Karnety i bilety w sezonie 2010/2011

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
bluefil
Kontakt:

Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011

#346 Post autor: bluefil » 17 sie 2010, o 13:10

piotrhalak pisze:
Kotlet pisze:
heli pisze:no ja ino kaj jest te wejśćie od bojowników, bo na tym planie na stronie nie ma http://www.ruchchorzow.com.pl/cms/File/ ... _cicha.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak idziesz od dworca to pierwsze wejscie od lewej strony jest na sektoir 9 i 10, podobno nie było wogóle kolejki.
Zgadza się. Wejście za***iście sprawne dla posiadaczy karnetów!! :hurra:
A w czym ta korzysc sie przejawiala? Od Aleji Bojownikow, to zupelnie nie bylo kolejek. Mam karnet i wszedlem tak jak kazdy z biletami.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

memp
Kontakt:

#347 Post autor: memp » 17 sie 2010, o 13:13

Potwierdzam, wejście od Alei Bojowników na Dziesione błyskawiczne, pare osób tylko ;)

scaneRboy
Kontakt:

#348 Post autor: scaneRboy » 17 sie 2010, o 13:33

niejeden odwrócił się od prawdy jak tych trzech Faryzeuszy:
Grzegorz, Andrzej i Artur
bowiem zwątpili oni, że śląska ziemia da im pożywienie
tak i wielu z nas zwątpiło, zawahało sie w decyzji
duch nasz tymczasem powstał jeszcze potężniejszy
i pogonił z Krakowa smoka straszliwego...
idźcie zatem. odkupcie swą winę za Kartę Kibica
głoście dobrą nowinę u braci swoich, by i oni wstąpli do stadionu niebieskiego.

scRy, Karnety i bilety w sezonie 2010/2011, str 24, w3
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Harpo
Kontakt:

#349 Post autor: Harpo » 17 sie 2010, o 13:43

heli pisze:mom nadzieja, że następnym razem szybciej będą realizowane dobre pomysły, a nie dopiero jak ktoś zobaczy że kart poszło o wiele mniej niż powinno.
Mądry Polak po szkodzie...

Przedsprzedaż biletów również powinna "wyjść" do ludu, np. na "Wolkę", tym bardziej, że właśnie z Chorzowa chodzi najmniej kibiców (sic!).
Postawić niebiesko/biały sztand z epną reklamą następnego meczu, gościa z megafonem i jazda ze sprzedażą KK i biletów. Do tego podkład dźwiękowy ze śpiewami kibiców - nikt obojętnie nie przejdzie (widziałem taką akcję w jednym z zachodnich państw).

Pomysłów jest masa, ale niestety brak u nas marketingowca z jajami.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#350 Post autor: Lutz » 17 sie 2010, o 13:50

Do tego podkład dźwiękowy ze śpiewami kibiców - nikt obojętnie nie przejdzie (widziałem taką akcję w jednym z zachodnich państw).
Kaj ? Na Wyspach Owczych ? :P

Moje zdanie na tyn temat znocie , niy od dzisiej bez to pozostana inyk przy Tych wyspach. Jo jeszcze niy słyszoł co by we Hamburgu kole Michela stoł karlus ze standym i ryczoł :" panie, kup pan bilet !!! ".

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#351 Post autor: forrest » 17 sie 2010, o 13:59

DLA LENIWYCH :luka:
W kolejnym meczu przy Cichej Ruch Chorzów zmierzy się z Legią Warszawa. Już teraz zachęcamy naszych fanów do zakupu Kart Kibica w cenie tylko 15 zł, które są jedynym dokumentem uprawniającym do wejścia na stadion.
Wprowadzenie kart ma związek z pełną identyfikacją uczestników imprezy masowej. Karty Kibica można wyrabiać w nowym budynku klubowym (I piętro) przy Cichej 6 od poniedziałku do piątku w godz. od 9:00 do 17:00. Dotychczas zostało wyrobionych ponad 5 tysięcy Kart.

Serdecznie zapraszamy jednocześnie do zakupu karnetów po atrakcyjnych cenach na rundę jesienną lub cały sezon 2010/2011!

OSOBY, KTÓRE ZAKUPIĄ KARNETY DO 30 WRZEŚNIA WEZMĄ UDZIAŁ W LOSOWANIU ATRAKCYJNYCH NAGRÓD!!!

Nagrodą główną jest telewizor HD firmy LG oraz odtwarzacz DVD firmy LG. Fundatorem nagród jest firma „BILANS Sp. z o.o” z siedzibą w Chorzowie. Ponadto do wygrania będą; oryginalna nowa koszulka Ruchu z autografami piłkarzy, piłka nożna z autografami piłkarzy oraz dziesięć nagród niespodzianek! Dlatego już teraz warto przyjść do klubu i zakupić KARNET!

