:51 przez Roni2580, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
jest ku*** wygralismy ze stolicą . denx za wszystko w tym meczu
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
uff wazne zwyciestwo bo mimo iz poczatek sezonu to punktow brakowalo, teraz konieczne zwyciestwo w Bytomiu i w maire spokoju sie zlapie i bedzie mozna gromadzic kapital na spokojna wiosne!!
co do frekwencji
, mozna powiedziec kibice Ruchu sa wszedzie procz stadionu na Cichej.... 2 szlagiery z Wisla i Legia a nasza frekwencja jest zenujaca, nie chce widziec co bedzie jak bedziemy grac z slabszymi rywalami, skoro na takie druzyny nie umiemy sie zmobilizowac

co do frekwencji

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Frekwencja - dramat.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gratulacje za wynik, może jakos to będzie w tym sezonie
a co do kibiców no co zrobic trzeba wyjsc do ludi jak ludzie nie chcą przyjsc do ciebie.
Zbierac zapisy na te karty w wybranych knajpach i w okreslonym po zebraniu odpowiedniej ilosci chętnych pojawic sie z maszynką do ich wyrobienia.
O kibica dzis trzeba zabiegac sa inne rozrywki niestety.
Ale system zakupu biletu przez neta jak posiadasz kartę kibica dla mnie rewelacja

Zbierac zapisy na te karty w wybranych knajpach i w okreslonym po zebraniu odpowiedniej ilosci chętnych pojawic sie z maszynką do ich wyrobienia.
O kibica dzis trzeba zabiegac sa inne rozrywki niestety.
Ale system zakupu biletu przez neta jak posiadasz kartę kibica dla mnie rewelacja

Ostatnio zmieniony 12 wrz 2010, o 22:02 przez Ozor, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no wczoraj czekało się 5 minRoni2580 pisze:mulan pisze:Zamknięto temat kibicowski więc napisze tu coś jeśli chodzi o "młyn":
Może się myle ale myślę że podstawowym błędem jest założenie że cały stadion ma śpiewać. Jasne może się dołączyć np po bramce czy kilka razy na mecz ale od dopingu powinna być tylko jedna trybuna, u nas są dwie... Jeśli zetną te płoty na 8 sektorze to może rozwiązaniem byłoby całkowite przeniesienie młyna na sektor nr 10. Połączenie sił ludzi którzy chcą spiewać... A kto nie chce spiewać będzie miał do wyboru sektory nr 8,7,6,5 na których i tak się stoi.
Jeszcze nie tak dawno może 2 sezony temu na młynie widać było 40 , 30, 20, 15 latków... Ta średnia wieku spadała, no i dziś widać było kto został, najmłodsza młodzież w skromnej liczbie.
Pozdrawiam z prostej
Gówno prawda w tamtym sezonie jakoś młyn się zapełniał. Prawda jest taka, że winne wszystkiemu są karty kibica. Ja dzisiaj byłem wyrobić ją o godzinie 10 i czekałem bite 2h na jej wyrobienie mimo, że przede mną stał tylko 2 osoby. Wielu kibiców przychodziło na mecz na spontanie teraz nie mogą tego zrobić gdyż samo kupno biletu i karty zajmie wiele czasu.
P.S Dla mnie tragedią było dzisiejsze zachowanie prostej. 0 dopingu, cisza jak makiem zasiał. Nawet nie potrafili usiąść przy "więc wstań"

Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niebiescy, dzięki za 3 pkt. Choć nie ukrywam, że liczyłem że po czerwonej kartce dla Rzeźniczaka, Waldek zagra dwoma napastnikami i dobije Legię.
Co do frekwencji - słabo, słabo... Rozumiem, karty kartami, ale już piąta kolejka za nami i było trochę czasu, by je wyrobić...
PS. Zając

