Transfery 2010/2011
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Transfery 2010/2011
Z pomocnikiem sie zgodze.. bo juz od poczatku okienka powinien byc priorytet,bNk pisze:potrzebujemy pomocnika !! Giza z Legii ? Jarzębowski może..? do napadu raczej kogoś młodszego niż Ujek ...
co do napastnika tu juz sie mozna zastanowic a moze wlasnie potrzebujemy doswiadczonego napastnika? przeciez Olszar jeszcze nie ma 30, mamy młodego Piech, Jankowskiego ew Janoszke czy Stefanskiego.. my potrzebujemy zawodnika na juz ktory moze zagrac w podstawowej 11 a nie takiego ktory przez najblizszy rok dwa sie bedzie ogrywał..
panowie czy kibic Ruchu to taki ktoremu wiecznie sie nic nie podoba? bo szczeze jak by nam mial strzelac po przynajmniej 10 bramek na sezon to mnie jego przeszłosc nie interesuje! przykład taki Lato po aferze korupcyjnej, wiekowy juz tez zawdonik przeszedł za darmo do Jagi i co? i gra całkiem niezle i tam jakos niekt nie płacze.. a powiem jeszcze tyle jezeli wogole w tym jest jakies ziarenko prawdy to jezeli Waldek potrzebuje takiego zawodnika to ja jestem za.!
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ujek by sie przydol choby na rok bo piech , stefanski czy jankowski na granie szpilu od poczatku to nie bardzo ale srodkowy pomocnik priorytetem no i boczny obronca bo po kontuzji ariela nima nikogo na lawa
-
- Kontakt:
jo widza juz lepij, Bronowickiego niz Ariela.
-
- Kontakt:
Oszust Ujek z niebieską Erką na piersi? Mam nadzieję, że nigdy tego nie zobaczę!
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Narzekacie na Ujka, ale jakby przyszedł do nas i strzelił bramkę tydzień później żabolom, to by każdy skakał ze szczęścia ...
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
Mów za siebie. A abstrahując od oceny moralnej tego człowieka, to Ujek nie jest napastnikiem o umiejętnościach Niedzielana, więc od strony sportowej także nie widzę sensu sprowadzania go na C6.
I jeszcze jedno. Jeśli wierzyć przywoływanemu artykułowi, to Ujek chciałby dostawać od Bełchatowa pieniądze na konto w jakimś raju podatkowym i to jest powód, dla którego nie może się dogadać z Bełchatowem. Bardzo bym nie chciał by akurat Ruch spełnił takie wymaganie i plątał się w jakieś niejasne sytuacje finansowe. Od lat staramy się budować image uczciwego i przejrzystego klubu, to nie spieprzmy tego.
I jeszcze jedno. Jeśli wierzyć przywoływanemu artykułowi, to Ujek chciałby dostawać od Bełchatowa pieniądze na konto w jakimś raju podatkowym i to jest powód, dla którego nie może się dogadać z Bełchatowem. Bardzo bym nie chciał by akurat Ruch spełnił takie wymaganie i plątał się w jakieś niejasne sytuacje finansowe. Od lat staramy się budować image uczciwego i przejrzystego klubu, to nie spieprzmy tego.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2010, o 11:17 przez Witek46, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Jest taki typ zawodnika którego po prostu nie trawię!! Żeby zobrazować jaki to typ wymienię kilku takich zawodników: Dawidowski, Małecki, swego czsu Mariusz Śrutwa... i właśnie Ujek!
www.progres-music.com
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak Piech mlody jak on ma 25 lat?! Chyba tylko w Polsce jest mlody
To juz powinien byc w pelni uksztaltowany pilkarz!
Spokojnie moze grac w podstawowym skladzie,ale znajac zycie malo gra/lub wcale,zebysmy mniej za niego zaplacili.
Ujka osobiscie nie chce-podpisuje sie pod tym co napisal Witek46.