W obecnym sezonie 2010/2011 oferujemy następujące typy karnetów:

- Karnet Indywidualny (ulgowy/normalny) w cenie już od 115 zł za rundę
- Karnet Rodzinny – przeznaczony dla całych rodzin minimum 2+1 (głównie sektory rodzinne: I,V,IX – istnieje również możliwość wybrania dowolnego miejsca na stadionie w tym trybuny) w cenie już od 80 zł za rundę
- VIP – miejsce na loży VIP. Gwarancja miejsca na parkingu. W cenie już od 570 zł za rundę

Dla osób, które zakupią karnet przygotowaliśmy również inne bonusy. Są to:

- gwarancja atrakcyjnej i stałej ceny (ceny biletów na mecze - od 25 zł w zależności od przeciwnika, podczas gdy średnia cena biletu dla karnetowiczów to ok. 20 zł)
- gwarancja stałego (ulubionego) miejsca na stadionie
- oszczędność pieniędzy
- Oszczędność czasu stania w kolejkach po bilet
źródło: http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... egory=news" onclick="window.open(this.href);return false;
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#352 Post autor: L.G » 17 sie 2010, o 13:59

Kaj ? Na Wyspach Owczych ? :P

Swego czasu na Konwiktorski puszczali doping z taśmy (wcale niy tak downo)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

scaneRboy
Kontakt:

#353 Post autor: scaneRboy » 17 sie 2010, o 14:01

ja widzę dwa problemy:

1. po stronie kibiców: bezsensowne czekanie na ostatnią chwilę
2. po stronie klubu: za mało stanowisk do wyrabiania kart

przecież to nie jest tak, ze nie byloi chętnych, chętni byli. Klub technicznie jest w stanie sprzedać 600 kart dziennie. Czyli 10 tys. sprzedaje sie w 16 dni, z dniami wolnymi od pracy to prawie miesiąc. Karty są ważne dwa lata, czyli w 2012 mamy powtórkę.
Do dnia meczu z Legią nie sprzedamy więcej niż 8400 kart! czyli "na styk".
Po wczorajszym i dzisiejszym dniu już można powiedzieć, że z LEGIĄ NIE BĘDZIE KOMPLETU. Jedyny sposób, to nie zgłoszenia FC (lokalizacja), tylko wydłużenie czasu pracy sprzedaży.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#354 Post autor: Lutz » 17 sie 2010, o 14:11

Jedyny sposób, to nie zgłoszenia FC (lokalizacja), tylko wydłużenie czasu pracy sprzedaży.
Z całym szacunkiy do Cia i kibiców, ale jo to widza troszka inaczy - jedynym sposobmy je : mieć kibiców !! Fto gwarantuje, że Dortmund niy bydzie groł o utrzymanie - zgodnij wiela tam poszło karnetów, przed rozpoczynciym ligi !!
Niech mie żodyn za ciula niy robi - że niy mo czasu ani piyniyndzy co by ze Pszczyny przedupić sie do Chorzowa w jakiś dziyń i kupić ta zasmolono karta kibica. Już żech kajś to pisoł - niech Sobstylowo dodo do ty karty kibica , abo karnetu nowy telewizor to na Cichy bydzie durch "voll" !! . Czamuś ty zdnożył, ta karta kupić , czymu gerhat zdonżył i niy boło to do Wos żodnym problemym. Znane nom wszyskim wymówki som tymu winne, a niy zarzond !!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#355 Post autor: gerhat » 17 sie 2010, o 14:23

scaneRboy i moim zdaniem na więcej niż 8,5 tys kart nie ma szans nawet w połowie sezonu, dopuki nie zwolnią z obowiązku wyrabiania kart dla dzieci, kobiet i seniorów, bo w tych grupach jest najwięcej okazjonalnych kibiców co idą na mecz od święta i sobie nie wyrobią na zapas takiej karty, będą chcieli ja wyrobić przy okazji jakiegoś meczu, ale odstrasza ich kolejki i procedury.
W przypadku 4 osobowej rodziny karty kibica dla wszystkich kosztują 60,-zł, mało jest zapobiegliwych niebieskich fatrów, co wyrobiom od razu wszytskim te karty. Jak bydzie atrakcyjny szpil z np. z Legiom to by im wyrobili ale wtedy razem z biletami bydom musieli becalowac coś ok. 150,-zł i tysz sie skończy na tym że fater idzie a reszta niy, a jak mo zazdrosno baba i dzieci to bydzie tak że jak oni nie idom to on tysz.

To co wykupili dotychczas to jest "stały elektorat" czyli 5 koła, do tego 500 szt takich co sie szwyndajom po wakacjach. Reszta to som te okazjonalne, baby, dzieci, onkle, opy i inne bryloki co im sie czasym spomni z nudów iść na mecz. Teraz im się już niy spomni.

scaneRboy
Kontakt:

#356 Post autor: scaneRboy » 17 sie 2010, o 14:25

Lutz, odpowiem Ci. Byłem po karnet, ale jak zobaczyłem raja, to dałem spokój, po prostu nie miałem szansy, bo prosto po robocie zadupiałem na spotkanie w związku z drugą pracą (tak się żyje). Do kolejki następnego dnia stanął mój kumpel, stał dwie godziny. Jak już był przy stoliku, to się okazało, że musi być mój dowód, zadupiałem pożyczonym autem na Cichą, żeby mi kolejka nie przepadła. Rozumiem, że chcieć, to móc, ale to nie jest normalne. Najbardziej mnie drażni to, że już 11 raz wypełniałem kwestionariusz osobowy, dostarczyłem tam już 8 zdjęć, z czego jedno po raz 4, mają mój telefon, maja meila, wiedzą gdzie mieszkam, ile mam lat. Nie potrafię pokumać, jaki jest problem ze zidentyfikowaniem mnie.
Lata mijają, już naprawdę odzwyczailiśmy się od tego, że się stoi w kolejkach, że nie można czegoś kupić.

buli19R20
Kontakt:

#357 Post autor: buli19R20 » 17 sie 2010, o 14:37

Lutz dzisioj musza Ci przytaknąc :) bo mosz racjo w dortmundzie jak sie niemyla sprzedano ACHTUNG !!!!!!!!! ponad 52 tyś karnetów w czym bylo wieksze zapotrzebowanie ale pozostałe 20 tys biletów zostawiono dla kibiców okazjonalnych np jak jo co bych sie chciol przejechac tam na szpil, karta kibica jest obowiązkowa dla wszystkich ale mozna bylo by np zrobic tak ze jak kupuje Vater to moze za darmo bajtlowi 1 karta wyrobic, co do trwalosci kart to bedą one napewno dłuzej w uzytku ino ze wyjdzie nowy model na który bedzie szlo np kupic jakies łachy z Ruch-u z rabatem itp itd do teatru dosatniesz zniazka za ta nowo karta. Co do Kart nie ma co epic ze działacze zle zrobili zadziałali tak jak powinno sie działac a to ze te nasze dupne fanatyki robią wszystko na ostatni dzien to i mają kara, mie cieszy ze na ostatnim szpilu frekwencja na 10 oraz rodzinnym była dobra ( naprawde dobra wzgledem reszty stadionu) zato młyn no no <brawo> ( ironia)

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#358 Post autor: gerhat » 17 sie 2010, o 14:37

Moze ktos to przerobioł ale jak wg. tyj instrukcji wziąść na szpil 5 letniego bajtla?
najpierw cza mu wyrobić KK, a na szpil wejdzie z kartą i dokumentem tożsamości ze zdjęciem,
moje dzieci już co prawda są starsze i może coś sie zmieniło, ale wiela dzieci 5 -letnich mo dokument tożsamości ze zdjęciem, chyba tylko te co majom paszport. Czyli łatwiej jechać z bajtlym do Niemiec niż na Cicho 6
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=KARTA%20KIBICA" onclick="window.open(this.href);return false;

Cało ta ustawa i wymóg kart kibica zakłado że kożdy jest bandyta - bajtel, baba i opa pod krykom. Zaś ktoś nie pomyśloł.

Może porzeca być tak że fater, kery mo KK doładowuje 4 bilety na swoja karta włazi on, dwóch karlusów i baba . Wg. kodesku cywilnego jest wspólnota małżeńsko, odpowiedzialność za małoletnich ino wg. pzpn na stadionie to nie działo.
Ostatnio zmieniony 17 sie 2010, o 14:39 przez gerhat, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#359 Post autor: Lutz » 17 sie 2010, o 14:39

W przypadku 4 osobowej rodziny karty kibica dla wszystkich kosztują 60,-zł.
ku*** ludzie !!!!!!!!!!!! ale to je raptym 15.11 EUR na 2 lata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiym , że lelo niy ma , ale zaś takiymi szmaciorzami sie niy róbcie.
Spytej sie tych co tak szkamrajom , kaj byli na urlopach w tym roku ? Na Bugli ???? abo we Egipcie ??

Scanerboy - a wiela mieliście czasu na to, wiele tydni wiycie już, że takie ciulstwo bydzie ?

Apropoos Twojego stwierdzynio : " tak się żyje" - te już moje przysłowiowe kibice Borussi : co drugi mo drugo robota ( u mie w tym bezbożnym Landzie tyż, tak sie sam żyje , inaczy rodziny niy utrzymiesz), a co trzeci je bezrobotny, trotzdym 50 000 karnetów poszło jak srej taśma w PRL - u, a za dramo i bez stonio w rai tyż sam nic niy ma. Sam nawet po ryju za darmo niy dostaniesz. Dla chcącego....................
System sprzedaży z tego co słysza, niy jest perfekcyjny, ale jak żeś som raczył bardzo słusznie zauważyć - chcieć to móc !!

scaneRboy
Kontakt:

#360 Post autor: scaneRboy » 17 sie 2010, o 14:43

gerhat, ja Ci powiem tyle, że na tej dzisionie widze zawsze te same gęby. Moim zdaniem takich rotacyjnych/okazyjnych jest promil. WDŚ i Finał RPP tak. Pozatym ciągle ci sami. Wydaje mi się, że KK sprzeda się te max. 10 tys. i koniec.

Zablokowany