Co do frekwencji - słabo, słabo... Rozumiem, karty kartami, ale już piąta kolejka za nami i było trochę czasu, by je wyrobić...
PS. Zając

od małego NIEBIESKI
-
- Kontakt:
mam pytanie
czy ktos pod stadionem lub dalej nie znalazl karty kibica i dowodu bo kolega stracił jc to pisac na pw
czy ktos pod stadionem lub dalej nie znalazl karty kibica i dowodu bo kolega stracił jc to pisac na pw
-
mulan pisze:no wczoraj czekało się 5 minRoni2580 pisze:mulan pisze:Zamknięto temat kibicowski więc napisze tu coś jeśli chodzi o "młyn":
Pozdrawiam z prostej
P.S Dla mnie tragedią było dzisiejsze zachowanie prostej. 0 dopingu, cisza jak makiem zasiał. Nawet nie potrafili usiąść przy "więc wstań"ale po co? jak jest 20 min do meczu a 200 osób czeka w kolejce po karte
Nie każdy ma czas dzień wcześniej jechać po bilet , nie każdy wie czy będzie mógł iść na mecz wcześniej i dopiero podejmuje decyzje w dniu jego rozgrywania. Ja nie wyrabiałem karty 1h godziny przed meczem tylko 7h . I powtarzam przede mną stały 2 osoby, które również wyrabiały karty, a ja czekałem 1,5h średnio 30 min osoba.
-
- Kontakt:
Co to za brednie czasu na wyrobienie KK było ponad miesiąc z okładem!
-
- Kontakt:
2h przed meczem , wyrabiali w maks 10min karty 

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zrozum ze ludziom sie nie chce i jak ich chcesz miec na stadionie musisz wszystko dostarczyc pod nos widac takie czasy.Jabol.10 pisze:Co to za brednie czasu na wyrobienie KK było ponad miesiąc z okładem!
-
- Kontakt:
tym razem z perspektywy TV:
bardzo dobry mecz Pulkowskiego, zawsze dodtakowo mobilizuje sie na Legie co i tym razem dało świetny efekt. Solidnie Grzyb - myślę że Grzybek w formie z zeszłego sezonu miałby w tym meczu trzy trafienia na koncie, ale widać że wszystko idzie w dobrym kierunku. Solidnie cała obrona, słabszy początek Sadloka później już jak profesor, solidnie Stawarczyk - jedyny błąd w końcówce ale na szczęście bez konsekwencji. Właściwie każdy zasłużył na miłe słowo po tym meczu. Strzał Malinowskiego
w C+ nie przyznali karnego dla Legii w żadnej sytuacji, kto miał okazję słuchać "komentarz" Mielcarskiego w meczu i Węgrzyna w Liga + ekstra wie że takie mendy nie powinny mieć prawa do komentowania meczów
bardzo dobry mecz Pulkowskiego, zawsze dodtakowo mobilizuje sie na Legie co i tym razem dało świetny efekt. Solidnie Grzyb - myślę że Grzybek w formie z zeszłego sezonu miałby w tym meczu trzy trafienia na koncie, ale widać że wszystko idzie w dobrym kierunku. Solidnie cała obrona, słabszy początek Sadloka później już jak profesor, solidnie Stawarczyk - jedyny błąd w końcówce ale na szczęście bez konsekwencji. Właściwie każdy zasłużył na miłe słowo po tym meczu. Strzał Malinowskiego

w C+ nie przyznali karnego dla Legii w żadnej sytuacji, kto miał okazję słuchać "komentarz" Mielcarskiego w meczu i Węgrzyna w Liga + ekstra wie że takie mendy nie powinny mieć prawa do komentowania meczów
"Ruch nas rozjechal jak walec, zmiazdzyl, upokorzyl, rozdeptal."
-
- Kontakt:
Wiem i dlatego postulowałem już [inny nick jabolgo] aby rozdawali karty za darmo [reklama na odwrocie] co nie zmienia faktu że część winy leży po stronie kibiców. Zresztą przerabialiśmy temat już trochę.