Spokojnie moze grac w podstawowym skladzie,ale znajac zycie malo gra/lub wcale,zebysmy mniej za niego zaplacili.
Ujka osobiscie nie chce-podpisuje sie pod tym co napisal Witek46.
-
- Kontakt:
chciejcie se albo niy chcecie jak Waldkowi jest potrzebny to znaczy ze sie przydo i go wezmom. jo mu ufom.
-
-
- Kontakt:
25 lat i jakos Fornalik nie widzi go non stop w podstawowej 11 wiec albo jest na to dla niego za słaby albo jeszcze potrzebuje sie ograc na ekstraklasowych boiskach..
po 2 jak mozna porownac Ujka do Niedzielana ? przeciez to całkiem inny pilkarz inne umiejetnosci i pod takiego Ujka dobiera sie całkiem inna taktyke niz pod Niedzielana.. moze Waldek chce miec szczerszy wybor i kogos kto wejdzie od razu do podstawy? ew moze zmienia taktyke dokladnie pod danego przeciwnika a niestety do tego trzeba miec odpowiednich pilkarzy..
mnie tam osoboscie jego przeszłosc nie interesuje.. ja ufam trenerowi i mam nadzieje ze jezli go chce to ma w tym jakis cel..
a jeszcze jedno ja własnie no oprocz Małeckiego bo ten gosc jest niereformowalny lubie takich pilkarzy taki "zadzior" ktory walczy jest nam potrzebny Ujek czesto schodził do srodka walczył o piłke i stwarzał sytuacje napastnikom.. juz nie mowie co np w zeszył roku taki Dawidowski robił z nasza obrona.. ) a to taki podobny styl co Ujek)
trzeba poprostu zaufac trenerowi i powtarzam jezeli w ogole jest w tej informacji ziarenko prawdy..a nie wiecznie narzekac i plakac ze ten nie ten tamto..
po 2 jak mozna porownac Ujka do Niedzielana ? przeciez to całkiem inny pilkarz inne umiejetnosci i pod takiego Ujka dobiera sie całkiem inna taktyke niz pod Niedzielana.. moze Waldek chce miec szczerszy wybor i kogos kto wejdzie od razu do podstawy? ew moze zmienia taktyke dokladnie pod danego przeciwnika a niestety do tego trzeba miec odpowiednich pilkarzy..
mnie tam osoboscie jego przeszłosc nie interesuje.. ja ufam trenerowi i mam nadzieje ze jezli go chce to ma w tym jakis cel..
a jeszcze jedno ja własnie no oprocz Małeckiego bo ten gosc jest niereformowalny lubie takich pilkarzy taki "zadzior" ktory walczy jest nam potrzebny Ujek czesto schodził do srodka walczył o piłke i stwarzał sytuacje napastnikom.. juz nie mowie co np w zeszył roku taki Dawidowski robił z nasza obrona.. ) a to taki podobny styl co Ujek)
trzeba poprostu zaufac trenerowi i powtarzam jezeli w ogole jest w tej informacji ziarenko prawdy..a nie wiecznie narzekac i plakac ze ten nie ten tamto..
Ostatnio zmieniony 18 sie 2010, o 11:19 przez Raulito, łącznie zmieniany 1 raz.
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mariusz Ujek (ur. 6 grudnia 1977 w Lubinie) – Polski piłkarz grający na pozycji napastnika. Wychowanek Zagłębia Lubin, obecnie jest wolnym zawodnikiem.
Ujek swoją karierę rozpoczynał w Zagłębiu Lubin. W jego barwach zadebiutował w pierwszej lidze. Zaliczył również krótkie epizody w Stali Chocianów, Chrobrym Głogów, BKSie Bolesławiec, FC Singen 04, RKSie Radomsko, Kuźni Jawor, Górniku Polkowice i Odrze Opole. Grając w Zagłębiu Sosnowiec został oskarżony o udział a aferze korupcyjnej. Po przyznaniu się do winy wrócił do piłki i występował jako zawodnik GKS Bełchatów. Po sezonie 2009/2010 klub nie doszedł do porozumienia z zawodnikiem i opuścił on Bełchatów.
Ujek swoją karierę rozpoczynał w Zagłębiu Lubin. W jego barwach zadebiutował w pierwszej lidze. Zaliczył również krótkie epizody w Stali Chocianów, Chrobrym Głogów, BKSie Bolesławiec, FC Singen 04, RKSie Radomsko, Kuźni Jawor, Górniku Polkowice i Odrze Opole. Grając w Zagłębiu Sosnowiec został oskarżony o udział a aferze korupcyjnej. Po przyznaniu się do winy wrócił do piłki i występował jako zawodnik GKS Bełchatów. Po sezonie 2009/2010 klub nie doszedł do porozumienia z zawodnikiem i opuścił on Bełchatów.

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!
-
16 meczy 2 gole? jak na napastnika to jest prawdziwy super snajper 

Campeones!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Raulito jest tez trzecia mozliwosc o ktorej ja pisalem wyzej...To nie moze byc przypadek,ze Piech tak malo gra.A powiazac to jeszcze z tym,ze jakas kase bedziemy musieli za niego zaplacic to latwo mozna sie domyslic 
Ujka pod wzgledem sportowym nie oceniam.Ale ta jego przeszlosc i to co teraz komibinuje z tym rajem podatkowym...
Tez ufam trenerowi-bedzie go chcial to trudno,nie mam zadnego wplywu na to.Bedzie gral to bede przeciec kibocwal calemu zespolowi i tyle.Wyrazam tylko swoje zdanie,po to jest forum

Ujka pod wzgledem sportowym nie oceniam.Ale ta jego przeszlosc i to co teraz komibinuje z tym rajem podatkowym...
Tez ufam trenerowi-bedzie go chcial to trudno,nie mam zadnego wplywu na to.Bedzie gral to bede przeciec kibocwal calemu zespolowi i tyle.Wyrazam tylko swoje zdanie,po to jest forum